A chuj w sumie to może nie być Hogwart, tylko jakaś inna szkoła magii i czarodziejstwa
OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
HBO się za to zabiera, oni chyba nie mają zapędów wciskania mniejszości byle by były. Ja mam nadzieję, że pokażą po prostu historię rozgrywającą się w tym uniwersum ze wszystkimi jego zaletami i znanymi miejscami (Hogwart, ulica Pokątna itd.), ale niekoniecznie w czasach Harrego Pottera, czy jego starego. No i teraźniejszości raczej też bym nie chciał (nie wiem jak by połączyli obecną technologię z magią). W sumie to sam nie wiem, w jakich czasach by to mogło być, bo jakiś 1850 rok to też nie bardzo, a między starym Pottera, a Potterem by był problem z nauczycielami w Hogwarcie, bo musieliby grać inni aktorzy.
A chuj w sumie to może nie być Hogwart, tylko jakaś inna szkoła magii i czarodziejstwa
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
jak pottera zagra pa salieu albo belmondo to może nawet obejrzę
ja widziałbym duwap kaine'a
- przedszkolanek
bez kozery powiem kendrick lamar albo bedoes jak schudnie
Bez kitu, z Bedoesem to bym oglądał. Bedo jako Harry, Flexxy jako Ron i Kuqe jako Hermiona.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
-
genocidegeneral
co najlepszego z tych netflixowych o mordercach i terrorystach? widziałem unabombera, mindhuntera i O.J.
nie musi być dokumentalny
nie musi być dokumentalny
- MalkoNTENT
@genocidegeneral
Odwal się od kotów: polowanie na internetowego mordercę
Odwal się od kotów: polowanie na internetowego mordercę
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Making A Murderer, Confession Killer i ten o Bundym
@genocidegeneral
Jak chcesz taki nietypowy dochodzeniowy to sprawdź American Vandal. Dwa różne sezony, beka niesamowita.
Jak chcesz taki nietypowy dochodzeniowy to sprawdź American Vandal. Dwa różne sezony, beka niesamowita.
- checollada
Obejrzałem jeden po drugim najpierw Lupin, a potem Bridgertonowie, bezkitu głupota jest uzależniająca
drugi sezon barry lepszy niz pierwszy, tylko ta koncowka meh
Bridgertonowie mocno guilty pleasure ale nie da się przestać
piosenki ariany grande na skrzypcach

piosenki ariany grande na skrzypcach

pozdrawiam cieplutko
Weźcie coś netflixowego na dziś wieczór polećcie.
Proces siódemki z Chicago polecam
Oglądałeś do końca? Ja dopiero zacząłem, bo w niedzielę jest finał więc sobie tak longiem obejrzę i po dwóch odcinkach stwierdzam, że może się to ciekawie rozwinąć. Tzn. już pewne luki fabularne dostrzegam, ale mimo to dam mu szansę.Luxair pisze: ↑08 gru 2020, 9:29 Obejrzałem pierwszy odcinek Your Honor z Bryanem Cranstonem aka Walterem Whitem jako prawilnym sędzią próbującym ratować syna który przypadkowo potrącił i zabił dziecko mafiosów i uciekł z miejsca wypadku. Remake serialu izraelskiego. Prawdę mówiąc średnio mnie porwał, mocno sztampowe to.
@potter Obejrzałem wszystko co wyszło do tej pory, ale tylko dlatego że traktowałem to jako serial do oglądania jednym okiem podczas ćwiczenia. Nie podoba mi się. Cranston dwoi się i troi ale filmu nie ratuje. Rodzina mafiosów jest tak sztampowa że aż karykaturalna; rozterki miłosne młodego tak samo.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- mlodyperkez
ogladal ktos Your Honor z Cranstonem? warto czy takie se?
post nad twoim ;p
- mlodyperkez
o kurwa bez beki ale przypal