Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- genocidegeneral
Re: Livescore 2115
kurwa ale fart xd
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
Śmiesznie ten Diomande biega xd
Ale ważne 3 punkty na dobry start.
Ale ważne 3 punkty na dobry start.
Typowa Iga 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ruszyła maszyna murinho jak ja tęsknię za carlo przecież jakby on dostał te transfery co xabi I jose to do grudnia 100% pkt
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- nobezprzesady
Jose też ma jak na razie 100% punktów.
Będzie łamaczek Igi kolejny
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
Ale nie wiem czy dzisiaj akurat
Dodano po 3 minutach 20 sekundach:
Ale nie wiem czy dzisiaj akurat
Pegula bierze teraz dwa gemy i po meczu
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Dokładnie, ale zostaw go, on tylko wyskakuje tu jak Iga ma problemy, jak wygrywa mecz po meczu to dupa cichutko
A ty jeszcze coś szczekasz po swoich regularnych kompromitacjach? Lepiej zgłoś post, że ci zawodniczkę szkaluję, tak jak zrobiłeś to z Chelsea

Tylko od ciebie psie, jakoś innych nie zgłaszam. Poza tym to są fakty, że jak Idze przestaje iść to wychodzicie że śmietnika w paru żeby pohejtowac, a jak wygrywa to prawie żadnych komentarzy.
Idź sobie zapierdol nożyce z Igusią
Czekam aż zacznie grać coś innego niż walenie na pałę w jednakowym tempie, to może będę jej kibicował
Czekam aż zacznie grać coś innego niż walenie na pałę w jednakowym tempie, to może będę jej kibicował
- Haczapurjan
Pegulka nie odpuszcza
GG, elegancko kupon siedzi
No cóż, one to wygrywają raz jedna raz druga. Tym razem przewagę sytuacyjną miała Pegula.
haaland jaki aura loss po ścięciu włosów
tymczasem dzisaj hat trick pewnie po tym
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia