Euro 2024
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2024
Props za bramki ładowane w czasie typu 90+10 czy inne końcówki dogrywek, niestety równoważy to ilość kopaniny prowadzonej przez regulaminowe 90 minut, więc u mnie mocna sinusoida jeśli chodzi o ocenę funu z turnieju
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Spoiler

Zbanowali Demirala za ten gest wilka po meczu, nie zagra też w ewentualnym półfinale
P.S. Podliczyłem pytania 6-13 z naszego typowania, bo już znamy rozstrzygnięcia i jest ciekawie, mimo 44 graczy bodajże są pytania na które nie odpowiedział poprawnie nikt
P.S. Podliczyłem pytania 6-13 z naszego typowania, bo już znamy rozstrzygnięcia i jest ciekawie, mimo 44 graczy bodajże są pytania na które nie odpowiedział poprawnie nikt
Ostatnio zmieniony 04 lip 2024, 22:31 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Chłop pokazał jeden z najbardziej ikonicznych wrestlingowych hand signów jako wyraz wsparcia dla federacji Pana Pawłowskiego, a ci robią z niego jakiegoś terrorystę, ja pierdole

Spoiler

Spoiler

Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
na głos 
- zemsta1camzata
mocne zagranie
jutro wielki piłkarski wieczór i emocjonalny rollercoaster czy raczej kopanina, antyfutbol i rozwiązania w karnych po bezbramkowych 120 minutach? ja życzeniowo myślę sobie, że mimo wszystko będzie grubo
- zemsta1camzata
- rozklad_gaussa
wiekszosc zaciera rece na pojedynek hiszpanow z niemcami od pewnego czasu wiec futbolowi bogowie musza jutro zaserwowac niesamowity pazdzierz do ogladania, nie widze innej opcji
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Obrzydziły mi euro te wszystkie Anglie i inne Portugalie, na szczęście nie mogłem oglądać Holandii bo pewnie ta sama kupa. Jutro pewnie najciekawszy mecz tego turnieju a o 21 wracamy do truchtania i kopania się po czole
https://weszlo.com/2024/07/04/frankfurt ... Ew_5mXbB0Q
Dobry tekst o narkomanach we Frankfurcie, temat dotyczy euro
Dobry tekst o narkomanach we Frankfurcie, temat dotyczy euro
Hiszpania - Niemcy może być jeszcze spoko, bo Nico i Musiala nie śpią, ale Portugalia - Francja to śmierdzi mi 0:0 lub ewentualnie 1:1 po zawrotnej liczbie 4 okazji na mecz + dogrywkę.
Jutro jak Szwajcaria dowiezie, to może coś będzie się działo, a Holandia-Turcja to będzie dobry meczyk.
Tak to widzę.
Jutro jak Szwajcaria dowiezie, to może coś będzie się działo, a Holandia-Turcja to będzie dobry meczyk.
Tak to widzę.
Dzisiaj Niemcy i Portugalia jazda!
Beka z tego banu turasa mam nadzieję że wyjdą i przed meczem wszyscy zrobią wilka lub po golu i co wtedy uefa wszystkich zbanuje?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD