najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
Te zdjecia mei bee sprzed 4 postów są krótko po zabiegu? To po chuj takie wrzuca
Ale i tak plus ze ma jakas sylwetke, najlepsze są grube, ktore jebna sobie wary, sztuczne rzęsy i myślą, że są "zrobione" xd
Ale i tak plus ze ma jakas sylwetke, najlepsze są grube, ktore jebna sobie wary, sztuczne rzęsy i myślą, że są "zrobione" xd
- Korben Dallas
będę pchał Bambi aż do samego finału
ale coś czuję, że w nim przepierdoli z wyciągniętą nieco z zaskoczenia Baby V
ale coś czuję, że w nim przepierdoli z wyciągniętą nieco z zaskoczenia Baby V
Anybody else want to negotiate?
Ciocia Adma odpadła, czas na odpadnięcie cioci Wdowy
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
No z moich faworytek z początku jedynie Bambi się ostała 
Wdowa jest nadal w konkursie tylko ze względu na dobrze dla niej ułożona drabinkę, game over
Jara mnie to-o-o-o-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Jara mnie to-to-to-to-to-to-o-o-o-o-o
Bambiszon imo półfinał luźno, Wdowa zajebiście jak na 40-kę i jakoś tam nawet progresowała z wiekiem, ale to nie ta liga
Ciekawy jestem natomiast czy kult jakim otoczona jest dupa duża J.Wors wystarczy żeby przejść bbl Fagaty. No i w drugiej połówce drabinki też raczej nie ma pewniaczków
Ciekawy jestem natomiast czy kult jakim otoczona jest dupa duża J.Wors wystarczy żeby przejść bbl Fagaty. No i w drugiej połówce drabinki też raczej nie ma pewniaczków
Bambi jest dobrą i śliczną raperką. Kawałek na mixtejpie Quebonafide to najlepsze co stworzył polski kobiecy rap.
- scam_sakawa
z tego zawsze dożywotnia beka, kobieta stara lub gruba jest brzydka, bo jest stara lub gruba, a nie dlatego, że ma niezrobione usta
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
niezły pokrowiec na chujaedenmar pisze: ↑14 lut 2026, 9:02 no i ćwierćfinały już bez Admy i Leosi, z modelek została jedna. Kto tu może najbardziej namieszać? głosowanie: https://www.polltab.com/bracket-poll/zUGuSKddcmhYH
- igorzastyy
Na chwilę odbiegnę od turniejowej drabinki i powiem ogólnie, że jestem zaszokowany ilością głosów na Dziarmę, ale bazuję jedynie na zdjęciach, nigdy jej na żywo nie widziałem, a wiem że często kobieta w realu może mieć ten jeden decydujący element, którego nie widać w ujęciu aparatu, a decyduje o jej atrakcyjności. Jest to forum hip-hopowe, a to kultura bezkompromisowa, zatem napiszę wprost.
Na kilku zdjęciach Dziarma wygląda jak trans, a w dredach wygląda jak kobieta niezrównoważona, która kiedyś w autobusie wychodząc z niego, powiedziała na cały pojazd, że widziała jak się na nią gapiłem. Miałem ochotę zapaść się pod ziemię, bo miała około 45 lat, była gruba, brzydka, a ja patrzyłem za szybę, a nie na nią. Jednak ludzie usłyszeli jej przekaz, nie zapytali mnie czy to prawda, zakodowali sobie jej wersję, a ja byłem tak zszokowany, że nawet jej nie wyśmiałem i niesmak odczuwam do dziś. No i miała blond dredy, jak Dziarma.
Przepraszam ze edytowanie posta, jednak po wejściu na jej Instagram stwierdzam, że na ostatnich fotografiach bądź filmikach wygląda lepiej niż na zdjęciach z Google, jednak nie zmienia to mojej całościowo negatywnej oceny. To jednak tylko mój gust, być może dla wielu spaczony, gdyż sam oddałem głos na obdarzoną niezwykle uroczym uśmiechem Young Leosię.
Na kilku zdjęciach Dziarma wygląda jak trans, a w dredach wygląda jak kobieta niezrównoważona, która kiedyś w autobusie wychodząc z niego, powiedziała na cały pojazd, że widziała jak się na nią gapiłem. Miałem ochotę zapaść się pod ziemię, bo miała około 45 lat, była gruba, brzydka, a ja patrzyłem za szybę, a nie na nią. Jednak ludzie usłyszeli jej przekaz, nie zapytali mnie czy to prawda, zakodowali sobie jej wersję, a ja byłem tak zszokowany, że nawet jej nie wyśmiałem i niesmak odczuwam do dziś. No i miała blond dredy, jak Dziarma.
Przepraszam ze edytowanie posta, jednak po wejściu na jej Instagram stwierdzam, że na ostatnich fotografiach bądź filmikach wygląda lepiej niż na zdjęciach z Google, jednak nie zmienia to mojej całościowo negatywnej oceny. To jednak tylko mój gust, być może dla wielu spaczony, gdyż sam oddałem głos na obdarzoną niezwykle uroczym uśmiechem Young Leosię.
Panie kolego - przede wszystkim uważasz że Tede>Mes, a to powoduje że Twój gust robi się z miejsca podejrzany - no bo skoro słuch leży i kwiczy, to jaka pewność że wzrok i inne zmysły hulają bez zarzutu? Ha.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- igorzastyy
Dopóki nie zmienię opcji w ankiecie na Ryfę Ri, dopóty wiem, że nie powinienem podejrzewać u siebie schorzeń neurologicznych, a Tede faktycznie rozjebał Mesa.
Jestem ciekaw jakby wyglądały wyniki, gdyby panie postanowiły zrzucić z siebie te tony tapety. Wcale by mnie nie zdziwiło jakby latająca bez makijażu Kara weszła do top 5, bo jest moim zdaniem tutaj niedoszacowana, biorąc pod uwagę urodę kobiet no make up. Polecam uwadze zdjęcia znanych pań wychodzących bez tapety do walk w oktagonie. Leosia też ma fotografie bez makijażu i tournament winner to pani Sara.
Jestem ciekaw jakby wyglądały wyniki, gdyby panie postanowiły zrzucić z siebie te tony tapety. Wcale by mnie nie zdziwiło jakby latająca bez makijażu Kara weszła do top 5, bo jest moim zdaniem tutaj niedoszacowana, biorąc pod uwagę urodę kobiet no make up. Polecam uwadze zdjęcia znanych pań wychodzących bez tapety do walk w oktagonie. Leosia też ma fotografie bez makijażu i tournament winner to pani Sara.
mnie z kolei dziwi jeden choćby props dla j wors
typiara ma dupę, która nie wyróżnia się w żadnym wymiarze - ani na szerokość bioder, ani nie odstaje specjalnie, żadnego brzoskwiniowego kształu czy zaznaczenia lini odcięcia od nóg - po prostu kurwa najzwyklejsza dupa jakiejś wiejskiej lambadziary - ogólnie poniżej średniej krajowej spokojnie
ale widocznie nagranie tribute do swojej dupy w jakiś sposób siłą sugestii zadziałało na podatne głowy
obudźcie się Panowie i wykasujcie proszę te posty
typiara ma dupę, która nie wyróżnia się w żadnym wymiarze - ani na szerokość bioder, ani nie odstaje specjalnie, żadnego brzoskwiniowego kształu czy zaznaczenia lini odcięcia od nóg - po prostu kurwa najzwyklejsza dupa jakiejś wiejskiej lambadziary - ogólnie poniżej średniej krajowej spokojnie
ale widocznie nagranie tribute do swojej dupy w jakiś sposób siłą sugestii zadziałało na podatne głowy
obudźcie się Panowie i wykasujcie proszę te posty
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- Cz4rny1337
- Moderator
czy mamy wiecej materialu pogladowego dot. j.wors? bo mam dylemat zwazajac na ostatni diss malika na fagate

mention swn
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
taka trochę prikoletta z bytomia, a to faworytka ma być?
kepsko
kepsko