Skoki narciarskie

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Bisclavret

Re: Skoki narciarskie

Post autor: Bisclavret »

A zostało to zdiagnozowane i zmienione czy dalej brniemy w tą chujnie ? Jest jakaś nadzieja czy już chuj czekamy na kolejnego geniusza?
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Wiek wiekiem, forma spadła niewytłumaczalnie mocno. Ciężko powiedzieć, czy mentalność, czy też fizyczne braki.

Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Bisclavret pisze: 28 gru 2024, 10:45 A zostało to zdiagnozowane i zmienione czy dalej brniemy w tą chujnie ? Jest jakaś nadzieja czy już chuj czekamy na kolejnego geniusza?
Jest trener od fazy lotu, jest niby porządny główny trener, ale jest chujnia ciągle. W porównaniu do innych to Polacy mają żałośnie niskie prędkości najazdowe.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

No dobra zasięgnąłem opinii jedynego znanego mi eksperta od skoków czyli fanpejdz dmucham w telewizor który notabene prowadzi(ł) raper robak i on we wpisie sprzed 3 lat (!!!) już to wyjaśnił

Czyli wszystko jasne
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Bisclavret pisze: 28 gru 2024, 10:45 A zostało to zdiagnozowane i zmienione czy dalej brniemy w tą chujnie ? Jest jakaś nadzieja czy już chuj czekamy na kolejnego geniusza?
Kręcimy się w przeręblu jak gówno z przysłowia o gównie i przeręblu i jeżeli nie znajdzie się ktoś, kto nas z niego wyciągnie, to jest całkiem spora szansa, że zejdziemy do poziomu jakichś Finów czy innych Czechów.

Na chwilę obecną dziwić może to, że Stoeckl jest u nas jakimś Jackiem Zielińskim pod względem etatu, a chłop powinien bujać wszystkich Habdasów i Joniaków tego świata do poziomu punktów w Pucharze Świata.

A Thurnbichler do zmieszanych.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Czy ja wiem czy Thurnbichler do zmieszanych, kogo on tam w kadrze ma? Wąsek i Zniszczoł zrobili postęp pod jego skrzydłami, a to nigdy nie byli zawodnicy zapowiadający się na topke w PS, Kubacki, Żyła i Stoch - tutaj już raczej nikt nie zrobi z nich dominatorów, mają swoje lata i lepiej nie będzie. Problem jest w drużynach juniorskich i w kadrze B, gdzie najlepszym z naszych jest emeryt hobby turysta Maciej Kot i wygrywa z tymi wszystkimi Habdasami, Pilchami i resztą małolatów.

Jednak Thurn idealny też nie jest, przygotowania w zeszłym roku zjebał koncertowo dając im tak ciężkie treningi.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

Wąseeeek brawoo

świetny konkurs, włączajcie widzowie śmiało
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Austriacy jeszcze zmiotą planszę
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
CL500

Swoją drogą ten rekord w Oberstdorfie nie wydaję się być aż tak ciężki do pobicia, a od ponad 20 lat i skoku Sigurda Pettersena jest cały czas w tym samym miejscu
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Bo jak tylko ktoś poleci blisko rekordu to beleczka w dół i nadrobią rekompensatą.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Andrzej Stękała rok zaczyna wzruszającym wpisem o byciu gejem
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

wyglądał na pedała, niech wypierdala
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

kolega widzę nie uwzględnił w swoich postanowieniach noworocznych, że postara się być bardziej empatyczną osobą
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
CL500

Kolejny zajebisty konkurs, o wiele lepiej ogląda mi się skoki w tym sezonie niż w zeszłym. No i props dla Hayboecka za rekord skoczni
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

wujot pisze: 01 sty 2025, 12:34 wyglądał na pedała
o, to dokładnie jak połowa kibiców legii
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

:rotfl:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
clockers

zajebiste zawody dzisiaj
samcro

Post autor: samcro »

przedszkolanek pisze: 01 sty 2025, 16:22
wujot pisze: 01 sty 2025, 12:34 wyglądał na pedała
o, to dokładnie jak połowa kibiców legii
Spoiler
Obrazek
klasyk
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Awatar użytkownika
clockers

pierdoleni austriacy.. to już się nudne robi. kciuki za Forfanga i Deszwandena, żeby im tam namieszali jeszcze na końcówce TCS.
Awatar użytkownika
saturn

Post autor: saturn »

deschwanden jest w takim gazie, że gdyby nie pech pogodowy w pierwszej serii, to dzisiaj miękko rozpierdoliłby austriaków :(

swoją drogą ma strasznie przeciętną dziewczynę jak na swój wzrost (mówimy o sporcie dla karakanów, gdzie metr 182 budzi szacunek) i jak na to, że wybrał przedstawicielkę TEORETYCZNIE jednej z piękniejszych nacji w europie (bzdura imo, ale pokutuje taki mit)

to już zografski poślubił ładniejszą polkę, chociaż sam jest kilka klas brzydszy od szwajcara

i tak największym chadem wśród skoczków pozostaje maciej kot - tu akurat małżonkowie w pełni do siebie pasują

bawi, że tylu zagranicznych zawodników wiąże się z naszymi witaminkami xd
to są pewnie te wszystkie skokary, które skamlały do portalu skijumping o akredytację na zawody, a potem kazały sobie tagować cycki przy -10 na salpausselce

niesamowite jaką skoczkowie mają renomę wśród polskich kobiet - zważywszy że w tej dyscyplinie im jesteś niższy+chudszy, tym lepiej
przecież taki wspomniany bułgar, na tinderze miałby może 2 pary tygodniowo - w tym 1 missclick i jedną szonicę reklamującą swoje ig
widocznie mit o ikarze wciąż działa jak magnes na cipki
pojebana sprawa
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
2do5

Post autor: 2do5 »

niezłe wyjście z progru, lot i lądowanie jak zwykle
ODPOWIEDZ