Pezet
- gods bidness
Re: Pezet
Pezet na Ducati
Dodano po 8 godzinach 36 minutach 23 sekundach:
Dodano po 8 godzinach 36 minutach 23 sekundach:
- gods bidness
Jesteś szybka jak Ducati
ekskluzywna jak Bugatti
ekskluzywna jak Bugatti
Byłem wielkim fanem tego gościa,zawsze trafiał w gusta,wysyłało się dupeczkom jego kawałki koło 2005,nawet krytykowane "Radio Pezet" idealnie mi siadło na tamten czas,tak samo jak płyta z Małolatem,to było zajebiste,tak samo jak produkcje z Noonem czy Płomień,a ten nowy Pezet,czy kurwa najnowszy raczej to.. już nie to samo.Na ostatniej płycie od biedy by się znalazło z 5/6 spoko kawałków,"Z Polski" czy "Plan B" nawet bardzo dobre,ale kiedyś każdy track rozpierdalał,zawsze miał dobre gusta do bitów + topowe teksty,które się pamiętało,znało na pamięć.Tu jet regres o jakieś 2 poziomy a i muzycznie znacznie gorzej,ostatnich 5/6 singli już nawet nie sprawdzałem,a słucham dużo muzy,po prostu nie mam ochoty,widzę,że nie tylko ja tak mam,jak czytam forum.
To był Pezet,wszystko siadało jak złoto od tego Pana
To był Pezet,wszystko siadało jak złoto od tego Pana
A ja sobie myślę, że on pewnie w 2010-2015 już pożegnał się z karierą, zaakceptował że nie ma hajsu na wache a te parę przesączonych wódą tras i kilka szczerbatych groupie to wszystko co dostanie od życia, a tu niespodzianka 2019-2022 nowa fala i porszaki z salonu
W tych "złotych czasach" musiał też dogrywać takie zwrotki za, zakładam, 4-8k
W tych "złotych czasach" musiał też dogrywać takie zwrotki za, zakładam, 4-8k
tia z drugiej strony z nieba mu nie spadlo jednak trafił z magenta bubblegum roz i zasadniczo muzyka współczesna to zaskakująco dobra płyta jest pewnie najbardziej niedoceniona płyta pezia sporo dobrych trackow a teraz z perspektywy czasu to i nawet budzi jakiś sentyment
#freefromage
- starydobryhiphop
Słońce jak gorące jak gorące pyry pyry
Życie! Życie! Wciąż zaskakuje mnie, wciąż zaskakuje mnie!