Kanye West

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
Mietek

Re: Kanye West

Post autor: Mietek »

W te faze teraz wchodzi MES
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Jeżeli Kanye do 14. roku życia regularnie ssał siusiaka młodszymu kuzynowi, to faktycznie jest artystą na miarę Michaela Jacksona.
Awatar użytkownika
jogi

Post autor: jogi »

Jak dla mnie too on się wystrzelał tak na wysokości TLOP a teraz nagrywa takie pitu pitu dla wybranych którzy hapają z połykiem i bardziej niż na to pitu pitu czekają co chłop odjebie w kolejnym piku swojego odklejenia.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Max
Zbanowany

Post autor: Max »

Cringe wszystko
Awatar użytkownika
fisstech

Post autor: fisstech »

Albo najbardziej pojebana autoterapia polegająca na odsłonięciu się ze wszystkiego albo pojebany etap manii w CHADzie bądź zaburzenie narcystyczne osobowości w największym primie
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

jogi pisze: 21 kwie 2025, 21:47 Jak dla mnie too on się wystrzelał tak na wysokości TLOP
to raczej powszechna opinia, Yandhi imo miało dobre szanse na bycie kolejnym klasykiem w dyskografii, ale wyjebał wszystko i kleił JiK na chybcika, ye z 2018 niby fajne, ale po czasie prawie w ogóle nie wracam, nie ma "tego czegoś"
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
gods bidness

Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Definitywnie za daleko chłop odleciał.
Awatar użytkownika
gods bidness

W sensie, że powinien milczeć o tym, co robił młodszemu kuzynowi?
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

Smutne w chuj, ten kawałek, ten tweet. Wydaje mi się że Kanye wyrzuca z siebie wszystko co najgorsze, taka terapia przed wszystkimi, truth will set you free. Pewnie najlepiej by było pójść z tym na terapię, ale znając jego to raczej mało prawdopodobne rozwiązanie :dunno:

Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
Jeszcze tu tylko zostawię ten kawałek

Co się dzieje w jego głowie, współczuję, oby tylko nie skończyło się to jakimś samobójem.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

wielcy już tak mają
Awatar użytkownika
lygrys

Post autor: lygrys »

Widzę, że nadal się inspiruje tymi nazistowskimi zwyrolakimi artystami power electronics, który tak się nakręcili w tym szokowaniu dla samego szokowania, że nawet zaczeli inspirować się treściami pedofilskimi jak Mikko Aspa.

Mam nadzieje, że skończy jak
Marco Corbelli.
Im szybciej tym lepiej.
+48 22 29 22 597
www.aborcjabezgranic.pl
Jak mnie nie ma na forum, to od was odpoczywam.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

o chuj brutalny jesteś Krzychu
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

:damn: Ja pierdole
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Awatar użytkownika
many-s

gods bidness pisze: 22 kwie 2025, 10:35 W sensie, że powinien milczeć o tym, co robił młodszemu kuzynowi?
W sensie Kanye powinien skleić pizdę.

Że jest pojebem tudzież "utalentowanym artystą tak mającym" to każdy trzeźwo myślący człowiek wie, ale to info o oblodzeniu kuzyna to już kał i wymioty.
Awatar użytkownika
gods bidness

Może właśnie zdejmie kurtynę milczenia z problemu zostawionych samym sobie, bez opieki czarnoskórych dzieci. Ostatnio YG przyznał się, że w wieku 13 lat był gwałcony przez 30 letnia ciotkę. R. Kelly tłumaczył się, że molestował, bo sam był molestowany. Z Diddym też coś takiego kojarzę. Obawiam się, że to wierzchołek góry lodowej.
Awatar użytkownika
many-s

Nie wiem co Ci mam odpisać. Diddy, R. Kelly, teraz Kanye - to są moim zdaniem "ludzie" chorzy psychicznie.

Z drugiej strony są ogólnodostępne takie artykuły będące pożywką dla walczących mniejszości społecznych. Zaraz ktoś powie, że skoro Juliusz Cezar ruchał małolatów a jest uważany za wielkiego przywódcę to Kanye dydyndunuffin.

Ludzie zmierzali / zmierzają / będą zmierzali do popularyzacji ekscentrycznych zachowań, które są dla większości nie do zaakceptowania i są drogą do upadku społecznego.

Nie wiem - dla mnie Kanye to chory pojeb. Dla @Smly wizjoner. Nic się z tym nie zrobi.
Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

Chorzy psychicznie to już dla Ciebie nieludzie?
Awatar użytkownika
gods bidness

A ja wcale nie bronię Kanyego, Kelliego, Jacksona czy innych zboczeńców. Mówię po prostu, że często coś na nich wpłynęło takiego, że stali się zboczeńcami. Kanye jest już na takim etapie odbioru, że i tak chyba nikt go nie bierze na poważnie i wszystko może w miarę bezkarnie powiedzieć.
Awatar użytkownika
many-s

Globe pisze: 22 kwie 2025, 12:51 Chorzy psychicznie to już dla Ciebie nieludzie?
Bardziej chodziło mi o "chore psychicznie bogate pojeby celebryci".
ODPOWIEDZ