Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Piters

Re: Transfery

Post autor: Piters »

huijsen to sie prosi o ten transfer i klauzule ma dobrą, ale chyba co innego sie marzy Perezowi
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Mider

Post autor: Mider »

Kali pisze: 05 maja 2025, 12:58połamania nóg
ogarnij sie chłopie, co ty piszesz
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Piters pisze: 05 maja 2025, 13:36 już widze jak Perez rzuca 100 mln za środkowego obrońce
alaba, militao i rudiger wrócą po kontuzjach, więc to będzie jako wzmocnienie obrony
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Crossy fajne, gole fajne, ale wkurwiający był Trencik, więc elo.
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Piters pisze: 05 maja 2025, 13:36
gambler pisze: 05 maja 2025, 13:34 Jak jeszcze Saliba przyjdzie, to w Realu mega nudne okienko
już widze jak Perez rzuca 100 mln za środkowego obrońce
Też tego nie widzę

Btw, Real pewnie by ruszył po vitinhe i nuno mendesa, ale nie ma szans dogadać się z szejkiem, mosty spalone
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Będziemy tęsknić

A oburzenia fanów Liverpoolu kompletnie nie rozumiem
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Moim zdaniem Real powinien spróbować pozyskać Reijndersa. Przydałby im się taki gość w środku pola. Jestem wielkim fanem tego zawodnika, niestety w Milanie się marnuje.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

a po chuj realowi kolejny pomocnik
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
zuperhero

Post autor: zuperhero »

On dopiero co podpisał Kontrakt+ jest piłkarzem raczej z ofensywnym usposobieniem, przecież jak tam jeszcze ma być TAA to by wyglądało jak mój skład w fifie 2001 gdzie wszyscy zawodnicy z pierwszej 11 to byli napastnicy
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

rozklad_gaussa pisze: 05 maja 2025, 13:26 o trenta, alexandra i arnolda pewnie
Dokładnie tak
potter pisze: 05 maja 2025, 17:01 A oburzenia fanów Liverpoolu kompletnie nie rozumiem
Ja mam żal po prostu o to że odszedł za darmo, nie wzmacniając budżetu na transfery, oraz o wybór klubu.

Jeszcze w świetle tych jego wszystkich wypowiedzi, jakie to ma marzenia zostać kapitanem LFC, w meczu z United naśladując cieszynkę Gerrarda, albo że Real to go może w fifie kupić (heh, sprytne, do tego się nie można przyjebać, w końcu odchodzi za darmo).
Awatar użytkownika
potter

Ale właśnie no co o wybór klubu? Czy on idzie do MU czy Evertonu? Co ma Real do Liverpoolu, przecież nie jakąś kosę historyczną itp? Ja np pierdolę zawodnika Mason Mount, ale to jednak inny przypadek, bo poszedł do United czyli rywala z tej samej ligi i jeszcze z tatusiem, po tym tragicznym filmiku na pożegnaniu z Chelsea, gada w szatni na old trafford, że jest w domu, no to za takie coś wiecznie go jebać, ale tutaj?

A przywiązywanie się do tego co mówią piłkarze to dopiero głupota, takich przypadków było już tyle, że szkoda wyliczać nawet
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Nie wiem też kiedy on to gadał, ale jak z minimum 2-3 lata temu to sie w bani może wiele zmienić, nie mówcie nie macie tak np. z robotą czasami. Jak nie odchodzi właśnie do rywala to raczej spoko - a jeżeli chodzi o kwote to nie wiem, wolałbys żeby rok temu przyniósł prośbe o transfer? Bo podpisanie kontraktu tylko po to zeby klub zarobił to brzmi fajnie dopóki jednak klub cie nie wyrucha
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

No nie sposób Wam przyznać racji, dlatego jeśli chodzi o mnie to nie że ja właśnie oburzony z ww. powodów, bo nie życzę mu
lygrys pisze: 21 lip 2022, 7:42 Wszystkiego najgorszego i wszystkie klątwy na ciebie i twoją rodzinę.
ale przez takie różne cegiełki jak to co napisałem post wyżej i kilka innych rzeczy których mi się nie chce opisywać, nie będę mu tam życzyć dobrze. Też chyba boli bo gdzieś do końca się jeszcze łudziłem że może podpisze.

Po prostu, dzięki za 2x PL, dzięki za LM i za wszystkie inne trofea, brameczki z wolnych czy za te wszystkie posyłane ciasteczka, ale wszyscy trzej już wypierdalać.
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

To oburzenie to mają pewnie bardziej Scouserzy, co to w nim widzieli drugiego Gerrarda, rysowali mu murale i zapomnieli, że
potter pisze: 06 maja 2025, 0:47 przywiązywanie się do tego co mówią piłkarze to dopiero głupota, takich przypadków było już tyle, że szkoda wyliczać nawet
Ja osobiście zdecydowanie darzę większą sympatią pracusiów i nakurwiaczy niż takich trentów co to jak mu nie idzie to sobie drepta, więc
Sergiusz pisze: 06 maja 2025, 5:02 dzięki za 2x PL, dzięki za LM i za wszystkie inne trofea, brameczki z wolnych czy za te wszystkie posyłane ciasteczka, ale wszyscy trzej już wypierdalać
Mówię to jednak tylko półserio bo to w końcu jakiś kopacz na drugim końcu kontynentu, a nie mój najlepszy ziomek i beka z wczuty w kopaczy i ich decyzje.
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Nowy lukas vazqez tylko ze murzynowy
crl

Post autor: crl »

Awatar użytkownika
potter

Włoskie media grzeją temat De Bruyne do Napoli, podobno całkiem realna opcja i to na dwuletnią umowę.

Osobiście uważam, że Kevinek jest jeszcze w stanie dużo dać, a tym bardziej w Serie A, ostatnie tygodnie pokazują że jak jest zdrowy to nadal może być kluczowym piłkarzem jakiejś ligi. 34 lata to nie wiek i dużo się mówi, że sam Belg nie jest zadowolony, że tak go potraktowano w City i nie chce iść jeszcze do Arabów tylko udowodnić, że się jeszcze nadaje do gry na poważnym poziomie
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

W głowie mi się nie mieści, że on ma już 34 lata :shock:
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Oficjalnie: Xabi Alonso odchodzi z Bayeru Leverkusen!
Bask potwierdził to sam podczas konferencji prasowej. Zrobił to także niemiecki klub za pośrednictwem swojej strony internetowej.
Kalom

Post autor: Kalom »

oby ten hag
ODPOWIEDZ