Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
pierwsza połowa Polska-Słowacja, to była jedna z najgorszych połów w wykonaniu polskiej reprezentacji, jakie w życiu widziałem. powinno się ją puszczać przed turniejem wszystkim debiutantom biorącym w nim udział, żeby zobaczyli jak nie wejść w mecz. żeby zobaczyli, jak pod żadnym pozorem nie grać w pierwszym spotkaniu grupowym. niebywałe gówno to było.
na szczęście już tak emocjonalnie do tego nie podchodzę i raczej się śmialiśmy przy gibonkach z ziomalami aniżeli rzucali kurwami cali czerwoni.
Hiszpania z jednym punktem będzie pod presją i na ciśnionku (oni muszą, tak naprawdę muszą), więc może też przez stresik wkradną się błędy, ale myślę, że nie przeszkodzą w tym, żeby nas rozjebać w pył. inna sprawa, że przegrana z Hiszpanią nie musi oznaczać jeszcze końca turnieju dla nas, ale przecież zawsze gdy trzymamy się kurczowo tych matematycznych szans, to one nas w chuja robią xd
na szczęście już tak emocjonalnie do tego nie podchodzę i raczej się śmialiśmy przy gibonkach z ziomalami aniżeli rzucali kurwami cali czerwoni.
Hiszpania z jednym punktem będzie pod presją i na ciśnionku (oni muszą, tak naprawdę muszą), więc może też przez stresik wkradną się błędy, ale myślę, że nie przeszkodzą w tym, żeby nas rozjebać w pył. inna sprawa, że przegrana z Hiszpanią nie musi oznaczać jeszcze końca turnieju dla nas, ale przecież zawsze gdy trzymamy się kurczowo tych matematycznych szans, to one nas w chuja robią xd
Kurwa, ty to jesteś ekspert od wszystkiego.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
no widzisz. a ty tylko od pandemii i szczepionek oraz ew. nowych piosenek zespołu EKIPA.
Zawsze to lepsze niż bycie ekspertem od przyjmowania chuja do dupy.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Wypraszam sobię, jestem bi, ale aseksualny, więc niczego nie przyjmuję.
Ale żeby nie było ot, jakie dzisiaj wyniki obstawiacie? Potrzebuję inspiracji do typerka.
Ale żeby nie było ot, jakie dzisiaj wyniki obstawiacie? Potrzebuję inspiracji do typerka.
z tego co widzę to w większości tematów ot poprzez dopierdalanie się do innych, ale jak samemu przyjął gonga, którego sam sobie zresztą wystawił to szybciutka zmiana tematu
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
no też spodziewałem się soczystej odpowiedzi
Bo wiesz byczku, bycie zadymiarzem czy content creatorem nie ogranicza się tylko, do ciśnięcia po innych, ale też do umiejętności śmiania się z samego siebie. Poza tym ważne jest też umiejętne lawirowanie pomiędzy paragrafami regulaminu, ale co taka płotka jak ty, może o tym wiedzieć.
jAg to typowy