Ja też nie łapię np. ignorant tatoo, ale wychodzę z założenia, że czyjaś skóra, czyjaś sprawa.
Tatuaże
Moderator: wrubel
Re: Tatuaże
Nie mam pojęcia dlaczego ktoś chciałby mieć. Ale sama ta wola wystarczy do realizacji, bez konieczności analizy odbioru typów z forum internetowego 
Ja też nie łapię np. ignorant tatoo, ale wychodzę z założenia, że czyjaś skóra, czyjaś sprawa.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
Problem w tym że "chujowy" to pojęcie względne.
Chyba, że spaprany technicznie, ale to inna sprawa.
Chyba, że spaprany technicznie, ale to inna sprawa.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
pewnie było tak, że wyszła kolejna część tego filmu i przyszedł sobie koleś do studia i powiedział pokazując na przedramie, że tu chce mieć dziarę i lubi horrory. Jedyną myślą było to, że lubi horrory. Oglądam czasami na TTV Najgorsze polskie tatuaże i 99% przypadków tak opisuje tatuaż, który chciałoby mieć zakryty, mówiąc o starych kwiatkach do zakrycia jest identycznie 
Robi ktoś w Polsce dziarki jak https://instagram.com/lafragile_?utm_medium=copy_link
powiem wam, ze zdecydowalem sie nie smarowac niczym dziabki po jej zrobieniu i sposrod wszystkich, ktore do tej pory robilem zagoila sie zdecydowanie najlepiej i najszybciej
friendship ended with bepanthen
friendship ended with bepanthen
Poka poka
spoko przez pierwszy rok, potem rozmazana plamaJiigsi pisze: ↑18 gru 2021, 11:56 Robi ktoś w Polsce dziarki jak https://instagram.com/lafragile_?utm_medium=copy_link
very cool 
- ToMojaStaraKsywka
właściwie po zrobieniu miałem bardzo lajtowe dwa tygodnie, praca przy kąkuterku, zero większej aktywności fizycznej. przez pierwsze trzy dni second skin. nie smarowałem maścią, ale przemywałem woda i mydłem hipoalergicznym
wesołych!
wesołych!
https://ark.media/videos/tattoo-fail-as ... imilarity/
Perfekcja w odwzorowaniu zdjęcia.
No i jeszcze perełka:)

Perfekcja w odwzorowaniu zdjęcia.
No i jeszcze perełka:)

- ToMojaStaraKsywka
to tak w sumie można żyć. Ja jak pracuję na hali i mam robić dziarkę to smaruję i foliuję mimo wszystko
- ToMojaStaraKsywka
Dwie małe wleciały dzisiaj

roku pora piata? @ToMojaStaraKsywka
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- ToMojaStaraKsywka
Jasne
Ładne props