Ale co ty pierdolisz typie? Widzę kościółek Lesnodorskiego.
Nawet jakby nikt nie przyszedł do Legii, to i tak kadrę mają na MP. Zatrudnili typa, który ma pół roku na dokoptowanie do obecnego składu zipkow, którzy dadzą puchary.
Ale huj kurwa, szkoła Lesnodorskiego, TRANSFERY, TRANSFERY HUJ, DUPA KURWA, DAWAJ TRANSFERY, MIODEK WON Z LEGII.
bombastic pisze: ↑16 sty 2021, 14:46
Ale co ty pierdolisz typie?
Mogę napisać to samo, co ty pierdolisz typie?
Widzę, że są jeszcze osoby, które wierzą w kompetencje strategiczne naszego właściecielo-prezesa, który od czterech lat ma pomysł, plan i cierpliwość w walce o puchary. Na ligę wystarczy i to wszystko proszę cię...
Gdzie była Legia Leśnodorskiego, a gdzie jest teraz Mioduskiego?
wierzyć w kompetencje mioduskiego po tym sezonie i eurowpierdolu to jest serio pojebane (tak wiem ze maja POTEŻNĄ lige ale no co z tego jak przychodzi omonia w trąbę)
jebany idiota, mógł tę kartkę złapać na 10 innych sposobów, nie wiem kurwa wybić piłkę po gwizdku, pocisnac sędziego, złapać kogoś za koszulkę, cokolwiek, a on łamie typowi kość
lygrys pisze: ↑11 maja 2022, 21:05
świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Probierz po przejebanym meczu na konferencji meczowej stwierdził, że podaje się do dymisji bo drużyna potrzebuje nowego impulsu, a on sam pracuje już 15 lat w zawodzie i miał praktycznie tylko trzy miesiące przerwy.
Mógł to zrobić po pierwszej rundzie sezonu, żeby nowy trener poukładał sobie zespół w przerwie, a tu jeb.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
Kurwa, żeby to Kucharski
Zastanawiam się od czego jest ten cały pseudo pion scoutingowy, bo kurwa ja będąc na baletach w Międzyzdrojach odkryłem przy flaszce więcej talentów niż on przez całą swoją karierę dyrektora sportowego w Legii
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
haha rozbawiła mnie końcówka mordeczko, ale sama racja, no i piękne upadłe anioły kasus janoty to jest jakiś precedens przy zalewaniu smutów w regionalnych budach (ale nie wiem czy chodziło ci o taką dwuznaczność)