tak mi się przypomniało jak Lech chciał w bodajże 2009 wyciągnąć Rafała Króla z Motoru, ja go normalnie już dodałem do Kolejorza w fmku i zdążyłem z nim w składzie coś tam powygrywac, a skończyło się na tym, że włodarze Motoru się wypieli no i dobrze, że chociaż ostatnie parę lat miał sensownego grania, bo ja bym chujom nie wybaczył nigdy (oczywiście nigdzie go nie sprzedali ostatecznie i zbankrutowali)Bisclavret pisze: ↑17 sty 2025, 20:39Nie puści go Zbyszek, za bardzo jest nakręcony na niego. Jedynie oferta z kosmosu typu 5mln euro
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
- ConeyIsland
Meksyk. Perspektywiczny kierunek. Stamtąd do Arabii już tylko kroczek.
Ciekawe czy premie będą mu wypłacać w dziadzie
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
nie znam typa ale zajebista liga żeby se popykać, derby na aztece przy 80k osób itp, props
Antony dogadał z Betisem wypożyczenie do końca sezonu. Wg Fabrizio do ustalenia między klubami zostały ostatnie szczegóły, here we go soon
-
Bisclavret
Długo to trwało ale jest
- ConeyIsland
Patrick Dorgu podobno rozmawia z Man Utd. Gość, z tego co wyczytałem, gra na lewym wahadle w Lecce więc w sumie pasowałby do systemu Rubena. Z drugiej strony zero oczekiwań po tym jak już tyle "logicznych" nazwisk przychodziło na Old Trafford w ostatniej dekadzie i ginęło.
dobry pomysł na pierwszy rzut oka
Wieteska ma przejść do PAOKu Saloniki
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Bierzecie tego Garnacho? @potter bo wam Napoli sprzątnie
Może tak być skoro agent dziś na Stamford
Dodano po 4 minutach 24 sekundach:
Ale po co to nie wiem skoro Istevao latem wbija to już tych skrzydłowych się trochę za dużo zrobi, pewnie Madueke out bo z nim ma spiny Maresca
Dodano po 4 minutach 24 sekundach:
Ale po co to nie wiem skoro Istevao latem wbija to już tych skrzydłowych się trochę za dużo zrobi, pewnie Madueke out bo z nim ma spiny Maresca
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- Cz4rny1337
- Moderator
grubo, ale oferta odrzucona. Arsenal oczywiście se śpi
- Cz4rny1337
- Moderator
Arsenal chyba po Cunhę idzie, ale czy to piłkarz na duże kluby to nie wiem, może dojrzał już
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.