Do mnie przyszło CD trzy tygodnie temumiku pisze: ↑25 maja 2020, 8:12 czy ktokolwiek dostal juz zamowienie ze sklepu Kanyego (przede wszystkim winyl i cd)? Albo czy znacie kogokolwiek z Europy, ktore je juz otrzymal?
Przeciez to jest jakas zenada, czekam juz 214 dniW miedzyczasie wyszly juz europejskie edycje vinyla i CD. Zamowilem je i teraz bede sie klocil ze sklepem Kanyego, zeby mi anulowali te zamowienie. Zyczcie mi szczescia.
![]()
Kanye West - JESUS IS KING (2019)
Re: Kanye West - JESUS IS KING (2019)
Dziekuje, widze, ze CD zaczeli wysylac, problemy sa z wysylkami winyli. Czy ktokolwiek dostal w takim razie winyl? 
Dostałem w piątek maila że winyl wyślą w czerwcu
xD
zamowilem na amazonie w sobote cd i winyl, dzisiaj doszlo.
Jak mi nie anuluja zamowienia to sie wkurze.
zamowilem na amazonie w sobote cd i winyl, dzisiaj doszlo.
Jak mi nie anuluja zamowienia to sie wkurze.
- KillerCroc
O, dobrze wiedzieć że już w EU można zamawiać bo czekał żeby nie było takich sytuacji jak kolega miku ma
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
selah to najlepszy numer w całym dorobku kanyego
change my mind
change my mind
hold my liquor
no pun intended
no pun intended
osobny łapka w górę za strzał który żeś dał, bo to faktycznie numer który może konkurować, osobny like za niezamierzony matching
MBDTF nie przebija co nie nie zmienia faktu, że jest to tak piękny album Kanye, że brak słów. Wszyskie te lajwy z chórem mistrzostwo świata. Follow God 
Hands On niezmiennie najlepsze. Kocham ten kawałek 
Dzień dobry, wpadła statuetka, ale w sumie nie ma co się dziwić 
Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 13:24 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież on pewnie nawet tego albumu nie zgłaszał tylko od góry poszło. Zresztą i tak to prerecorded było.
Yandhi to jeden z jego najlepszych albumów według mnie
Przecież Hurricane i We Got Love to takie sztosy że głowa mała
Przecież Hurricane i We Got Love to takie sztosy że głowa mała
Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 13:24 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
kilka dni temu zleakowała wersja Selah z NYC listening party
https://dropbay.net/12gz/kw_selah_nyc_v ... ce_tag.mp3
jest to zdecydowanie najlepszy take pierwszej zwrotki z tych wszystkich które się pojawiły w necie
i ogólnie najlepsza wersja by far, szkoda tylko że ma wyciszone przekleństwa w drugiej części
i jakieś tam pojedyncze taki w tle się pojawiają
https://dropbay.net/12gz/kw_selah_nyc_v ... ce_tag.mp3
jest to zdecydowanie najlepszy take pierwszej zwrotki z tych wszystkich które się pojawiły w necie
i ogólnie najlepsza wersja by far, szkoda tylko że ma wyciszone przekleństwa w drugiej części
Tak w ogóle a propos unreleased material by Ye, to polecam poniższy fan-document na temat niewydanych i anulowanych albumów/kawałków Westa.
A Donda już chyba bankowo wyjdzie w ten piątek, bo Kanye śmiga po LA i jak widać chyba już nie zajmuje się dodawaniem na ostatnią chwilę jakichś poprawek, chociaż znając jego to można się jeszcze wielu rzeczy spodziewać
A Donda już chyba bankowo wyjdzie w ten piątek, bo Kanye śmiga po LA i jak widać chyba już nie zajmuje się dodawaniem na ostatnią chwilę jakichś poprawek, chociaż znając jego to można się jeszcze wielu rzeczy spodziewać
Jesus Is King (2019) full lenght film