Skoki narciarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Skoki narciarskie
A zostało to zdiagnozowane i zmienione czy dalej brniemy w tą chujnie ? Jest jakaś nadzieja czy już chuj czekamy na kolejnego geniusza?
- scam_sakawa
Wiek wiekiem, forma spadła niewytłumaczalnie mocno. Ciężko powiedzieć, czy mentalność, czy też fizyczne braki.
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Jest trener od fazy lotu, jest niby porządny główny trener, ale jest chujnia ciągle. W porównaniu do innych to Polacy mają żałośnie niskie prędkości najazdowe.Bisclavret pisze: ↑28 gru 2024, 10:45 A zostało to zdiagnozowane i zmienione czy dalej brniemy w tą chujnie ? Jest jakaś nadzieja czy już chuj czekamy na kolejnego geniusza?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
Bisclavret
No dobra zasięgnąłem opinii jedynego znanego mi eksperta od skoków czyli fanpejdz dmucham w telewizor który notabene prowadzi(ł) raper robak i on we wpisie sprzed 3 lat (!!!) już to wyjaśnił
Czyli wszystko jasne
Czyli wszystko jasne
Kręcimy się w przeręblu jak gówno z przysłowia o gównie i przeręblu i jeżeli nie znajdzie się ktoś, kto nas z niego wyciągnie, to jest całkiem spora szansa, że zejdziemy do poziomu jakichś Finów czy innych Czechów.Bisclavret pisze: ↑28 gru 2024, 10:45 A zostało to zdiagnozowane i zmienione czy dalej brniemy w tą chujnie ? Jest jakaś nadzieja czy już chuj czekamy na kolejnego geniusza?
Na chwilę obecną dziwić może to, że Stoeckl jest u nas jakimś Jackiem Zielińskim pod względem etatu, a chłop powinien bujać wszystkich Habdasów i Joniaków tego świata do poziomu punktów w Pucharze Świata.
A Thurnbichler do zmieszanych.
Czy ja wiem czy Thurnbichler do zmieszanych, kogo on tam w kadrze ma? Wąsek i Zniszczoł zrobili postęp pod jego skrzydłami, a to nigdy nie byli zawodnicy zapowiadający się na topke w PS, Kubacki, Żyła i Stoch - tutaj już raczej nikt nie zrobi z nich dominatorów, mają swoje lata i lepiej nie będzie. Problem jest w drużynach juniorskich i w kadrze B, gdzie najlepszym z naszych jest emeryt hobby turysta Maciej Kot i wygrywa z tymi wszystkimi Habdasami, Pilchami i resztą małolatów.
Jednak Thurn idealny też nie jest, przygotowania w zeszłym roku zjebał koncertowo dając im tak ciężkie treningi.
Jednak Thurn idealny też nie jest, przygotowania w zeszłym roku zjebał koncertowo dając im tak ciężkie treningi.
MalinowyJogurt 2
Wąseeeek brawoo
świetny konkurs, włączajcie widzowie śmiało
świetny konkurs, włączajcie widzowie śmiało
- scam_sakawa
Austriacy jeszcze zmiotą planszę
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Swoją drogą ten rekord w Oberstdorfie nie wydaję się być aż tak ciężki do pobicia, a od ponad 20 lat i skoku Sigurda Pettersena jest cały czas w tym samym miejscu
MalinowyJogurt 2
Bo jak tylko ktoś poleci blisko rekordu to beleczka w dół i nadrobią rekompensatą.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Andrzej Stękała rok zaczyna wzruszającym wpisem o byciu gejem
kolega widzę nie uwzględnił w swoich postanowieniach noworocznych, że postara się być bardziej empatyczną osobą
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Kolejny zajebisty konkurs, o wiele lepiej ogląda mi się skoki w tym sezonie niż w zeszłym. No i props dla Hayboecka za rekord skoczni
MalinowyJogurt 2
- przedszkolanek
zajebiste zawody dzisiaj
Spoiler

Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
pierdoleni austriacy.. to już się nudne robi. kciuki za Forfanga i Deszwandena, żeby im tam namieszali jeszcze na końcówce TCS.
deschwanden jest w takim gazie, że gdyby nie pech pogodowy w pierwszej serii, to dzisiaj miękko rozpierdoliłby austriaków 
swoją drogą ma strasznie przeciętną dziewczynę jak na swój wzrost (mówimy o sporcie dla karakanów, gdzie metr 182 budzi szacunek) i jak na to, że wybrał przedstawicielkę TEORETYCZNIE jednej z piękniejszych nacji w europie (bzdura imo, ale pokutuje taki mit)
to już zografski poślubił ładniejszą polkę, chociaż sam jest kilka klas brzydszy od szwajcara
i tak największym chadem wśród skoczków pozostaje maciej kot - tu akurat małżonkowie w pełni do siebie pasują
bawi, że tylu zagranicznych zawodników wiąże się z naszymi witaminkami xd
to są pewnie te wszystkie skokary, które skamlały do portalu skijumping o akredytację na zawody, a potem kazały sobie tagować cycki przy -10 na salpausselce
niesamowite jaką skoczkowie mają renomę wśród polskich kobiet - zważywszy że w tej dyscyplinie im jesteś niższy+chudszy, tym lepiej
przecież taki wspomniany bułgar, na tinderze miałby może 2 pary tygodniowo - w tym 1 missclick i jedną szonicę reklamującą swoje ig
widocznie mit o ikarze wciąż działa jak magnes na cipki
pojebana sprawa
swoją drogą ma strasznie przeciętną dziewczynę jak na swój wzrost (mówimy o sporcie dla karakanów, gdzie metr 182 budzi szacunek) i jak na to, że wybrał przedstawicielkę TEORETYCZNIE jednej z piękniejszych nacji w europie (bzdura imo, ale pokutuje taki mit)
to już zografski poślubił ładniejszą polkę, chociaż sam jest kilka klas brzydszy od szwajcara
i tak największym chadem wśród skoczków pozostaje maciej kot - tu akurat małżonkowie w pełni do siebie pasują
bawi, że tylu zagranicznych zawodników wiąże się z naszymi witaminkami xd
to są pewnie te wszystkie skokary, które skamlały do portalu skijumping o akredytację na zawody, a potem kazały sobie tagować cycki przy -10 na salpausselce
niesamowite jaką skoczkowie mają renomę wśród polskich kobiet - zważywszy że w tej dyscyplinie im jesteś niższy+chudszy, tym lepiej
przecież taki wspomniany bułgar, na tinderze miałby może 2 pary tygodniowo - w tym 1 missclick i jedną szonicę reklamującą swoje ig
widocznie mit o ikarze wciąż działa jak magnes na cipki
pojebana sprawa
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
niezłe wyjście z progru, lot i lądowanie jak zwykle