[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
tede kup se kredę
wsadź se ją w dupę i odwiedź logopedę
wsadź se ją w dupę i odwiedź logopedę
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- Haczapurjan
Najlepsze jest to, że Peja był tak wczutym przygłupem bez dystansu, że się spinał do Majewskiego za ten tekst o zapisaniu się na kurs szycia kroju XD
Np. w tym kawałku:
„Nie Ącki, nie Kącki, żaden z was mi nie nabruździ, co najwyżej może nasrać jeden drugiemu do buzi”
XDDDDDDDDDDDDDDD
I jeszcze w tym samym kawałku nawinął:
„(…) wciąż bardziej obcy niczym Janusz Panasewicz”
Gdzie to nie Panasewicz śpiewał utwór „Wciąż bardziej obcy”, tylko Jan Borysewicz.
Oj ten głupio-mądry Rysio misio
Np. w tym kawałku:
„Nie Ącki, nie Kącki, żaden z was mi nie nabruździ, co najwyżej może nasrać jeden drugiemu do buzi”
XDDDDDDDDDDDDDDD
I jeszcze w tym samym kawałku nawinął:
„(…) wciąż bardziej obcy niczym Janusz Panasewicz”
Gdzie to nie Panasewicz śpiewał utwór „Wciąż bardziej obcy”, tylko Jan Borysewicz.
Oj ten głupio-mądry Rysio misio
- gods bidness
dlaczegoHaczapurjan pisze: ↑14 wrz 2025, 20:09 Gdzie to nie Panasewicz śpiewał utwór „Wciąż bardziej obcy”, tylko Jan Borysewicz.
ciekawe, zawsze mi się wydawało, że większość raperów, jak nie wszyscy, to piszą tekst pod bit a nie na odwrót
- Haczapurjan
Ale tu był nafurany haha
„Widziałeś kurwa po kawałku „Promomix”, kurwa, przez dwa dni na hip-hop peel rozmawiali o muzyce. Dwa dni wytrzymali. Potem już dalej jest kurwa o cweleniu twojej matki, kurwa, i tak dalej, nie? Normalne, nie? Stary, a problem z tym polega na tym i to jest kurwa bardzo poważna sprawa stary. Czy kurwa jakiś dziennikarz, kurwa, bo tacy są, nie? Wiesz, szuka informacji o mnie, wiesz, bo prowadzę w TVN Turbo program w TVN-ie TVN-ie Turbo Turbo Turbo. Szuka informacji o mnie, nie? No i pisze „Tede”. No wychodzi mu strona Wielkie Jol, wychodzi mu hip hop peel. Stary, i taki gościu, z reguły dziennikarz jest to gość wykształcony, inteligenty. Tak bywa też na świecie. Tacy też są ludzie. Wchodzi na ten kurwa jebany portal. Do tych idiotów i czyta to kurwa stary. I co on se myśli? No stary, no on se myśli, że my to jesteśmy bandą chamów kurwa, degeneratów co cwelą kurwa swoich braci, siostry, matki i kurwa Józka pozdrawiają, no. No stary no! I-i-i gościu kurwa czyta to i myśli: „Kurwa, to może nie będę robił tego wywiadu z tym Tede czy tam jakimś kurwa innym. Przecież to są jakieś barany, nie.Ludzie, to jest największy portal hip-hopowy w Polsce. O czym oni tam rozmawiają, nie?”.
No stary no, zmieńmy to kurwa, ponieważ no mi się znudziło to przy-przyklaskiwanie temu, no to jest kurwa żenada stary, no to jest żenada no. I- i potem kurwa opinia tych kurwa baranów co się cwelą nawzajem, od pedałów wyzywają i to ma być wiążąca opinia? Sto komentarzy Tede kurwa. coś tam kurwa, chujowo napisał. No stary, a skąd ty możesz wiedzieć czy ja dobrze napisałem czy nie, jak ty cwelisz swoją matkę kurwa czy Józka jakiegoś kurwa czy chuj mnie obchodzi kogo”
Hahahahh pozdro juzek <cweli_juzka>
Potem jeszcze, że jego matka do niego dzwoniła przerażona po wywiadzie Rycha u Kuby Wojewódzkiego czy zna tego typa Peję
Hahaha jaki to jest/byl cpun pierdolony. I on ma czelnosc zarzucac mesowi cpanie xD
Bardziej nafuranych wywiadow nie mial nigdy nikt inny. Niezly popierdoleniec, ale pieknie sie tego slucha
Bardziej nafuranych wywiadow nie mial nigdy nikt inny. Niezly popierdoleniec, ale pieknie sie tego slucha
- francocarlos
uwielbiam cie 2rzyn, nie zmieniaj sie
- gods bidness
Kurwa co on tu pierdoli za głupoty, a dopiero minutę obejrzałem. Ten Natali też siedzi jak pizda, zamiast dopytać - Ci koledzy z tych zespołów, co im jest ciężko to oni mają najki po 7 stów i mają ich dużo, tylko oni nie nagrywają o tym kawałków, tylko o tym, że jest im ciężko. - To aż się prosi, żeby dopytać o kim mówi, ale nie, lepiej siedzieć jak pizda i słuchać kretynizmów. Kretynizmów od typa, z którego pierdolenia w prostej linii wynika, że jak masz najki za 7 stów, to już nie ma prawa być ci cięzko. Najki za 7 stów ultimate cure i panaceum na szczęście. Aż dziwne jak masz i nie nagrywasz o tym kawałków! Po co mi mózg, mam dresik. Sieeejejeah!
- oKulTywowany
nie ma dowodów powtarzam nie ma dowodów na to że Jacek Graniecki wciągał narkotyki
This page is no longer available.
- gods bidness
A ja se nagrywam o najkach, bo to jest może życie kurwa! Co za kurwa płytki przygłup. To jest serio mental odpowiednik dziewczyn z warsaw shore.
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2025, 21:13 przez gods bidness, łącznie zmieniany 1 raz.
Natali to jest antytalent do wszyatkiego, najwieksza pizda w historii polskiej sceny hip hopowej. Jemu to ktos wykurwic powinien. U vnma jak on pil z gwinta to balem sie o tego kurwia ze sie udusi albo opluje pokurwieniec.
Tede to ten swoj bol outputu wieczny o to ze on o pinio szkach nawija i za to jest jechany. Do pieca, rozjebqc , w kanapki i na festyn kurwa
Tede to ten swoj bol outputu wieczny o to ze on o pinio szkach nawija i za to jest jechany. Do pieca, rozjebqc , w kanapki i na festyn kurwa
- gods bidness
Jak w ogóle masz czelność mieć najki za 7 stów i nie nagrywać o tym kawałków
jakie grillowanie flejtucha na ostatnich stronach 
- marmolad_k2
Wyjdzie diss Mesa, to się na kilka dni odwróci.
Taki eldo debil jebany kiedys w wywiadzie przyznal ze zarobil kilka stow i kupil za calosc buty i musial wpierdalac trawnik (a tam latwo o braun bonus) wiec nadal mogl miec przejebanie ciezko mimo posiadania drogich butow niczym Wieprz-Z
My reaction