Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Nawałka wraca
- Cz4rny1337
- Moderator
allegri xD
ale
np taki Maurizio Sarri - zesralbym sie
fajki u nas tanie
ale
np taki Maurizio Sarri - zesralbym sie
fajki u nas tanie

a ten Sarri to przecież po angielsku z nimi nawet nie pogada
IT’S COMING HOME

- Cz4rny1337
- Moderator
no i nie wiem czy jorginho moglby tak szybko dostac obywatelstwo

Ale jeśli zwolnili Brzęczka tylko po to, by na jego miejsce władować Nawałkę albo Michniewicza, to X D. Co to, granie na efekt nowej miotły czy co? Jak już kogoś nim zastępować, to dawać kogoś zza granicy.

Adam Nawałka
Za pisanie takich rzeczy na Facebooku - wykasujesz to, przeprosisz.
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Druga sprawa - JWP od dzisiaj nie gra w Warszawie koncertów
ZAKAZ
Szkoda mi tego Brzęczka, jestem za bardzo wrażliwy na jakieś wyszydzanie ludzi, którzy nikomu nic złego nie zrobili. Jebać rudego.
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla nich
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
bręczek najebany zwyzywał bońka i teraz gorący łeb i dyskusje z nawałka x probierz x michniewicz
-
MalinowyJogurt
A tak wczoraj rozmyślałem, że ja to bym się po słowach Bońka, że Milik nie pojedzie na turniej nie grając w klubie mega wkurwił na miejscu Brzęczka, bo to nie Boniek powinien decydować kto jedzie na turniej a kto nie jedzie, nawet jeżeli by to była dobra decyzja. Może w końcu w spokojnym wujku Jurku coś pękło.
Zibi przejmuje reprezentację na zwienczenie swojej kadencji
Taki był jego plan od początku, do tej Brzęczkowi ustalał skład i czekał na dobry moment żeby go wyjebać i wskoczyć na jego miejsce.
carbon co sądzisz o giampaolo jako o trenerze?
Giampaolo? Za jego kadencji Torino gra jakiś dramat, wcześniej to samo z Milanem, no nie wiem.
Absolutnie nic, nie oglądam Serie A, a w tym sezonie jedynie sobie śledziłem, jak radzą sobie Sampdoria i Torino, żeby się pośmiać z decyzji Linetty'ego, który chyba myślał, że Torino do czołówki dojedzie, nie to co z Sampdorią. XD

udało ci się wybrnąć ;p
tomaszewski w tvp info mówi że zieliński jest lepszy od sterlinga a lewandowski od timo wernera, kurwa nienawidzę być chory i przełączać z nudów kanały
no musieli tego dzbana uruchomić o opinie
tomaszewski w tvp info mówi że zieliński jest lepszy od sterlinga a lewandowski od timo wernera, kurwa nienawidzę być chory i przełączać z nudów kanały
no musieli tego dzbana uruchomić o opinie
Dobra, w czwartek jeszcze nie będzie trener znany, czyli Boniek na gorąco chyba podjął tę decyzję i jeszcze nie ma nikogo zaklepanego. XD

Od czego?

wreszcie będę mógł sobie obejrzeć meczyk repry bo tak jak stwierdziłem na początku kadencji wuja tak też zrobiłem i nie obejrzałem od tamtej pory żadnego