Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Cracovia
0
Brak głosów
Lechia
1
25%
Piast
1
25%
Widzew
2
50%

Liczba głosów: 4

Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Re: Ekstraklasa

Post autor: VBSW »

:lol:

Legia Warszawa złożyła ofertę wypożyczenia za Maxiego Loverę z Olympiakosu Pireus. Problem w tym, że piłkarz jest już o krok od przeniesienia się do Racingu Club (wypożyczenie z opcją wykupu). :bowdown:
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

https://sport.tvp.pl/52097297/legia-war ... ami-hotelu

kompetencje strategiczne :lol:
Spoiler
Nie wiem czy ktoś to odkrył wcześniej, jeśli nie, proszę zobaczyć. Wszedłem na stronę główną Hotelu, Jebel Ali Beach w którym w Dubaju zatrzymali się Legioniści. Wszedłem sobie na informację o obsłudze, personelu technicznym i front desk staff. I co ja tam czytam??? Ośmiu!!!! graczy z podstawowego składu LIWA FC to pracownicy Hotelu, kolejny jeden wszedł na murawę później.
Tutaj szczegóły:
32Abraham - boy hotelowy, zatrudniony od stycznia 2019
2Alwani - specjalista techniczny, zatrudniony od marca 2020
5Marvelous- Recepcjonista zatrudniony od grudnia 2018
22 S. Mallam - Boy hotelowy, zatrudniony od marca 2020
19 N Kaława - specjalista od utrzymania porządku na basenie zatrudniony od lutego 2016
88Chinedu Gaucho Obi-Michael ogrodnik, zatrudniony od lipca 2017
27Salah Masadia kierownik recepcji, zatrudniony od maja 2016
Dla ułatwienia, podałem ich numery, w tym meczu.
Rezerwowy
10 Zayed Sakram - koordynator grup sprzątających zatrudniony od kwietnia 2018
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

nie no najebane 8 brameczek jakimś czereśniakom po hotelówce haha a wszystkie polskie media o tym trąbiły co pozwala mi sądzić, że to prowo na miarę tego gościa z bazaru co wybiegł do zdjęcia z manchesterem united i chuj stał sobie tak jak ci niewinni ludzie ale na bank frajda gigant i to jest to praps
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

I po chłopie. Swoją drogą odsuwają cię na pare miesięcy od treningów i całej tej piłkarskiej otoczki, a co jak się okaże, że jest niewinny?
Tzn dla nas w Szczecinie może to i dobrze, bo się spory kontrakt zwolni, ale gdzie domniemanie niewinności?

Imo go udupią w tym sądzie, u nas w robocie na promie nie raz nie dwa był widziany na weekendowych rejsach w kasynie :(

http://pogonsportnet.pl/news/pzpn-zawie ... -zawodnika

edit
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Co ten Mioduski odpierdala :damn:

ta koszulka wygląda jak wiślacka...
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
wojtas

Post autor: wojtas »

Plecy wyglądają strasznie podobnie do domowych Wisły z czasów Adidasa.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Spoiler
:bag:
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Oho, Mioduski wypierdolił dietetyka, który pracował 6 lat w klubie. Zaczyna się zbieranie grosza na pensję dla Grosika.

Gotowych 16 z czego 3 bramkarzy :bowdown:

MalinowyJogurt

VBSW pisze: 05 lut 2021, 15:01 Zaczyna się zbieranie grosza na pensję dla Grosika.
Byku nie chciejcie go, my w Szczecinie go też już nie chcemy, przepłacony grajek, z ego w kosmosie, który rozjebie szatnie, dodatkowo coraz starszy i już zaraz nic z tego turbo nie będzie. Tyle mówił, że jak Polska to tylko Szczecin, ale widocznie wygodne było takie mówienie jak byliśmy w IV lidze i by do nas zjechał jako dziad emeryt i coś poklepał. Teraz jak są wymagania to kombinuje, imo nie ma co za nim płakać
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

ziomuś, tu jest taka desperacja, że ja bym był w stanie podać rękę Kuchemu albo jakiemuś Koseckiemu, a Grosicki przy nich to wygląda jak Leo Messi, także się nie dziw
okropny to będzie dysonans, jak będę musiał go polubić po latach opluwania i kręcenia beczki :cry:
Spoiler
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Nie no bądźmy poważni. Wiadomo, że Pan Kamil nie jest tytanem intelektu ale jego poziom piłkarski to co najmniej dwie klasy więcej niż polska ekstraklasa.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

I w Legii czeka na niego kompan Boruc, pewne już żonki zacierają rączki na wspólne zakupy. :lol:
Jeszcze deweloper Jędza.
Ale skrzydła Grosicki/Wszołek (o ile kurwa z nim kontrakt przedłużą) to fajniutko na papierku wygląda.

Kuchy King! Niech wraca. Kosa niech leci na bambus.

Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Czy jest klub w którym szanują jeszcze Kosę ? :D
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Megidox pisze: 05 lut 2021, 20:32 Czy jest klub w którym szanują jeszcze Kosę ?
Pewnie któryś na Mazowieckiej w Warszawie
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
elkacpero

Post autor: elkacpero »

dziwi mnie fakt propsowania takich ruchow jak sciaganie borucow i grosickich, przeciez oni sa (lub beda) za moment jedna noga na emeryturze, a ciagna kosmiczne siano za gre. moze druzyny z usa czy jakiejs arabii saudyjskiej moga sobie pozwolic na takie ruchy, ale nie legia majaca u sterow jakiegos kurwa amatora bialego chlebka i bedaca w finansowej dupie. cytujac klasyka, andrzej to jebnie
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

budzę się codziennie, otwieram oczy i kurwa dalej Rutkowscy w Lechu

i już mi się nie chce niczego
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

sprowadzanie boruców i grosickich to jednak jest short term solution dzieki czemu mogą wbic do grupowej ligi europy (ligi mistrzów to raczej nie) co przyniesie pitos do klubu i wydatek na tych dziadersów się zwróci i pomoże ściągnąć młodszych i bardziej przyszłościowych piłkarzy którzy dadzą jakąś stabilizację finansowo-sportową w klubie, a raczej tak widzą to w klubie, tak sądzę.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

a myślałem że przypadek Wisły za Maaskanta kogoś czegoś nauczył
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
MalinowyJogurt

Dalej nie rozumiem sensu sprowadzania takiego Grosika do Pogoni, Jagi czy Legii. Jakby to był jakiś Messi, który sam pociągnie zespół i rozstrzygnie spotkanie to okej. A tutaj mamy coraz starszego zawodnika, który bazuje głównie na swojej szybkości, miał problemy z hazardem, nie uchodzi za osobę najinteligentniejszą a wymagania co do zarobków ma jak na polskie realia bardzo wysokie. Z roku na rok będzie tylko wolniejszy, kondycyjnie będzie dawał radę na jedną połówkę a budżet obciąży niesamowicie, plus możliwe, że zjebie atmosfere w szatni, imo nie ma co się na niego napalać. Na miejscu Legionistów za ten hajs wolałbym jakeigoś perspektywicznego małolata z niższych lig wyciągnąć, albo doświadczonego gracza z ogarniętą głową, który da jakość.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

gogi pisze: 06 lut 2021, 13:24 budzę się codziennie, otwieram oczy i kurwa dalej Rutkowscy w Lechu

i już mi się nie chce niczego
gdyby chociaż Klimczak się wyniósł na Zanzibar

albo Rząsa do nie wiem Fryzji

albo Dariusz Żuraw gdziekolwiek
ODPOWIEDZ