Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kapper1

Re: Sentino

Post autor: kapper1 »

@SkopzzoR
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

wnioskuję po twej minie, że się średnio bawisz spuchlak
robiąc minę do złej gry, słabo sapiąc kiepskie gówna
radoslaw

Post autor: radoslaw »

ganster mafia killer pisze: 11 gru 2022, 14:11 trzeba miec talent zeby wyjebac kogos na 1.400.000 pln
moze lezal 50k i go naliczyli na 300 nie ma lekko
Awatar użytkownika
Picasso

Post autor: Picasso »

Dobra, nie wiem czy nie usunę tego posta za chwilę jak uznam, że napisałem za dużo, ale już chuj. Nagranie pochodzi z wczesnej jesieni. Jak na początku października pisałem posta, w którym sugerowałem obserwowanie czy Sentino ma nadal swoją biżuterię, to o sprawie wiedziałem już mniej więcej od tygodnia.
Spoiler
Picasso pisze: 08 paź 2022, 16:16 Jak będziecie oglądać coś z udziałem Sentino, mam na myśli zdjęcia, live'y na ig lub cokolwiek, to zwróćcie uwagę na to czy ma zegarki / biżuterię :lol: . Nasz Duc De Pologne zachowuje się w ten sposób i chce się bratać, grać koncerty itd., bo jest kompletnie spłukany.
Rzecz wydarzyła się podczas pobytu w Niemczech / Szwajcarii przed przyjazdem na trasę do Polski. Zresztą trasa koncertowa nie wzięła się z tego, że Sentino po latach srania na fanów z Polski nagle postanowił grać dla nich koncerty w zapomnianych przez Boga wioskach, tylko z tego, że był kompletnie pusty i musiał się odkuć. Gdyby nie "dług", o którym pisze MOK na instagramie, to dalej grzałby dupę na Majorce i czekał na kolejne zaliczki z Mugo. To tyle z faktów, teraz domniemania - zakładam, że filmiki służyły do szantażowania go i dalszego naliczania. MOK na instagramie pisze, że dług wynosi jeszcze ponad 200 tys. euro więc zakładam, że Sebastian po prostu przestał płacić i gówno zaczęło wypływać. Podejrzewam, że to nie jest jeszcze koniec tego pato-contentu, bo z ćwierkania ptaków wiem, że zegarek i sygnet to nie jedyne rzeczy, które stracił Sebastian. Podobno pozbył się też samochodu.

I tak zupełnie post scriptum - to nie jest tak, że Sentino ma pecha i kolejny raz ktoś mu zrobił krzywdę. On sam jest sobie winny. Wszystkie negatywne rzeczy, które go spotykają, to coś na kształt ulicznej "karmy", którą sam prowokuje. Gdyby zrozumiał, że nie musi być gangsterem żeby tworzyć gangsta-rap i "odbił" od towarzystwa HA, starych Pruszkowskich i innych ludzi tego typu, to żadne "halo policja" nie miałoby miejsca. Tacy ludzie, czego by o nich nie mówić, zawsze wyczują, że ten syn berlińskiego architekta z kluczem wiolinowym pod okiem nie jest z ich świata i prędzej czy później naliczą. Mam nadzieję, że tę lekcje zrozumie.
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Picasso pisze: 11 gru 2022, 15:07 Tacy ludzie, czego by o nich nie mówić, zawsze wyczują, że ten syn berlińskiego architekta z kluczem wiolinowym pod okiem nie jest z ich świata i prędzej czy później naliczą. Mam nadzieję, że tę lekcje zrozumie.
Trochę klimat jak Piorun w ślepnąc od świateł.
Awatar użytkownika
Addicted

Post autor: Addicted »

W końcu... :bowdown:
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

@Picasso
Nic przełomowego w sumie nie napisałeś, o zaistniałej sytuacji wiedział nawet Dyzio miesiąc temu, już dawno było rozkminianie czy przypadkiem nie ma spiny HA. Ale ładne podsumowanie i przemyślenia zebrane w jedno.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

:bowdown: :bowdown: ten człowiek jest niesamowity
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

rolka pisze: 11 gru 2022, 10:56
czemu ten potężny gangster nie strzelał tylko płakał jak mała dziewczynka? stary znowu będzie musiał zrobić przelewy żeby sobie dziecko kupiło nowy zegarek bo mu łobuzy ukradły :rotfl:
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

lajw na ig z wyjasnieniami jest
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Co to jest Karo "HA" ?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

oczywiscie wyjasnione wszystko
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Luxair pisze: 11 gru 2022, 15:54 Co to jest Karo "HA" ?
hells angels
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

W ogóle ślizgawka to jakieś opiniotwórcze mediu, że cytują ją jakIeś plackI na grupkach pokroju sikarios?
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Picasso pisze: 11 gru 2022, 15:07Mam nadzieję, że tę lekcje zrozumie.
Prędzej Saturn zarucha
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Tak, cytuje ją nawet policja podczas najazdów na chatę domorosłych ćpunów
benzoabuser pisze: 11 gru 2022, 15:58 W ogóle ślizgawka to jakieś opiniotwórcze mediu, że cytują ją jakIeś plackI na grupkach pokroju sikarios?
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

oyama pisze: 11 gru 2022, 15:54 oczywiscie wyjasnione wszystko
jaką teraz wam bajeczkę sprzedał i jaka jest alternatywna historia oddania fantów? akcja promocyjna? akurat dzisiaj nie wziął kopyta ani kosy i miał pecha :lol:
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

nie było z nim jego ludzi, a tutaj było 4 panów uzbrojonych i został porwany, poza tym te kwoty co od niego zadaja to wymslone z dupy są no i tyle, slyszymy sie na dniach
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

@@Czak uważaj, bo skończysz jak sentino i ktoś cie naliczy na wypłate
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

ciekawe co wy byscie zrobili 1vs8, gdy w drugim samochodzie jada uzbrojeni po zeby ludzie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ODPOWIEDZ