[GRA UNIWERSUM] Counter Strike
Moderator: con shonery
Re: [GRA UNIWERSUM] Counter Strike
niech hades spierdala gdzies sobie pograc a reszta niech zakonczy kariere
Zagrałem sobie po przerwie kilka krótkich mmów i kurwa nie warto. Na 4 mecze w 3 miałem takich full odpałów, a w jednym miałem w enemy dwóch typów na triggerze, po czym typ z mojego teamu wziął pauzę i sam się odpalił

Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- bialyjelen
jebac mmy, faceit ranked matters
Nigdy nie wiem, gdzie wy tych cheatów znajdujecie
Na głównym koncie z lemem, może mam wysoki ten współczynnik prime, ale na drugim z kałachami z ~120h również spotkałem z jednego czitera na rok.
A faceita dawno wyjebałem, bo
1. anticzit sprawia, że ta gra tak dziwnie działa, że nie da się strzelać
2. 90% graczy to jebane dzbany, które grają pod k/d ratio i baitują (zwłaszcza p0lacy robiący tylko exit fragi)
Na głównym koncie z lemem, może mam wysoki ten współczynnik prime, ale na drugim z kałachami z ~120h również spotkałem z jednego czitera na rok.
A faceita dawno wyjebałem, bo
1. anticzit sprawia, że ta gra tak dziwnie działa, że nie da się strzelać
2. 90% graczy to jebane dzbany, które grają pod k/d ratio i baitują (zwłaszcza p0lacy robiący tylko exit fragi)
Mogę tu wrzucić demka odjebanych gości z dwóch meczów jak chcesz. Widocznie masz furę szczęścia. A z płynnością gry to dojebaleś, na FACEIT jest dużo lepsza płynność gry, na 64 tick na tych gówno serwerach tnie jak sam skurwysyn.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ja ostatnio jak sporo napierdalalismy z chłopakami żeby powbijać te globale to trafialiśmy na odjebów. Zgaduje, ze sporo reportow na nas szło w poprzednich metach bo oponenci czasami byli rozjeżdżani. Zdazyła mi sie raz taka sytuacja, że przeciwnik rozdał 4 głowy z digla (i to nie tak ze jedna po drugiej) i dostał vaca od razu. Jak przeglądam Leetify to zdążyły sie tez chłopy co dostawali vacki na kontach 6k h albo i 10k h w tym ze raczej sztucznie nabijanych nie wiem jak. Niestety zdążają sie tez dzieci ostro dojebane po czasie dalej bez bana.
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
no ja nigdzie tego nie zanegowałem, może i tak jest, mnie to nie dotyczy. W geoguesserze większą liczbę cziterów trafiam
Napisałem DZIWNIE DZIAŁA plus przez ANTICHEATA, przez którego mój laptop dostaje raka widocznie i mnie kurwica bierze. Wiem, że 128 tick jest lepszy, na logikę.
no wtedy nie działa to tak, że zmniejsza Wam się ten poziom zaufania przez co się trafia na ziomów z podobnym współczynnikiem? Podobnie za bycie toxikiem.
Dobrze, że jestem średniakiem w swojej randze i nie dostaję reportów
Oby w cs2 był lepszy anticzit, dmuchamy.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2023, 12:39 przez kapper1, łącznie zmieniany 1 raz.
A jak odpalałeś FACEITa? Przez klienta czy przez stronę? Klikając przycisk connect czy kopiowałeś IP do konsoli? Bo to ma bardzo duże znaczenie.
Kiedyś jak nie było klienta to connectem normalnie, a z pół? roku temu jak spróbowałem jeszcze raz, czy się coś zmieniło to przez klienta.
A jak się powinno? To dam update jak zagram testowego znowu
A jak się powinno? To dam update jak zagram testowego znowu
Ja pewnie tez nie, ale moje ziomki już tak
Najlepiej przez stronę, bo ten ich klient wpierdala sporo fpsów. No i kopiując ip serwera do konsoli, bo przez przycisk odpalają się w tle jakieś procesy i tylko przycina grę. Co do trust factora, to jak ktoś cię reportuje, to automatycznie spada ci ten level i potem dobiera do gierki ludzi z nowymi kontami mającymi po 100h i lecących na trigger bocie.
Grając te kilka gierek poczułem się jak w 2k14, kiedy po majorze w Katowicach cs był po 2 euro i co drugi mecz trafiało się na czitera XD
Liczę, że chociaż w tym csie przyłożą się do AC, bo grając w Valoranta przez ponad pół roku spotkałem może z 2-3 cziterów, z czego jeden dostał bana w trakcie gry. Obecne zapożyczenia opcji z Valo takich jak sprzedaż kupionej broni, menu kupowania są zdecydowanie na plus, dodać do tego równie dobrego AC i Valorant może całkowicie pakować manatki albo mieć nadzieję, że dzieci z Fortnite'a nie odejdą od nich na rzecz CS2.
Liczę, że chociaż w tym csie przyłożą się do AC, bo grając w Valoranta przez ponad pół roku spotkałem może z 2-3 cziterów, z czego jeden dostał bana w trakcie gry. Obecne zapożyczenia opcji z Valo takich jak sprzedaż kupionej broni, menu kupowania są zdecydowanie na plus, dodać do tego równie dobrego AC i Valorant może całkowicie pakować manatki albo mieć nadzieję, że dzieci z Fortnite'a nie odejdą od nich na rzecz CS2.
Oki, przetestuję.
Jak 2k14 to oddawać starego cbble i italy. Dla funu też pograłbym znowu azteca i assaulta
Lato się kurwa kończy, a dalej nie ma nawet otwartej bety
Jak 2k14 to oddawać starego cbble i italy. Dla funu też pograłbym znowu azteca i assaulta
Lato się kurwa kończy, a dalej nie ma nawet otwartej bety
mnie na faceicie zawsze wkurwiało to że rozpoczęcie meczu trwało zbyt długo
i że w kółko był kurwa mirage, a jak jakimś cudem ktoś z rigczem zavotował inaczej to kurwy nie wchodziły do lobby i 10 minut w pizde
i że w kółko był kurwa mirage, a jak jakimś cudem ktoś z rigczem zavotował inaczej to kurwy nie wchodziły do lobby i 10 minut w pizde
- bialyjelen
jak macie konto prime i aktywna grupe rankingowa to powinniscie miec bete cs2
Odpaliłem csa 2 i fpsy tańczą kankana

Domyślne na wysokie, odpaliłem na turboniskich jak zawsze i fpsy śmigają od 60 do 350, aha, kurwa.
A mr12 to żart
A mr12 to żart
o kurwa na każdej mapie osobna ranga xddd pomysł komp[letnie z czapy
ehh, unluckybialyjelen pisze: ↑01 wrz 2023, 9:47 jak macie konto prime i aktywna grupe rankingowa to powinniscie miec bete cs2
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

ja dziś rano dostałem bo drugi rzut był więc sprawdźcie sobie jak wczoraj nie mieliście
nawet ludzie którzy wczoraj zagrali rankeda po długiej przerwie dostali normalnie podobno
Dodano po 2 godzinach 36 minutach 42 sekundach:
mi dobrze chodzi ta gra a kartę mam z pizdy
zlockowane na 144 klatki i ani drgnie, a ile max by można to nawet nie wiem bo nie sprawdziłem
strasznie dziwne są te kolory, w sensie spoko ale ciężko kolor celownika dobrać imo
w go używałem tego turkusowego to tutaj kurwa nie widać go w połowie sytuacji, a przynajmniej na takim małym celowniku jakiego używam
ogólnie dość spoko się strzela, hit detection wydaje się być lepsze przynajmniej po tych 5 minutach dma i jednej gierce rankingowej które zagrałem
wkurwia natomiast brak klasycznych komend typu r_cleardecals czy net_graph
nawet ludzie którzy wczoraj zagrali rankeda po długiej przerwie dostali normalnie podobno
Dodano po 2 godzinach 36 minutach 42 sekundach:
mi dobrze chodzi ta gra a kartę mam z pizdy
zlockowane na 144 klatki i ani drgnie, a ile max by można to nawet nie wiem bo nie sprawdziłem
strasznie dziwne są te kolory, w sensie spoko ale ciężko kolor celownika dobrać imo
w go używałem tego turkusowego to tutaj kurwa nie widać go w połowie sytuacji, a przynajmniej na takim małym celowniku jakiego używam
ogólnie dość spoko się strzela, hit detection wydaje się być lepsze przynajmniej po tych 5 minutach dma i jednej gierce rankingowej które zagrałem
wkurwia natomiast brak klasycznych komend typu r_cleardecals czy net_graph
Na jakiej rozdzialce gracie? Ja próbowałem to full hd trochę i jednak wróciłem do swojego 4:3 1024x768 i gra już się zbytnio nie różni od GO
wgl to inferno dla takiego daltona jak ja to tragedia tam coś dostrzec