Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
IllEisenheim

Re: Transfery

Post autor: IllEisenheim »

Prez pisze: 28 sie 2024, 14:26
the badman pisze: 28 sie 2024, 14:03 Jest tu jakiś fan ligi włoskiej a najlepiej Juve? Weź mnie pociesz że transfer Chiesy będzie jakimkolwiek wzmocnieniem dla Liverpoolu, bo nawet te 13 mln wygląda groteskowo :lol: Chłop coś jeszcze potrafi? Bo statystyki to ma "mega" w lidze którą zjadają emeryci :dunno:
Chiesa przed kontuzją był moim ulubionym piłkarzem Juve. Chiesa po rozjebanych więzadłach niestety nie jest już tym samym zawodnikiem. W zeszłym sezonie mimo to był jednym z lepszych piłkarzy Juve, ale no... nie wiem, mam wrażenie jakby wrócił głupszy boiskowo, częściej się wikłał w głupie dryblingi i podejmował złe decyzje. Największym problemem było jednak jego zdrowie, regularnie łapał jakieś mięśniówki albo coś innego mu dolegało. Imo też Allegri nie był jego fanem i go trochę zjebał, miał na niego dziwny pomysł ustawiając go czasami w 2 napastników, gdzie Fede się męczył w chuj

Moim zdaniem jak nie będzie łapał kontuzji i trafi do środowiska odpowiadającego jego stylowi gry, może dać dużo dobrego i te 10-15 baniek to steal, po prostu jest poza projektem Motty i w Juve nie ma już dla niego miejsca. Niemniej, trochę kot w worku
Podpisuje się obiema rękami i nogami. Życzę mu formy z Euro 2021 ,bo wtedy top w skali światowej.
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

dawno straciłem serce do mercato i nie śledzę 'kuchni' tylko patrzę na 'comunicado oficial'... ktoś się interesował i wie dlaczego, do chuja xd, dovbyk mając na stole atleti zdecydował się na przejście do As Romy?

i w kontkescie napadziorow mam niesmak w związku z zachwalanym wszędzie transferem fullkruga.
Ja pierdolę, chłop 31 lat, prawdopodobnie najlepszy sezon w życiu ma już za sobą, typ napastnika który strzeli 10 goli w sezonie, a wszędzie gdzie słucham to propsy. to nie jest crack który usadzi na ławce poczciwego anotnio, tylko będzie z nim walczył i rotował.

Mam oczywiście ból dupy że nie udało się wziąć En-Nesyri... hajs wyjebany na sympatycznego Fulle to jest prawie to samo za co poszedł wspominany Dovbyk, a niemiec to jest kurwa 0 potencjału sprzedażowego
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

dawać tego Sterlinga do Arsenalu jak chce z pensji zejść :lol:
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

tylko niech za free wpadnie ostatnio odpady z czelsi maja dobra passe
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

grają 3 z tyłu to chyba git transfer pod reprezentacje
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no oby tam grał tylko, bo jak już sobie zapewnił stabilne miejsce w składzie Empoli - znowu zmienia lokalizację
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

Piters pisze: 28 sie 2024, 21:20 [Romano] Aaron Ramsdale to Southampton, here we go! Deal in place after official bid revealed earlier today. Fee will be £24/25m add-ons included, agreed with Arsenal. Arsenal are now prepared to go for Joan García from Espanyol in the next 24h!
niby deal sie wysypal, bo arsenal daje 20mln euro, a espanyol chce wplacenia klauzuli odstepnego, czyli 30mln euro

zamiast niego ma zostac wypozyczony neto z bournemouth
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

jak dla mnie spoko, widac ze w tym sezonie troche oszczedzaja przez wywalanie siana w ostatnich latach (a tez troche nie ma na rynku ciekawych dostepnych opcji tam gdzie mozna by wzmocnic), wiec bez sensu wywalac tyle na bramkarza rezerwowego
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

Saelemaekers w Romie, w drugą stronę Abraham w Milanie. Obaj na rocznym wypożyczeniu.
Awatar użytkownika
Kalom

Post autor: Kalom »

w milanie to wiedzą, że można kupować innych piłkarzy niż takich co grali w czelsi i są rozjebani przez kontuzje?
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Al Ahli dogadanenz Tooneyem (47.5mlne), ustawione medyczne. A co do Osimhena to

Pojawiają się wątpliwości, czy klub z Dżuddy będzie w stanie sfinalizować obydwie operacje. Al-Ahli nie ma dostępnych miejsc dla dwóch zagranicznych graczy, dlatego najpierw musi pomyśleć o wyjaśnieniu tej sprawy.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Osimhen ponoć zdecydowany na ofertę Al ahli, tak twierdzi Di Marzio, Sky Sports za nim, Romano dodaje że czekają na zielone światło

Jednocześnie ze Al ahli umówiło już testy medyczne Toneya, uzgodnione warunki, 40 mln

Część źródeł mówi że nie mają miejsca na 2 zagranicznych zawodonikow, niepotrzebują, nie mają budżetu etc etc

Ciekawa końcówka

Brać Gyokeres

Dodatkowo Boehly pcha się w gips i Chelsea sprzedaje do Strasbourga Deivida Washingtona za 13 mln XDDD

/edit
Fabrizio potwierdza że albo Toney albo Osimhen - więc tam twarde negocjacje dalej - albo po prostu trzymają tego Toneya na wypadek wyjebki Osimhena
Ornstein twierdzi dalej twardo, że Toney do Saudów za 33,5 mln
Obrazek
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Wilfred Zaha na wypożyczeniu w Lyonie

Ward Prowse w Notthingham

Carlos Soler wypożyczony z opcją wykupu (20mlne + bonusy) do WHU.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

kapec pisze: 30 sie 2024, 11:44 Ward Prowse w Notthingham
wow, z zaskoczenia wzięło
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
gambler

Katastrofalny ruch West Hamu, szkoda gadać
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
carl

Post autor: carl »

a to nie jest wypożyczenie?
Awatar użytkownika
gambler

Tak, chyba wypo ma być, no ale i tak nie mieści mi się że jwp nie pasuje do nowych koncepcji

W zeszłym sezonie 11 asyst + 7 goli, stojące piłki wiadomo, Obyty z ligą i potrafił przypressować / powalczyć w defensywie. Mógłby zrobić link z główkami fullkruga ale co ja tam wiem,
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

No i Soler ma wbić do WHU

A tak sobie patrzę na transfermarkt to Brighton wyjebało 230 melonów w tym okienku xdd grubo, a najwięcej oczywiście Chelsea
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Nie no ale ktoś w jakikolwiek logiczny sposób potrafi wytłumaczyć tego Sancho do Chelsea? No gdzie on się tam ma pomieścić?

Już nie mówiąc o tym Calvert-Lewinie, przecież to leszcz
ODPOWIEDZ