kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
Re: kompromitacja cwela czyli porażki w polskim rapie
no to co, chyba featuring DGE u macka i ubrania tu pasuje
Nie wiem czy było w temacie, ale Malik się strasznie zbłaźnił waląc na pizdę Wujka Samo Zło tylko dlatego że mu się nie podobały Malika rapy, po starciu WSZ wstawił poniższy filmik, i w nim kto jest kto w tym starciu rozwiązanie zagadki:
https://www.facebook.com/watch/?v=1853745101322398
Kompromitacja Malika który nie wytrzymał ciśnienia że taki opiniotwórczy influencer jak Wujek powiedział że nie podoba mu się jego muzyka
https://www.facebook.com/watch/?v=1853745101322398
Kompromitacja Malika który nie wytrzymał ciśnienia że taki opiniotwórczy influencer jak Wujek powiedział że nie podoba mu się jego muzyka
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Cały nurt "matcha rap", ze szczególnym uwzględnieniem duetu BSK oraz Hubert kropka
props dla wujasa nie wiedzialem o tej akcji, ale chyba jedyna w jego karierze gdzie sie nie zbłaźnił
wujas props za tę akcję, byłem pod wrażeniem tego filmiku jak mówi że dostał na pizdę, ale nic to nie zmienia i tak uważa że malik to łak xD
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
-
masz_szluge_
ogromny plus dla funkcjonariusza WSZ
- FruitOffTheWall
ale to komicznie wygląda.
Po pierwsze, krzyczą wazaa podjarani jak japierdole a nawet nie ma z nimi fromaża. Ba oni powinni fromażowi w zielonkach (teraz nie pije to w tajkach) haracza płacić
po drugie nie ma nikogo bardziej wkurwiającego od cwela wronka który udaje czarnucha a waży 30 kilo
po trzecie udawanie czarnuchow mocna beka
ps pani god wifi fajna kolezanka zapraszam ja na bangcock ep, seiro lubieyoo
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
niezły dysonans poznawczy, patrzę na nazwę tematu, potem widzę facjatę wujasa i już wiem, czego się mniej więcej spodziewać, a tu takie zaskoczenie - pozostało tylko zostawić propsa
https://glamrap.pl/oki-opowiedzial-jak- ... -pozyczyc/
To nie może być prawda
To nie może być prawda
Siedzę sobie w salonie, jest 12 po południu i nagle słyszę: „Oskar, Oskar!”. I słyszę, że ten ktoś się zbliża. Stoję na gaciach i gościu do mnie mówi:
„Słuchaj, bo chciałem dla córki bilet i czy mogę też trochę piasku pożyczyć?”.
A ja taki rozj*bany, gościa pierwszy raz na oczy widzę – mówię.
Ja w takich sytuacjach mam za dużo empatii i nie potrafię się aż tak wkurzyć. Mówię do niego: Proszę cię, wyjdź, trzeba zapukać. Jakby on odwalił coś małego. A on do mnie: „Bo ja chciałem piasek”. To mu powiedziałem: „Dobra, weź sobie ten piasek”. A te bilety też mu ogarnąłem ku**a – dodaje.
Popi.jaku
Bambiszcza mu jeszcze udostępnił taki miły z niebo typek
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- ebismolarek
Ocieplenie wizerunku po przegranym beefie
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- igorzastyy
Czym jest piasek w terminologii Okiego?
- scam_sakawa
cwel straszny
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Prawdopodobnie zwykłą kupą piachu leżącą koło domu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
- igorzastyy
Powinien być ranking najbardziej idiotycznych wypowiedzi raperów i ta powinna się w nim znaleźć. Razem z tą historią.
Tede pisze: ↑17 kwie 2026, 13:41 Skumałem dopiero potem, że oni mają kawałek “8 kobiet”. U mnie są trzy zwrotki i w każdej o trzech “dupach” z mojego życia. Kawałek “Gęg, gęg, gęg” w ogóle nie ma nic wspólnego z Bedoesem, a nazwa “Cafe O’Belga” wzięła się stąd, że jak chodziłem do jednej knajpy, która nie wiedziałem, jak się nazywa, więc sam ją sobie tak nazwałem. Nie mam żadnego problemu ani do Taco, ani do Quebo, więc to zupełnie nietrafione
Uznanie oczami
Popi pisze: ↑17 kwie 2026, 10:29 https://glamrap.pl/oki-opowiedzial-jak- ... -pozyczyc/
To nie może być prawda![]()
Siedzę sobie w salonie, jest 12 po południu i nagle słyszę: „Oskar, Oskar!”. I słyszę, że ten ktoś się zbliża. Stoję na gaciach i gościu do mnie mówi:
„Słuchaj, bo chciałem dla córki bilet i czy mogę też trochę piasku pożyczyć?”.
A ja taki rozj*bany, gościa pierwszy raz na oczy widzę – mówię.
Ja w takich sytuacjach mam za dużo empatii i nie potrafię się aż tak wkurzyć. Mówię do niego: Proszę cię, wyjdź, trzeba zapukać. Jakby on odwalił coś małego. A on do mnie: „Bo ja chciałem piasek”. To mu powiedziałem: „Dobra, weź sobie ten piasek”. A te bilety też mu ogarnąłem ku**a – dodaje.
A to już druga kompromitacja cwelojeża w tydzień
- Oportunistycznyebaka
On na pewno akurat szedł obok i spotkał tego typa co mu w komentarzach pisał, zupelnie przypadkiem na pasach i później mu opowiedział to kolega tę sytuację, bo on sam nie widział/nie ogląda.igorzastyy pisze: ↑17 kwie 2026, 13:53 Powinien być ranking najbardziej idiotycznych wypowiedzi raperów i ta powinna się w nim znaleźć. Razem z tą historią.
Tede pisze: ↑17 kwie 2026, 13:41 Skumałem dopiero potem, że oni mają kawałek “8 kobiet”. U mnie są trzy zwrotki i w każdej o trzech “dupach” z mojego życia. Kawałek “Gęg, gęg, gęg” w ogóle nie ma nic wspólnego z Bedoesem, a nazwa “Cafe O’Belga” wzięła się stąd, że jak chodziłem do jednej knajpy, która nie wiedziałem, jak się nazywa, więc sam ją sobie tak nazwałem. Nie mam żadnego problemu ani do Taco, ani do Quebo, więc to zupełnie nietrafione