League of Legends
Moderator: con shonery
Re: League of Legends
to przestan grac warwickiem
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:35 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
wporzo, dzięki, exhausta przeważnie dostosowuje do przeciwnego teamu, a na tariku maksuje e > q > w
jestem nobaskiem więc pewnie średnio mi na rękę idą moje decyzje
i huj w tą gre, nie ma co w to ciorać
jestem nobaskiem więc pewnie średnio mi na rękę idą moje decyzje
i huj w tą gre, nie ma co w to ciorać
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
- benzoabuser
- Zbanowany
dobra ekoledzy, sezon 11 zostanie rozpierdolony, zaopatrzyłem się już w stabilny internet. cel minimum: wysoki diament, cel dający satysfakcje: master ze 100 lp. Wejdzie abusowanie meta picków tak jak każda kurwa z soloq, pierdole granie jakimiś uselessami i spadanie z d3 do p2 w 3 dni czy inne tego typu wariacje, będę taką samą kurwą jak te meta slavy i wam to samo radzę, sezonik 11 na pełnej kurwie elo
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:35 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
niestety nie udało mi się wbić golda
przez te 2 dni z s4 zrobiłem w peaku s1 75 lp, a potem niestety wpadłem na lose-strika
w przyszłym sezonie plan minimum platyna
czas się pożegnać z warwickiem którym głównie spamowałem ucząc się gry i zacząć napierdalać jakimiś poważniejszymi pickami
zapowiada się na to że przynajmniej na początku po zmianach w itemach boosted będą ad assasyni więc chyba trzeba będzie się przyjrzeć rengarowi i khazixowi
przez te 2 dni z s4 zrobiłem w peaku s1 75 lp, a potem niestety wpadłem na lose-strika
w przyszłym sezonie plan minimum platyna
czas się pożegnać z warwickiem którym głównie spamowałem ucząc się gry i zacząć napierdalać jakimiś poważniejszymi pickami
zapowiada się na to że przynajmniej na początku po zmianach w itemach boosted będą ad assasyni więc chyba trzeba będzie się przyjrzeć rengarowi i khazixowi
Ostatnio zmieniony 10 lis 2020, 20:03 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
ja lubię junglować khazixem bo można śmiesznie powyjaśniać oponentów co nie kumają mechaniki isolated i dają się kitować w krzakach i abusować pasywkę, szybko można też smoka rozpierdolić a w razie czego wyskoczyć i elo ale nigdy nie umiałem nim jakoś wycarrować gierki, pewnie za mało skilla i obycia w teamfightach ale przyjemnie się tym gra
niezła lektura się szykuje
https://euw.leagueoflegends.com/en-gb/n ... -23-notes/
https://euw.leagueoflegends.com/en-gb/n ... -23-notes/
NIGHTSTALKER Attacking a champion deals an additional 100 (+30% bonus AD) physical damage and slows them by 99% for 0.25 seconds (15 second cooldown). When a champion that you have damaged within the last 3 seconds dies, this cooldown is refreshed and you become Invisible for 1.5 seconds.
KhaZix lubi to xDDDD chyba liga legend do kosza idzie bo to tylko jedna z wielu spierdolonych rzeczy
Ogólnie z tego co sobie poczytałem to każdy pojedyńczy item jest stworzony z myslą o dwóch trzech czempionach, super kurwa
KhaZix lubi to xDDDD chyba liga legend do kosza idzie bo to tylko jedna z wielu spierdolonych rzeczy
Ogólnie z tego co sobie poczytałem to każdy pojedyńczy item jest stworzony z myslą o dwóch trzech czempionach, super kurwa
Obejrzałem sobie na szybko te pacz noty u Jankosa i nadal nie kumam po co wrzucają jakiekolwiek zmiany w sklepie, skoro co drugi item jego komentarz brzmiał "no czyli to samo co xyz", do tego jakieś pierdoły typu zmiana przelicznika CDRki (ostatecznie działającej tak samo) albo chujowa cukierkowa grafika. Co do zmian postaci no to tak jak już wiele razy dało się usłyszeć - ad asasyni poderżną wam gardła jak ezio wrocław, a tanki jeszcze bardziej odejdą w zapomnienie, czyli muszę powoli żegnać warwicka [2] i nauczyć się kurwa tego pierwszego routa kazikiem tak, żeby po trzech campach mieć więcej niż 100hp, bo za chuj nie potrafię zaczynać nim/ewelinką.
No cóż, gra zapowiada się na jeszcze szybszą, jeszcze dynamiczniejszą i jeszcze bardziej 'azjatycką' (takie moje skojarzenie z oglądania skośnych streamów gdzie Doinb spamuje milionem klawiszy na raz i drze jape), co średnio mi się podoba, bo jestem graczem typu poczekej, tu trzeba na spokojnie.
No cóż, gra zapowiada się na jeszcze szybszą, jeszcze dynamiczniejszą i jeszcze bardziej 'azjatycką' (takie moje skojarzenie z oglądania skośnych streamów gdzie Doinb spamuje milionem klawiszy na raz i drze jape), co średnio mi się podoba, bo jestem graczem typu poczekej, tu trzeba na spokojnie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:36 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
evelynn nie ma trudnego startu bo pasywa ją pojebanie leczy
oczywiście zakładając że cie jakiś chłop nie rozpierdoli lvl 3 na invadzie
evelynn ma ten problem że jest bardzo łatwa do skontrowania o ile ludzie mają mózg i potrafią się posługiwać wardami
a co do warwicka to granie pod tanka useless imo
zagrałem warwickiem około 400 gierek łącznie w tym sezonie
najlepszy build jaki dane mi było używać to tiamat > cinderhulk > botrk > buty (jak mocno ahead to na cdr) > guinsoo > hydra > sterak/dd/spirit
runki - pta > triumph > alacrity > last stand / cheap shot > relentless
oczywiście to nie mój wymysł tylko jeden z bolidów od 1-tricka z chalka, przy czym ten imo był najlepszy by far pod hard carry na low elo
oczywiście sytuacja się komplikowała gdy byłeś 0/2 early bo ktoś ci strollował ganka, no ale wtedy po prostu switch na full tanka i modlitwa
oczywiście zakładając że cie jakiś chłop nie rozpierdoli lvl 3 na invadzie
evelynn ma ten problem że jest bardzo łatwa do skontrowania o ile ludzie mają mózg i potrafią się posługiwać wardami
a co do warwicka to granie pod tanka useless imo
zagrałem warwickiem około 400 gierek łącznie w tym sezonie
najlepszy build jaki dane mi było używać to tiamat > cinderhulk > botrk > buty (jak mocno ahead to na cdr) > guinsoo > hydra > sterak/dd/spirit
runki - pta > triumph > alacrity > last stand / cheap shot > relentless
oczywiście to nie mój wymysł tylko jeden z bolidów od 1-tricka z chalka, przy czym ten imo był najlepszy by far pod hard carry na low elo
oczywiście sytuacja się komplikowała gdy byłeś 0/2 early bo ktoś ci strollował ganka, no ale wtedy po prostu switch na full tanka i modlitwa
Ostatnio zmieniony 11 lis 2020, 1:31 przez instinkt, łącznie zmieniany 5 razy.
@SWN dementuje azjatycka
bardziej chinska meta bedzie
korea byla najlepsza w sumie teraz po adaptacji, a wczesniej gdy dalo sie cala mape zajebac wardami
bardziej chinska meta bedzie
korea byla najlepsza w sumie teraz po adaptacji, a wczesniej gdy dalo sie cala mape zajebac wardami
mnie wkurwia to przedłużone Q warwicka, bardziej nieporęcznego spella w tej gierce nie ma, hitbox ulta też niezły kurwa, nieraz na 100% trafiony kończył się rozjebanym ryjem o trawnik toplane, a innym razem co już wiedziałem że nie trafiłem to patrzę a tu siedzę typowi na plecach
no hitboxy w tej grze są momentami totalnie popierdolone i to powinna być jedna z podstawowych rzeczy do fixa i to nie tylko u warwicka oczywiście
ostatnio miałem sytuacje która wyglądała jakbym przeleciał nad głową osoby na którą skakałem
nie wiem kurwa czy to była wina jakiegoś delayu czy czego, ale było to mega popierdolone
przy warwicku też mega irytujące jest to że czasem chcesz użyć ulta jako escape, celujesz totalnie w drugą stronę niż dzieje się akcja, a i tak czasem kończy się to skokiem na osobę będącą w melee range'u totalnie z drugiej strony niż wycelowana co jest dla mnie totalnie niezrozumiałe - i to nie jest tak że tak się dzieje zawsze i tak ma być, tylko to jest jakieś totalne 50/50
Dodano po 6 godzinach 56 minutach 4 sekundach:
gra ktoś z was na minimapie ustawionej powyżej 100? działa wam to po update?
bo u mnie się coś spierdoliło i mimo że w opcjach jest wartość 200 to mapa jest tak wielka jak na 100
sklep narazie wkurwia
wydaje się być turbo nieczytelny
i co z tymi zmianami dotyczącymi minionów na midzie?
nie miało to być w preseasonie? chyba nic nie zmieli w tym temacie
ostatnio miałem sytuacje która wyglądała jakbym przeleciał nad głową osoby na którą skakałem
nie wiem kurwa czy to była wina jakiegoś delayu czy czego, ale było to mega popierdolone
przy warwicku też mega irytujące jest to że czasem chcesz użyć ulta jako escape, celujesz totalnie w drugą stronę niż dzieje się akcja, a i tak czasem kończy się to skokiem na osobę będącą w melee range'u totalnie z drugiej strony niż wycelowana co jest dla mnie totalnie niezrozumiałe - i to nie jest tak że tak się dzieje zawsze i tak ma być, tylko to jest jakieś totalne 50/50
Dodano po 6 godzinach 56 minutach 4 sekundach:
gra ktoś z was na minimapie ustawionej powyżej 100? działa wam to po update?
bo u mnie się coś spierdoliło i mimo że w opcjach jest wartość 200 to mapa jest tak wielka jak na 100
sklep narazie wkurwia
wydaje się być turbo nieczytelny
i co z tymi zmianami dotyczącymi minionów na midzie?
nie miało to być w preseasonie? chyba nic nie zmieli w tym temacie
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:37 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Sklep turbo chujowy
ezreal rozjebie presezon pewnik, 90% banow zlapie, z mysticsami mozna go budowac pod wszystko. Eclipse -> manamune -> essence reaver -> botrk -> mortal reminder robi totalne oro na tanki. A zamiana eclipsa na divine sunderer i essenca na silvermere daje fajny sustain z tym pojebanym healem z divine
Ciekawe czy manamune wyleci z kitu
ezreal rozjebie presezon pewnik, 90% banow zlapie, z mysticsami mozna go budowac pod wszystko. Eclipse -> manamune -> essence reaver -> botrk -> mortal reminder robi totalne oro na tanki. A zamiana eclipsa na divine sunderer i essenca na silvermere daje fajny sustain z tym pojebanym healem z divine
Ciekawe czy manamune wyleci z kitu
Itemek supportów na wardy jest jakiś zbugowany i nie pokazuje, ile ich jest naraz na mapie, ehh.

Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:37 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
Jo jebia, ale Everfrost to piękny item jest dla takiego Veigara supporta, darmowy stunik praktycznie.