a on nie jest bardzo schorowany?
Sentino
Re: Sentino
najpierw to przeczytam, a pozniej jeszcze raz przeczytam, a pozniej bede glosil dobra nowine
Tak serio, to rzeczywiście już nie to zdrowie. Mocno ograniczył swoje aktywności zawodowe; co prawda ostatnio zagrał u Kawulskiego w nowej Akademii Pana Kleksa, ale to zapewne mała rola, będąca ukłonem w stronę poprzednich filmów. A tak to już na planie Rojst'97 ponoć kolorowo nie było.

Moim zdaniem Słowika powinien zagrać Andrzej Banasiak vel Andrzej Franciszek Zieliński.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
tylko on. potezna charyzma + podobienstwo wizualne

Spoiler

Swoją drogą, Andrzej Zieliński także sprawdził się jako Andrzej Zieliński vel Słowik Mnich w Odwróconych.

Spoiler

O kurwa faktycznie doktor Pawica sie tak nazywa
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
- zemsta1camzata
jako ze to wypowiedz tumana to podzielic mozna przez 10
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
to skoro to klamca i scammer to alias TRUEMAN jest serio zajebisty xD
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- the badman
- Artysta
Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
zamienia sie w saturna lenia
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Niezły knur i te grzebanie ręka w gaciach po kutasie 
ej kuuuuurwa, niech ktos mi podesle wersje Il Duce na takim dojebanym szybkim biciku
nie moge znalezc w chuj ;<
wszystkie co na yt sa to na jakis zamulonych melodyjkach, a byla wersja na takim, nie wiem kurwa jak go nazwac, ale ja wiem, ze Wy wiecie
nie moge znalezc w chuj ;<
wszystkie co na yt sa to na jakis zamulonych melodyjkach, a byla wersja na takim, nie wiem kurwa jak go nazwac, ale ja wiem, ze Wy wiecie
Myślę, że chodzi Ci o ten remix od Typo G. Widzę spadło z yt i dlatego nie możesz znaleźć. W sumie żeś ochotę zrobił, teraz sam bym odpalił
Może jakiś chłop pobrał.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Mnie tak. Dobrze wiedzieć, że na soundcloudzie ma konto. Dzięki. @suitup ?
Spoiler
Spoiler