Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- zemsta1kadluba
Re: Livescore 2115
W skrócie-debilna poprawność polityczna zabrania zrobienia cieszynki, jebanej CIESZYNKI bo inaczej państwo Izrael będzie miało incydent kałowy no bardzo fajnie
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mołpy są kozackie
- mlodyperkez
[mention]hardy[/mention] ale tu rozumiesz ze rozchodzi sie o CIESZYNKE? ten pistolet to metafora goleadora a nie kurwa oprawcy zydow. ja pierdole jak mnie wkurwia takie gadanie jak to co wlasnie zapodales. przez takich ludzi jak ty w dzisiejszych czasach istnieje ta pierdolona poprawnosc polityczna
- bloodyhell
pieknie sie Slowacja zesrała, jeszcze Walia będzie mogła powalczyć o awans, ciekawa walka się zapowiada o drugie miejsce w tej grupie
e: chlopaki nie kloccie sie, nie zrobil to nie zrobil na chuj drazyc temat
e: chlopaki nie kloccie sie, nie zrobil to nie zrobil na chuj drazyc temat
-
genocidegeneral
no ta nie robić czegoś bo jakimś pustynnym pedałom coś się nie spodoba, niech spierdalają
no chyba że Wielce Czcigodny Stanisław Michalkiewicz ma rację i icki trzęsą wszystkim, no to trzeba w nich napierdalać a nie siedzieć na piździe
no chyba że Wielce Czcigodny Stanisław Michalkiewicz ma rację i icki trzęsą wszystkim, no to trzeba w nich napierdalać a nie siedzieć na piździe
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
- zemsta1kadluba
Co ten szlomo tak Szczęsnego popychał
mołpy są kozackie
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
BUEHEHEHEHEHHEHEH
Szczęsny zawsze pechowy, nie wiem dlaczego on stoi w bramce ?
Wiadomo teraz Fabian kontuzja a nawet jakby był zdrowy to cały czas stawianie na Szczęsnego LOL
E: No i mamy zamach na Polskę!!
Szczęsny zawsze pechowy, nie wiem dlaczego on stoi w bramce ?
E: No i mamy zamach na Polskę!!
Ostatnio zmieniony 16 lis 2019, 22:34 przez PeterStillNinety's, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Co tam się odjebalo xD
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
To co walkowerek 0:3 ??
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Bez kitu z ta cieszynka to jaja Bo co ? Niemcy Ruscy czy inne narody nie ginęły w wojnie ?
- zemsta1kadluba
Aj waj po co o tym mówić to niedobra jestboixos pisze:ten tu cieszynki nie robi, a Izrael atakuje Polaków, jebać
mołpy są kozackie
- przedszkolanek
w ogóle chłopaki jak oceniacie mecz
bo ja zapomniałem o nim, a na ostatnie 15 minut nie chciało mi się włączać
straciłem coś?
bo ja zapomniałem o nim, a na ostatnie 15 minut nie chciało mi się włączać
straciłem coś?
przyjemnie się to oglądało, luźno ich pykaliśmy, wszedł Lewy i...
ale Izrael to chuj nie przeciwnik
ale Izrael to chuj nie przeciwnik
- mlodyperkez
nie. slaby rywal a my juz awans mamy pewny i bylo takie sobie granie. nic nam ten mecz nie powiedzial o sile naszej reprezentacji.
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Zielowi znowu nie przeskoczyło
60 minut w miarę dobrej gry Pozniej naszym się odechciewa grać i tracą bramki tak jak tu
Wszystko jest pięknie ładnie liżemy się po fiutach po czym mamy mecz na MŚ z taką Kolumbią i nas wyjaśniają.
I tak w kółko.
60 minut w miarę dobrej gry Pozniej naszym się odechciewa grać i tracą bramki tak jak tu
Wszystko jest pięknie ładnie liżemy się po fiutach po czym mamy mecz na MŚ z taką Kolumbią i nas wyjaśniają.
I tak w kółko.