Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

RIVALDO111
Zbanowany

Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania

Post autor: RIVALDO111 »

suitup pisze: 17 cze 2023, 21:38 co to znaczy pare lat temu? przeciez my zmarnowalismy caly potencjal lewego, milika i zieliniaka grajacych razem w swoim prime i jedyne co sie udalo zrobic to pierdolony farciarski cwiercfinal euro
Przecież Milik czas pokazał że to nic wielkiego, więc nie wiem czy go zmarnowano.

To taki casus Moraty czy Giroud, który w czasach lepszej jakości piłki do dziś nie byłby znany.

Że on pyka aż w Juve. To serio porazka tej dyscypliny co się ostatnio w niej wyprawia.

Z resztą niedawno kopał tam Bóg Morata.

Del Piero i Nedved pewnie do dziś płaczą ze śmiechu przy spotkaniach jak widzą kto ciągnie obecny Juve :joint:

Z resztą to samo pewnie miał Djoko i Sheva gdy oglądali półfinał LM i patrząc na Giroud. Tylko zapłakać.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
demon

Re: Fornalik>Klopp, Iniesta>Zidane, Sancho>Vinicius, Ale Brama!>Misja Futbol, czyli piłkarskie porównania

Post autor: demon »

Te twoje teorie :lol:

Mówisz o tej lepszej jakości, gdy złotą piłkę potrafił zdobywać jakiś śmieszny Michael Owen, który nie grał wtedy nawet w lidze mistrzów i zdobył fenomenalne 19 goli w premier league, a w kluczowych spotkaniach pucharu UEFA strzelił jednego gola w pięciu meczach :lol: w obecnych czasach nawet nie byłoby go w top 10, to sezon na poziomie jakiegoś Rashforda.

Idź się spuszczaj dalej nad Szewczenko, który odbił się od Chelsea.
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

to tak jakbyś lygrysowo rady pisał, szkoda nerwów na tego głąba
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

RIVALDO111 pisze: 19 cze 2023, 1:46
Z resztą to samo pewnie miał Djoko i Sheva gdy oglądali półfinał LM i patrząc na Giroud. Tylko zapłakać.
Ta, zwłaszcza po tym jak po finale Rolanda Djoko dziękował, że są tu wielcy piłkarze którzy przyszli mnie oglądać i Giroud wymienił przed Ibrą i Mbappe. Odpierdol się od Olka już ci mówiłem.
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

Po chuj wy dyskutujecie z tym cymbałem? Wypierdolcie go na ignora i traktujcie jak powietrze, to nawet nie odczujecie jego obecność.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Bez kitu

Ale za szkalowanie Giroud nieśmiały props
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

tak jak pan jAg powiedział, Rivaldo nawet nie dyskutuje, wiec wrzucając go na ignora się nie zgubicie w rozmowie
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Bakan

Post autor: Bakan »

Ten Rivaldo to typowo nostalgią leci. Piłkarze z plakatów, wydawać by się mogło, że super bohaterowie. Wszystkie jedenastki napakowane jak kabanos. Potem wracasz do tego w skrótach i statystykach i ci wychodzi, że Milan to grał bez bramkarza bo i Abiatti i Dida to były kasztany, że w 2005 puchar Ligi Mistrzów całowali Djimi Traore i Steve Finnan, że Kluivert nigdy nie dobił to 20 goli ligowych w sezonie, a jak zsumujesz najlepsza lata Ronaldinho i Rivaldo to wyjdzie mniej sezonów dobrej gry niż u Messiego Suareza. Jak dołożysz to, że Giroud strzelił więcej goli dla reprezentacji Francji niż taki Henry, to można się popłakać nad tym Bravo Sportem.
RIVALDO111
Zbanowany

Bakan pisze: 19 cze 2023, 13:45 Jak dołożysz to, że Giroud strzelił więcej goli dla reprezentacji Francji niż taki Henry, to można się popłakać nad tym Bravo Sportem.
Dziękuję. Żyłem w błędzie. Giroud to niesamowity piłkarz.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Debil Rivaldo śmieje się z Giroud, podczas gry Francuzi wygrywali mundial z Guivarchem na dziewiątce, a Euro z Dugarrym w pierwszym składzie. Obaj to byli niesamowite kasztany na poziomie Krzysia Piątka, a Dugarry był powołany tylko dlatego że był kumplem Zidane'a.

Dobra koniec odpowiadania temu idiocie :lol:
zuperhero

Post autor: zuperhero »

btw posty rivaldo pokazują jak ogólnie w społeczności fanów futbolu niedocenieni są piłkarze którzy nie są technicznymi-magikami, a zajebiście grają bez piłki i podejmują optymalne decyzje, jednocześnie przeceniani są piłkarze którzy zapierdolą fajnego trikasa, z którego można zrobić highlighta na jutubie
RIVALDO111
Zbanowany

zuperhero pisze: 19 cze 2023, 18:55 btw posty rivaldo pokazują jak ogólnie w społeczności fanów futbolu niedocenieni są piłkarze którzy nie są technicznymi-magikami, a zajebiście grają bez piłki i podejmują optymalne decyzje, jednocześnie przeceniani są piłkarze którzy zapierdolą fajnego trikasa, z którego można zrobić highlighta na jutubie

Do jakich pilkarzy tu jest bite?
tomtom

Post autor: tomtom »

Bakan pisze: 19 cze 2023, 13:45 Kluivert nigdy nie dobił to 20 goli ligowych w sezonie
Aż musiałem sprawdzić, bo nie wierzyłem na słowo :D
zuperhero

Post autor: zuperhero »

RIVALDO111 pisze: 19 cze 2023, 19:15
zuperhero pisze: 19 cze 2023, 18:55 btw posty rivaldo pokazują jak ogólnie w społeczności fanów futbolu niedocenieni są piłkarze którzy nie są technicznymi-magikami, a zajebiście grają bez piłki i podejmują optymalne decyzje, jednocześnie przeceniani są piłkarze którzy zapierdolą fajnego trikasa, z którego można zrobić highlighta na jutubie

Do jakich pilkarzy tu jest bite?
do pięknego francuza
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

Dugarry hahaha, ale tu ktoś przypomniał leszcza, ten to chyba dychy nigdy nawet w sezonie nie uzbierał i zasmakował wpierdolu od GKS Katowice, ale Milan i Barca w CV są
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Bakan

Post autor: Bakan »

tomtom pisze: 19 cze 2023, 21:32
Bakan pisze: 19 cze 2023, 13:45 Kluivert nigdy nie dobił to 20 goli ligowych w sezonie
Aż musiałem sprawdzić, bo nie wierzyłem na słowo :D
To jest chyba największy przehajp mojego dzieciństwa.
pardon

Post autor: pardon »

dzieki bogu ze tych kluivertow dugarrich djorkaefow znam tylko z kronik bravo sport i moge z czystym sumieniem nie miec zdania
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Props za ten real talk o Ronaldinho i mówię to z perspektywy dzieciaka, który w Tiempo chodził wszędzie od szkoły po różaniec, a na telefonie przewinęło mi się z tysiąc kompilacji z trikasami

Tamto (i wcześniejsze) pokolenia piłkarzy w dobie dopiero raczkujących squawek, whoscoredów i przede wszystkim przy braku dwóch wiadomych wybryków natury obrosło w płaszczyk magii posypywanej okruchami cebulowych Laysów i teraz przy niemal każdej alkoholowej dyskusji muszę bronić się przed wpierdolem od kumpli, jak rzucam hasło że R10 dziś byłby ciekawostką, robił cyfry na poziomie dzisiejszej trzeciej opcji Realu/Barcelony i tak w sumie to z jego słynnego stylu gry więcej było problemów niż pożytku. Legenda i showman niezaprzeczalnie, ale piłkarsko zestarzał się w mojej głowie niesamowicie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Kalom

Post autor: Kalom »

przypominam że jedyne co dobił kluivert to człowieka autem na śmierć i nie poniósł za to żadnych poważnych konsekwencji podobnie jak Tomasz H. w Polsce
RIVALDO111
Zbanowany

że R10 dziś byłby ciekawostką, robił cyfry na poziomie dzisiejszej trzeciej opcji Realu/Barcelony i tak w sumie to z jego słynnego stylu gry więcej było problemów niż pożytku.Legenda i showman niezaprzeczalnie, ale piłkarsko zestarzał się w mojej głowie niesamowicie.
Nie no to musi być bait.

Tym bardziej że świat niedawno kochał triki Neymara i kocha dziś Vini i Mbappe, a oni to maks 1/10 skilla jakie wyprawiał na boisku Ronaldinho.
ODPOWIEDZ