[beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa

Bonus RPK
41
25%
Grande
53
33%
Obaj przegrywają
68
42%

Liczba głosów: 162

Soplica

Re: [beef] Bonus RPK vs Grande Connection

Post autor: Soplica »

DjPendzel pisze: 05 lut 2026, 20:29 pozdro dla ludzi

Obrazek
To w pokoju grande? Poznaje kolor scian
Awatar użytkownika
NEGRO

Post autor: NEGRO »

Kurcze grańdziak na bystrego sie wydawał ale go złapali jednak
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

Post autor: Pomiot_Liryczny »

>obejrzał symetrie lamus

nooo takie sam miałem wrażenie jak oglądałem te filmiki, oczywiście symetria fajny film i fajne teksty ale wczuwać się w te treści jest szkodliwe
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło :crazy: :oops:
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Spodziewałem się zastać w topce komentarzy jakieś opinie typu "faktycznie przejrzałem na oczy dzięki Bonus" "nie wiedziałem do końca co sądzić ale wyjaśniłeś pozdro Bonus" a tam niezmiennie
Spoiler
Obrazek
Wygląda na to, że póki co internet stoi za Grande bardziej niż sam Grande. Jak nie dostał załamania nerwowego i ma na tyle jaj żeby nagrywać dalej, to jego fanbase będzie miał wszystkie te białka i konserwy w dupie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

czy bonus usunął już treści z nazistami czy jedzie jakiegoś noname'a z internetu który nawet nie jest raperem tylko?
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Czyli ten idiota jebany siedział w wiezieniu 5 lat, wychodzi i dalej wychwala kryminalne zasady, bycie przestępcą, jp pdw rpk? XD Co za jebany śmieć.

W chuju mam czy Grande był szefem cosanostry, czy zwykłym ziomeczkiem zza komputera takim jak ja, dobrze wyjaśnia tych wszystkich hipokrytów i patusów.

Dodano po 1 minucie 34 sekundach:
eddy_wata pisze: 05 lut 2026, 18:20 mordziu jest różnica chyba jak sam wstawiasz zdjęcia latorośli swoich, a jak robi to inna osoba, nie czujesz tego?
Nie

Jesli wrzucasz publicznie zdjecia swoich dzieci to ktos moze ich uzyc w materiale, zwlaszcza takim ala prawo cytatu

Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
ART pisze: 05 lut 2026, 17:38
oldschool pisze: 05 lut 2026, 17:33 Grande manipuluje i jest zły, ale nie powiem wam konkretów
ta bo bycie rozjebusem co zawinal na wolnosc otwarte konserwy to zaden konkret
A co jest złego w donoszeniu prokuratorowi o przestępstwach bo nie rozumiem?
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

to nie chodzi o prawo cytatu i legalność, nie rozumiesz najwidoczniej, bakłażan dobrze wyjaśnił subtelną różnice

o przestępstwach w których się uczestniczyło i się wpierdala kolegów nie wiesz co jest złego? :lol:
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
WesolyJozek

CCORD pisze: 05 lut 2026, 19:39 Może się nie znam, ale czy jeśli Grande jest ściśle tajnym świadkiem koronnym pod zaostrzonym nadzorem, to czy w jego interesie nie powinno być niezostawanie popularnym youtuberem?
Grande nie jest zadnym swiadkiem koronnym, to po prostu troglodyci rpk nazywaja tak każdego kto współpracuje z organami ścigania, czyli pójdziesz na policję powiedzieć, że Arturo JSP ukradł Ci rower to juz jestes 60 i trzeba z toba jechac do spodu przez dobrych ludzi :bowdown:
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

no właśnie nie o to chodzi o czym jest mowa na końcu vloga
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

WesolyJozek pisze: 05 lut 2026, 20:52 dobrze wyjaśnia tych wszystkich hipokrytów i patusów.
hipokryta wyjaśnia hipokrytów, dobrze się dobrali
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
WesolyJozek

A moze nie hipokryta tylko ktos kto przejrzał na oczy ze nie warto zyc na bakier z prawem?

Poza tym on wytyka raperom hipokryzje, ze pozuja na gitów i chwalac patologie git zycie jp rpk. Grande w kazdym filmiku mowi ze trzeba byc od tego jak najdalej i normalnie pracowac.
Soplica

Nie wierze ze chociaż jedna osoba mysli sobie no ten bonus to dobrze mowi, madry czlowiek. Patrzac po komentarzach to faktycznie takich nie ma.
WesolyJozek

No paru w tym temacie tak uwaza xD
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

"sztanga olimpijska w domu? on się boi chodzic na silownie"
:rotfl:
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
WesolyJozek

O Bonus powołuje sie na swoja ksiazke napisana ze Schwertnerem, który robił wywiady z najwiekszą 60 czyli Masą. XD
Awatar użytkownika
Michał

Post autor: Michał »

Ale ten czas zapierdala, bonus w tym roku już jakoś z 19 lat będzie miał, nie?
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Bonusik co się poniża xD bo komentator powiedział głośno w necie coś co każdy myśli ale boi się wychylić :rotfl:
Nic już mnie w tym cyrku rapowo-podobnym nie ździwi
This page is no longer available.
Soplica

WesolyJozek pisze: 05 lut 2026, 21:00 No paru w tym temacie tak uwaza xD
Nieee no, ja mowie na youtube. Tu w tym temacie go przeciez same trolle, prawda? To forum do trollowania i humorkowania, prawda? Powiedz ze prawda
kroldzielnicy

Post autor: kroldzielnicy »

Bonus myśli, że na tej aferce wykręci sobie liczby, ale wszyscy tylko dla beki przyglupa ogladaja
Awatar użytkownika
Pomiot_Liryczny

ja z tych filmików grande odnosze wrażenie że on co do tych ulicznych zasad to się właśnie wyśmiewał z tych zasad typu nie można się sprzedać itp, nie wiem kogo on podjebał czy to co zeznał było prawdą oraz co sam robił ale równie dobrze mógł podjebać jakiegoś krzywdziciela kurwa a sam mieć za uszami tylko plante która moralnie nie jest zbytnio szkodliwa, mógł też mitomanić i wykorzystwać chujowość systemu sądownictwa w Polsce, nie wiem jak było natomiast wiem że bonus ma dużo "znajomych" nazistów i wypadało by te wlogi z nimi pousuwać a wytykanie chujowości kawałków tego jak ten z oliwką brazil to nic złego i należy tępić chujowy rap
ODPOWIEDZ