Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
No w ogóle ta lista alternatyw:
- Calvert-Lewin (jedyny plus że mój znajomy go zna, może bym wbił na meczyks)
- Dhuran
- Evan Ferguson
To niech już ten Datro Fofana zostanie czy coś
No i ten Sancho bardzo do Chelsea chce - no idea jest chyba taka że oni wezmą nasze problemy, a my ich i wszyscy szczęśliwi bo Sancho młodszy o ma resell value
- Calvert-Lewin (jedyny plus że mój znajomy go zna, może bym wbił na meczyks)
- Dhuran
- Evan Ferguson
To niech już ten Datro Fofana zostanie czy coś
No i ten Sancho bardzo do Chelsea chce - no idea jest chyba taka że oni wezmą nasze problemy, a my ich i wszyscy szczęśliwi bo Sancho młodszy o ma resell value

Arsenal proponował 20mlne + bonusy, Espanyol stwierdził że w grę wchodzi tylko klauzula i temat upadł. Zamiast niego wbija na wypożyczenie Neto.
- rozklad_gaussa
z czego 60 poszlo na typow ktorzy rozjebali sie juz na samym poczatku przygody z klubem (kadioglu i o'riley), jednak moim ulubionym nabytkiem jest skrzydlowy z mainz ktory nazywa sie brajan grudaebismolarek pisze: ↑30 sie 2024, 13:37 A tak sobie patrzę na transfermarkt to Brighton wyjebało 230 melonów w tym okienku
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- Cz4rny1337
- Moderator
David Ornstein:
Chelsea awaiting green light from Victor Osimhen before advancing talks with Napoli over deal. #CFC hope 25yo (top target all window + keen to join) will agree to fit team & incentive-based wage structure. #PSG not in, #AlAhli focus Toney @TheAthleticFC
Skoro twierdzi, że gracz chętny, a al ahli łyka toneya to chyba to zrobili i chłopu rezygnuje z 40 mln rok żeby tu być
Plus poszła oficjalna oferta za Sancho - wypożyczenie jak Juve ale lepszy hajs
Skoro twierdzi, że gracz chętny, a al ahli łyka toneya to chyba to zrobili i chłopu rezygnuje z 40 mln rok żeby tu być
Plus poszła oficjalna oferta za Sancho - wypożyczenie jak Juve ale lepszy hajs

obaj to kibice Chelsea dodatkowo, ale i tak wolę żeby się to nie wydarzyło
Pewnie z tym Sancho się wyrobią, lipa że coś cicho o Sterlingu chyba że coś przeoczyłem
- Cz4rny1337
- Moderator
Chalobah gołe wypożyczenie do Crystal Palace
Sterlinga chce Arsenal, on też tam chce, mowa o wypożyczeniu
Sterlinga chce Arsenal, on też tam chce, mowa o wypożyczeniu

Liverpool dawał ciała na innych pozycjach, ale mega propsy za zaklepanie mamardashviliego
Dla mnie w ostatnich dwóch sezonach to był top10 bramkarzy (bliżej oczywiście miejsc 9-10), trochę rozbawiło jak publika go odkryła na euro
Dla mnie w ostatnich dwóch sezonach to był top10 bramkarzy (bliżej oczywiście miejsc 9-10), trochę rozbawiło jak publika go odkryła na euro
igorzastyy pisze: ↑23 cze 2026, 18:19 Pięknie sobie to ułożyłeś wszystko, ale musisz pamiętać, że to jest tylko wytwór twojej głowy, chyba nie do końca zdrowej
- rozklad_gaussa
dawac tego sterlinga, zawsze mialem jakas slabosc do niego plus to z arteta w city gral najlepsza pilke wiec hopium u mnie poza skala
free fromage
free fromage
no właśnie problemem Liverpoolu jest to że sprowadzamy zastępstwo dla Alissona który jeszcze kilka lat będzie bronił a za Fabinho który ponad rok temu odszedł dalej nic (i do jutra nic się nie zmieni) i będzie kombinowanie ze zrobieniem Granebercha nową szóstką, w rotacji Endo i młody Morton który w zeszłym roku zebrał dobre opinie po wypożyczeniu w Hull, Alonso chciał go ściągnąć do Leverkusen ale odrzucili wszystkie oferty, może coś z niego będzie, ale na ten moment trudno robić z niego opcje na lata po dwóch sezonach w Championship
Chiesa za ten hajs spoko, przychodzi tu jako dodatkowa opcja w ataku a nie zbawiciel
nic się też nie robi z wygasającymi kontraktami Trenta, Virgila i Salaha
Chiesa za ten hajs spoko, przychodzi tu jako dodatkowa opcja w ataku a nie zbawiciel
nic się też nie robi z wygasającymi kontraktami Trenta, Virgila i Salaha
w Chelsea to tam kazdy chuja grał poza Palmerem, jak da te kilka bramek i asyst + odpocząć pozostałym to zajebisty deal będzie na przeczekanie do kolejnego rokurozklad_gaussa pisze: ↑30 sie 2024, 21:22 dawac tego sterlinga, zawsze mialem jakas slabosc do niego plus to z arteta w city gral najlepsza pilke wiec hopium u mnie poza skala
po Jorginho i Havertzie jestem całkiem pozytywnie nastawiony
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- zemsta1camzata
to chyba zaraz here we go będzie
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- Cz4rny1337
- Moderator
Sterling wypozyczenie bez obowiazku wykupu
Ornstein: Chelsea uzgonila warunki przenosin Sancho - wypozyczenie z obowiazkiem wykupu
Dodano po 13 minutach 19 sekundach:
RMC: Osimhen zostaje w Napoli, nie dołączy do Chelsea
japierdole XDDD
Dodano po 5 minutach 20 sekundach:
To samo Fabrizio: nie dogadał się co do pensji z Chelsea, Al Ahli bierze Toneya, zostaje w Napoli i nie będzie grał, chyba, że się dogadają
super agenta ma xDDD
ah no ale okno Saudów otwartę, jeszcze go wezmą [mogą zrobić slot goniąc Firmina do kogoś innego]
Ben Jacobs, który jest gębą klubu twierdzi, że obligatoryjny wykup Sancho ustawiony na 25m funtów, inne źródła, ze poniżej 40, 35. Za 25 spoko.
Ornstein: Chelsea uzgonila warunki przenosin Sancho - wypozyczenie z obowiazkiem wykupu
Dodano po 13 minutach 19 sekundach:
RMC: Osimhen zostaje w Napoli, nie dołączy do Chelsea
japierdole XDDD
Dodano po 5 minutach 20 sekundach:
To samo Fabrizio: nie dogadał się co do pensji z Chelsea, Al Ahli bierze Toneya, zostaje w Napoli i nie będzie grał, chyba, że się dogadają
super agenta ma xDDD
ah no ale okno Saudów otwartę, jeszcze go wezmą [mogą zrobić slot goniąc Firmina do kogoś innego]
Ben Jacobs, który jest gębą klubu twierdzi, że obligatoryjny wykup Sancho ustawiony na 25m funtów, inne źródła, ze poniżej 40, 35. Za 25 spoko.

wzięli tego, który jest mniej potrzebny, brawo. Teraz mamy na skrzydła tylko Madueke, Mudryka, Neto, grają tam też Palmer, Felix, Nkunku, no to rzeczywiście Sancho brakujące ogniwo. Jakby tego było mało za rok przyjdzie Estevao (hehs) więc pewnie Madueke będzie wypychany.
- Cz4rny1337
- Moderator
a ja tam jestem dobrej mysli z tym Sancho, za 25 to nie będzie spięty, mniejsza pensja niz Sterling, młodszy, niech wbija
Fabrizio Romano wydaje autobiografie XDDD
Fabrizio Romano wydaje autobiografie XDDD

Fabrizio daje że 25m funtów za Sancho, cena spoko tylko no właśnie, na chuj on
Bo taki los rapera, bracie mój/Nawet jak cipy z nieba lecą, wszystko chuj
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
Seen the devil give a sermon in the church
Seen an angel dancing in the club
You hate, you're lame, your loss
- rozklad_gaussa
zegnaj eddie mistrzu 
free fromage
free fromage
Podobno wypozyczenie za darmoszke i Arsenal pokrywa tylko 100k pensji 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
liczę na jakieś last second półroczne wypożyczenie oszimena do turcji
róbcie to besiktas
róbcie to besiktas