Sentino
Re: Sentino
Jakie kurwa Sentino feat. Ferrari, jak ta pierwsza zwrota ewidentnie pisana dla Schwesty Ewy a drugą już Sento sam dla siebie napisał
tak w sumie to dlaczego nie ma nic z Diho, czyżby rzeczywiście Malik nie pozwalał, kiedyś chyba mówił że go to nie interesuje...
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
- MalkoNTENT
Zdajesz sobie sprawę, że owoc pisząc te dwa wersy poprzekręcał wszystko?moody pisze: ↑06 sie 2023, 20:17napierdolic tyle bledow logicznych i gramatycznych w dwoch wersach to osiagniecie
no ale juz pisalem w temacie ostatniej plyty sentino, ze chlop sie uwstecznil jezykowo i z goscia, ktory jak na imigranta zaskakujaco fajnie skladal i uzywal rzadko spotykanych slow stal sie gosciem, ktory blednie zaczal uzywac tych najprostszych
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
@MalkoNTENT co niby przekrecil?
- FruitOffTheWall
kiedys mowili mi ze nie bede nikimMalkoNTENT pisze: ↑08 sie 2023, 21:24Zdajesz sobie sprawę, że owoc pisząc te dwa wersy poprzekręcał wszystko?moody pisze: ↑06 sie 2023, 20:17napierdolic tyle bledow logicznych i gramatycznych w dwoch wersach to osiagniecie
no ale juz pisalem w temacie ostatniej plyty sentino, ze chlop sie uwstecznil jezykowo i z goscia, ktory jak na imigranta zaskakujaco fajnie skladal i uzywal rzadko spotykanych slow stal sie gosciem, ktory blednie zaczal uzywac tych najprostszych
ze nie bede mial te pliki
soruwa wybacz, tam cos mi sie jeblo ale kurwa to i tak jest zle gramatycznieXD
pomimo chujowej zwroty to i tak ten moment gdy nawija
ILE LAT CZEKAŁEM NA TEN MOMENT
ILE BYLO STRESU JAPIERDOLE
kurwa no za dwunastym odsłuchem bangla
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
pierwsza rzeczywiscie jest dla ewy bankowo, bo nawija tam z perspektywy kobiety, ale druga dla ferrariego imo, bo duzo tam jest odniesien do napierdalania sie
- MalkoNTENT
To nie słuchamy tej samej piosenki. Ja widzę tylko na soundcloudzie od oyamy
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Przepiękny ten refren w Marbella. Reszta niestety chujowa XD
dojebany live ponadgodzinny na instagramie, a nastepny 19 ok. 23
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- FruitOffTheWall
rip zioloziolo
- zemsta1camzata
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
no i tak wygląda spotkanie typa, który przesiedział lata w piwnicy z hazardzistami, zna wojtka p. i słowika, z lamusem do gnębienia, który całe życie przesiedział przed komputerem, muka na ryj, dawaj 200 euro i już ich kurwa nie masz, bo są moje
ten tleniony grubas będzie niedługo tak gruby, że trzeba będzie mu założyć cewnik i podstawiać basen, żeby się wysrał, bo nie będzie w stanie wstać sprzed kompa
ten tleniony grubas będzie niedługo tak gruby, że trzeba będzie mu założyć cewnik i podstawiać basen, żeby się wysrał, bo nie będzie w stanie wstać sprzed kompa
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Też nie wiem co on w sumie chce osiągnąć takimi szotami, bo jaki jest Sentino było wiadome na długo przed tym jak się przecięli. Typ z językiem na brodzie sam obmyślił plan wzięcia go pod skrzydło, sam wpakował 100k czy ile tam w promocję i ciuchy do opierdalania tirów, sam z nieprzymuszonej woli forsował wśród własnej publiki, czym ostatecznie dokończył proces zmiany Sentence z czysto rapowej ciekawostki w ogólnopolski youtubowe'owy mem dla podstawówek. Później latynos rzucił go w kąt, bo dostał już wszystko co było mu akurat potrzebne (hajs na chociaż częściowe załatanie długów), a chłop przeżywa wielce zaskoczony swoje odkrycie kim okazał się Sentino, dosłownie jak te baby które najpierw chwalą się facetem z pierdla, a później wyskakuje artykuł gdzie mają pizdę pod okiem i przecież miał być inny ;//
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
If the streets were a coin won't be head or tails
Ta sandra dziewczyna nitra przespała moment, żeby go kopnąć w dupę i od niego odejść niestety i teraz musi się z nim męczyć
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
-
ganster mafia killer