tak bardzo to, jak dla mnie chada na tych syntetycznych bitach w chuj dobrze sie zestarzał
Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- zemsta1kadluba
-
fuckthepolicje
bardzo mozliwe nie chodzilo mi w tym poscie o porownywanie plyt po prostu sluchajac z ranca WGW doszedlem do takiego wniosku i nie chodzi mi tez o to ze chada byl przejebanym raperem bo nie oszukujmy sie nie mial gornolotnych umiejetnosci jak sie spojrzy na to pod tym wzgledem, chodzi raczej o surowosc i dosadnosc tomka w rapie plus fakt ze on faktycznie zyl zyciem o ktorym nawijal i ktore przedstawial w swoich rapach
Element "nielegalnego graffiti" w hip-hopie powinien być piętnowany a nie chwalony/propagowany, doczesny przykład: https://www.youtube.com/watch?v=vFMaAGU59b4 czy działalność grupy JWP, przecież to tylko nakręca ludzi do szpecenia budynków czy wagonów za które my zapłaciliśmy w podatkach 
powinien być piętnowany ale nie w hip-hopie 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- Ten Typ Gold
Co kurwa xD piętnowanie graffiti w hip hopie, to brzmi jak pomysł na nową piosenkę młodszego brata
- zemsta1kadluba
Ten Typ Gold pisze: ↑26 paź 2019, 21:19 Co kurwa xD piętnowanie graffiti w hip hopie, to brzmi jak pomysł na nową piosenkę młodszego brata
mołpy są kozackie
- maly mefedronik
fajny klip nei znałemFooter pisze: ↑26 paź 2019, 19:38 Element "nielegalnego graffiti" w hip-hopie powinien być piętnowany a nie chwalony/propagowany, doczesny przykład: https://www.youtube.com/watch?v=vFMaAGU59b4 czy działalność grupy JWP, przecież to tylko nakręca ludzi do szpecenia budynków czy wagonów za które my zapłaciliśmy w podatkach![]()
#PRAY4BELMONDO
Grafiti nie szpeci tylko daje klimat
Influencer.
Śmieszy mnie trochę Bonson, który miał tak potężnie WYJEBANE w polski rap, z innych opcji hajs miał i w ogóle każdy raper be, ale w sumie jak teraz coś ruszyło do przodu to rap głęboko w serduszku, moi fani są najlepsi na świecie i będę udostępniał instastory każdego kto mnie oznaczył w poście (odwieczna beka z tego xD)
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla Was
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wyobraźcie sobie, że Żabson w utworze Flexin kiedy rapuje wersy ja tu mordo robię flexin, moja dupa strasznie sexy mówi o swoim tyłku, a nie dziewczynie
Mnie bawi to że Bonson jest pospinany i myśli że jest dobry a taki Multi by rozjebał jego cały styl jednym wersemkon rafal pisze: ↑27 paź 2019, 9:19 Śmieszy mnie trochę Bonson, który miał tak potężnie WYJEBANE w polski rap, z innych opcji hajs miał i w ogóle każdy raper be, ale w sumie jak teraz coś ruszyło do przodu to rap głęboko w serduszku, moi fani są najlepsi na świecie i będę udostępniał instastory każdego kto mnie oznaczył w poście (odwieczna beka z tego xD)
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Wreszcie jakiś kontrowersyjny postDJ_BOBO pisze: ↑27 paź 2019, 10:48Mnie bawi to że Bonson jest pospinany i myśli że jest dobry a taki Multi by rozjebał jego cały styl jednym wersemkon rafal pisze: ↑27 paź 2019, 9:19 Śmieszy mnie trochę Bonson, który miał tak potężnie WYJEBANE w polski rap, z innych opcji hajs miał i w ogóle każdy raper be, ale w sumie jak teraz coś ruszyło do przodu to rap głęboko w serduszku, moi fani są najlepsi na świecie i będę udostępniał instastory każdego kto mnie oznaczył w poście (odwieczna beka z tego xD)
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Bonson jest słaby w chuj.
Ja jestem fanem truskulu, wiadomo, ale jakoś fenomenu Bonsona nigdy do końca nie kumałem, choć to prawda że bardzo niewiele od niego słyszałem.
- przedszkolanek
bonson się źle urodził po prostu, gdyby zaczynał w latach '90 zamiast się wtedy rodzić, byłby dzisiaj klasykiem, a tak to z niego epigonizm wychodzi
do pewnego stopnia podobnie jest z flojdem, choć tam jest już imo bardziej skomplikowana sprawa, bo flojd jest słabszy, ale w sumie na ten marny poziom z najtisów by pewnie wystarczył
do pewnego stopnia podobnie jest z flojdem, choć tam jest już imo bardziej skomplikowana sprawa, bo flojd jest słabszy, ale w sumie na ten marny poziom z najtisów by pewnie wystarczył
- KillerCroc
W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem, mam nadzieję że rozwiałem wszelkie wątpliwości.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
KillerCroc pisze: ↑27 paź 2019, 17:26W Pogoni Za Lepszej Jakości Życiem, mam nadzieję że rozwiałem wszelkie wątpliwości.
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Nielegal 217 Rogala, bardzo niedoceniony materiał i dziwię się że większość podaje inne płyty jako jego najlepsze dokonania. U mnie w 10 all.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
-
MalinowyJogurt
Sobota miał zadatki na bycie najpopularniejszym raperem w kraju.