Paluch
Re: Paluch
No oprócz Słonia i Gibbsa, to wszyscy tam z poprzedniej dekady, gdzie Kobik, Gedz i reszta gości z płyty
- Oportunistycznyebaka
Jebaniutki jaki bezwstydny
- scam_sakawa
Sztandarowy przykład hipokryzji w rapie, ale w sumie Pan Paluch do tego przyzwyczaił swoich wiernych fanów.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- marmolad_k2
Czarne okulary, ciekawe co się działo dzień wcześniej.
jellyfrucik pisze: ↑22 lis 2025, 21:31 Historia wczorajszego spotkania z nowo poznaną w klubie 19-latką Gabi
Wchodzę, trzaskam drzwiami, szyba dzwoni jak skurwysyn. Stoi w krótkim szlafroku w misie, włosy mokre, pachnie jak landrynka. Nie pierdolę ani słowa. Łapię ją za kark, walę mordą o ścianę. Głucho jeb. Krótko piszczy.
– Na kolana, szmato. Klęka od razu. Kolana trzaskają o panele. Rozpinam spodnie, wywalam kutasa, już stoi jak stal. Wpycham jej w gardło po same jajca. Dławi się, łzy ciekną, ślina leje się po brodzie i kapie na cycki. Trzymam za włosy i jebię te usta jakby to była cipka – mocno, głęboko, aż nosem wbija mi się w brzuch. Po minucie wyjmuję, daję w pysk otwartą ręką. Czerwone, piecze. – Do sypialni. Goła dupa w górę. Już. Idzie na czworaka, szlafrok podciągnięty, dupsko białe, drży. Wchodzę za nią, kopniakiem zamykam drzwi. Rzucam ją na łóżko twarzą w poduszkę, rozwalam nogi na maksa. Cipka już mokra, zdradziecka suka. Spluwam na palce, wpycham dwa w dupę od razu, bez ceregieli. Krzyczy w poduszkę. Trzeci palec wchodzi z chlupotem. – Dzisiaj tu cię zerżnę, aż będziesz srać krwią, rozumiesz? Kiwa głową, dusi się od płaczu. Wyciągam palce, przykładam kutasa do tej ciasnej dziury i wbijam się na raz, po same jajca. Ryczy jak zarzynana. Trzymam za biodra, walę tak, że łóżko skacze o ścianę.– Mów, czyja jesteś.– Twoja… kurwa… twoja… Przyspieszam. Jajca obijają jej cipkę na czerwono. Po kilku minutach czuję, że dochodzę. Wbijam się najgłębiej, jak się da, i spuszczam się w samą dupę, gorące, gęste, aż wypływa bokiem. Leży, dyszy, cała w pocie i spermie. Wyciągam kutasa, wycieram o jej włosy.– Posprzątaj językiem. I nie waż się płakać, bo powtórka. Patrzy na mnie czerwonymi oczami, otwiera usta i zaczyna lizać.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marmolad_k2
- marmolad_k2
Na głowie pewnie tak.
@jajca no juz jak wytargal te wlosy to paluch zostal lysy czyli sie zgadza
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
georgefloyd
Hahah paluszka kupuje szmaty za x tysięcy dzięki którym czuje się lepszy od reszty dlatego rzuca jakie populizm, że dzieciaki kupują i chodzą w fejkach. Wydaje na jakieś trampki tysiące, a ich wyprodukowanie kosztuje 6 dolarów i chińczyk sprzedaje po 20 bo i tak mu się opłaca. Z tej samej fabryki i tak idą, tyle że po godzinach. Nike sprzedaje za 20 lub 30 razy więcej i potem wspierają jakiej tęczowe społeczności albo blm. Kupujesz oryginały = jesteś blm i tęczowy.
- marmolad_k2
W której minucie wypowiada się Bortwick?
- marmolad_k2
Było w temacie Kary, ale nie może być tak że jakaś gościnka prosto be o er nie zostanie odnotowana w tym temacie
Kara - Stare Relacje ft. Paluch (prod. Kize)
Kara - Stare Relacje ft. Paluch (prod. Kize)
Coś dawno bortwicka nie było na forum :/
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Właśnie myślałem, że ruchacz wrócił uff cieszmy się spokojem bez żadnego aktora na scenie
Popi.jaku
XD
Bortwick by nigdy czegoś takiego nie napisał, manipulacja
Bortwick by nigdy czegoś takiego nie napisał, manipulacja
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK