Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ten mecz był tak istotny i w takim momencie roku że teraz się o nim dowiedziałem.
Gdybyśmy grali z jakąś Słowenią a nie Ukrainą to oczywiście nikt by jebania o to nie dał, zdelegalizować sparingi
Gdybyśmy grali z jakąś Słowenią a nie Ukrainą to oczywiście nikt by jebania o to nie dał, zdelegalizować sparingi
Bez kitu, też zapomniałem o tym super meczu, przestałem śledzić te super vlogi z ŁNP i totalnie wypadłem z obiegu jeśli chodzi o kadrę. I dobrze.
Ale za 30 min kończymy sezon ligowy w piłce nożnej wspaniałym wydarzeniem jakim jest starcie Wieczystej Kraków z Chrobrym Głogów o to kto będzie absolutnym debiutantem w Ekstraklasie w sezonie 26/27
Ale za 30 min kończymy sezon ligowy w piłce nożnej wspaniałym wydarzeniem jakim jest starcie Wieczystej Kraków z Chrobrym Głogów o to kto będzie absolutnym debiutantem w Ekstraklasie w sezonie 26/27
- qualite_de_schizoide
Nieczysta za chwilę awansuje do ekstraklasy a Szwajcaria wygra mistrzostwa świata w hokeja, dzieje się historia
Ten Myroslav Mazur to jest taka bestia w powietrzu, na żywo jeszcze bardziej to widać
Cóż za dzień Ukraińców
Cóż za dzień Ukraińców
Ostatnio zmieniony 31 maja 2026, 21:00 przez potter, łącznie zmieniany 2 razy.
Jazda z kurwami przepłaconymi!
Ale odjebał Arndt
Jak myślicie czy jak Wieczysta awansuje to też już dziś wlecą oficjalki np Pululu, jak to zrobili rok temu?
Jak myślicie czy jak Wieczysta awansuje to też już dziś wlecą oficjalki np Pululu, jak to zrobili rok temu?
Ostatnio zmieniony 31 maja 2026, 21:17 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Bramka ma konto Arndta
Wieczysta!
Piękna akcja
Piękna akcja
Ostatnio zmieniony 31 maja 2026, 22:00 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
jeden chuj kto awansuje
Hahaha
Jeszcze se ręce po tej kartce podali Arys ze Stróźikiem
Dobre dobre
Jeszcze se ręce po tej kartce podali Arys ze Stróźikiem
Dobre dobre
Przecież Chrobry to byłby przypadek jedno albo maks na dwa sezony, a Wieczysta ma takiego właściciela, że każdy jest ciekawy na co go jeszcze stać i gdzie ich zaprowadzi. A też to nie jest sprawą jak z Niecieczą czy Grodziskiem, tylko mamy klub z wielkiego miasta, który może znaleźć odbiorców w ludziach którzy mają dość nożowników i maczeciarzy
fajnie ten Chrobry pyka, zdecydowanie jest to lepsza drużyna od Polonii
Dodano po 7 minutach 23 sekundach:
Niesamowite kurwa w kilka lat taki run po ligach
To co Red Bull Wieczysta Kraków?
Dodano po 7 minutach 23 sekundach:
Niesamowite kurwa w kilka lat taki run po ligach
To co Red Bull Wieczysta Kraków?
Gratulacje dla pana Wojciecha Kwietnia.
Fantastyczny projekt.
No i na pohybel hejterom.
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Fantastyczny projekt.
No i na pohybel hejterom.
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
Nie pomyślałem o tym, ale rzeczywiście trochę racjipotter pisze: ↑31 maja 2026, 22:23 Przecież Chrobry to byłby przypadek jedno albo maks na dwa sezony, a Wieczysta ma takiego właściciela, że każdy jest ciekawy na co go jeszcze stać i gdzie ich zaprowadzi. A też to nie jest sprawą jak z Niecieczą czy Grodziskiem, tylko mamy klub z wielkiego miasta, który może znaleźć odbiorców w ludziach którzy mają dość nożowników i maczeciarzy
zasluzenie rowniez o tyle ze byli 3ci w lidze. te baraze w takiej formie to jakis farmazon jest przeciez jak juz to by mogly byc 16 z ekstraklasy vs 3 z pierwszej ligi
Dodano po 52 sekundach:
ty jeszcze srebrna patere za to dostana
Dodano po 52 sekundach:
ty jeszcze srebrna patere za to dostana