Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Dla mnie klasyczny Hubi od kiedy widziałem czyli serwis i masa błędów a na koniec klasycznie psycha zrujnowana. Jeszcze jak Olejniczak, jak zawsze zresztą, zaczął wygadywać bzdury że teraz to już Hurkacza nie ma jak przełamać to wiedziałem jak to się skończy.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- scam_sakawa
Ogląda ktoś baraże?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
no pewnie że tak, oczywiście oczy krwawią od poziomu meczu
@scam_sakawa idziesz na wieczystą? bilet za złotówkę jak coś
@scam_sakawa idziesz na wieczystą? bilet za złotówkę jak coś
- scam_sakawa
niee, nigdy nie byłem na Wieczystej
a jaki jest w ogóle aktualny stan Wieczystej, zakładając, że wygrają baraże? Kwiecień całkowicie w Wisłę będzie pakował siano czy dzielił między dwa kluby?
a jaki jest w ogóle aktualny stan Wieczystej, zakładając, że wygrają baraże? Kwiecień całkowicie w Wisłę będzie pakował siano czy dzielił między dwa kluby?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
a nie wiadomo jeszcze co z tym kwietniem
- scam_sakawa
proszę jaka brameczka z rożnego
Jedziemy kurwa
Próbowałem od 30 minuty i wytrzymałem jakieś 12 minut, niestety ciężki mecz do oglądania. Liczę na lepszy poziom w meczu o 20:30.
nic na potem
Ja też włączę wieczorny ale teraz brawo dla ŁKSu, oby nie Chrobry do ekstraklasy i będzie git
Polonia w sumie jednak też nie, z tym stadionem biednym
Polonia w sumie jednak też nie, z tym stadionem biednym
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
ten stadion ma swój klimat, tylko mogliby ten sektor gości ogarnąć i kible 
Bomba ratuje skórę
- scam_sakawa
zapierdolil

Chrobry wraca do gry, ja tam im kibicuję ze względu na @badi, których chyba na foruma już nie wchodzi. Ciekawe czy jest na meczu.
nic na potem
Ale zajebał