Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- bloodyhell
Re: Transfery
jeżeli United dzisiaj dopnie wyjebanie greenwooda i kupno Yoro to
z mojej strony dla ineos i spuły
- ConeyIsland
I tak właśnie będzie.
Nie zapeszam ale zaczyna to wyglądać. Zirkzee przyszedł, przyjść ma Yoro ale najważniejszy transfer tego lata to wymiana sztabu medycznego
Do tego przyszedł Ruud (McCarthy się nie sprawdził), może odblokuje Hujlunda, może i Raszford czegoś się będzie chciał nauczyć. Czekanko
Nie zapeszam ale zaczyna to wyglądać. Zirkzee przyszedł, przyjść ma Yoro ale najważniejszy transfer tego lata to wymiana sztabu medycznego
- bloodyhell
z tym, że mccarthy się nie sprawdził to tak nie do końca, bo raz że był niesamowicie lubiany przez cały team, a dwa to fakt, że w pierwszym sezonie pomógł wycisnąć z rashforda sporo bramek. wiadomo, drugi sezon był dużo słabszy, ale tu już raczej cała drużyna dawała dupy. plus mówi się, że sam benni nie chciał przedłużyć bo chce w końcu sam poprowadzić jakiś klub (pojawiały się informacje o kaiser chiefs)
Z tym odblokowaniem Hojlunda to mocno życzeniowe myślenie bo gość ma póki co na koncie dwa sezony ligowe z 9 i 10 golami. Odblokować to można kogoś, kto strzelał i się zablokował właśnie, a tu to kto wie czy takie 13 goli na sezon to nie jest jego sufit.ConeyIsland pisze: ↑17 lip 2024, 13:46 I tak właśnie będzie.
Nie zapeszam ale zaczyna to wyglądać. Zirkzee przyszedł, przyjść ma Yoro ale najważniejszy transfer tego lata to wymiana sztabu medycznegoDo tego przyszedł Ruud (McCarthy się nie sprawdził), może odblokuje Hujlunda, może i Raszford czegoś się będzie chciał nauczyć. Czekanko
Tym kupnem Zirkzee też bym się nie jarał, bo póki co jego prime to 11 ligowych goli w anormalnym sezonie Bolognii. Powiedziałbym, że to bardzo manchesterowy transfer i cudów się nie spodziewam.
A Yoro to nie wiem, potencjał jest, ale też niewiadomo, a tu trzeba kogoś, kto wjeżdża z miejsca do jedenastki.
Spoiler

ktoś coś więcej o nim wie?
W Realu jak to w Realu, transfery są w klubie, i skończy się na Tchouamenim. Szkoda że Rafa Marin poszedł do Napoli.Pteh pisze:Yoro do United podobno. Ciekawe czy Real się skusi na kogoś zamiast niego - Calafiori może? Bo coś tam było grzane we włoskiej prasie swego czasu?
Saudyjczycy składali ofertę 30mlne za Edersona, City chciało więcej, i skończyło się na Bento z Athletico Paranaense za 18mlne.
Marco Reus w LA Galaxy.
Rabiot odchodzi z Juve.
Dodano po 1 dniu 1 godzinie 21 minutach 32 sekundach:
Obama na 2 lata w Al-Qadisiyah FC za 10mlne.
Savio z Troyes w City za 21mlne +12.6 bonusów do 2029.
Martin Terrier ze Stade Rennais w Bayerze za 20mlne + 2 bonusów do 2029.
- ConeyIsland
Oficjalnie:
1.

2.
Manchester United potwierdził transfer Masona Greenwooda
elegancki piątunio
1.

2.
Manchester United potwierdził transfer Masona Greenwooda
elegancki piątunio
Pana Jezusa by united kupiło i tak będzie jednego wielkiego chuja grało
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Tym bardziej, że te transfery nie brzmią jak gamechangery do pierwszej jedenastki. Jak uda się z Ugarte i De Ligtem, to wtedy można ocenić okno pozytywnie.
- the badman
- Artysta
Ty kibicujesz Liverpoolowi jak ja, nie udzielałbym się w tym temacie a tym bardziej transferach konkurencji 
Trent do Realu? Podobno mocno coś jest na rzeczy i tylko czekać na HERE WE GO
Trent do Realu? Podobno mocno coś jest na rzeczy i tylko czekać na HERE WE GO
A to, że FSG wciąż czeka na OPCJE to wiadomo. Zero ekscytacji tym nowym sezonem pomimo nowego trenera. Miejsce LFC w najbliższych latach to walka o niewypadnięcie z top4 i to tyle.
https://x.com/bakanowiczm/status/181353 ... zPn4Rj3iSw
https://x.com/bakanowiczm/status/181353 ... zPn4Rj3iSw
To chyba raczej EWENTUALNIE opcja na przyszły sezon (na ten moment tak samo realny jak grzany od jakiegoś czasu Wirtz w pakiecie z Alonso, czyli prawdopodobny, ale bez ciśnienia). Nie pamiętam czy ktokolwiek z wysokich tierów od Realu coś podawał, że chcą go na już.the badman pisze: ↑19 lip 2024, 9:32 Trent do Realu? Podobno mocno coś jest na rzeczy i tylko czekać na HERE WE GO
- ConeyIsland
hEhE no tak jakby i jEzUsa kupili to huja da xDD
Pierdolenie. Rozsądne w opór transfery. Konkurencja dla Hojlunda + talencik na stopera, bardzo spoko przyjścia. Patrząc wstecz po takich perłach jak van de beek czy wirujący Antony to mega się cieszę na takie (oby) wzmocnienia.
Pierdolenie. Rozsądne w opór transfery. Konkurencja dla Hojlunda + talencik na stopera, bardzo spoko przyjścia. Patrząc wstecz po takich perłach jak van de beek czy wirujący Antony to mega się cieszę na takie (oby) wzmocnienia.
Chelsea po Łunina?
Frendzlu z majtek albo paprochy z pępka możecie kupić Messiego bo Ronaldo już mieliście i mu zmarnować karierę. Wasz zarząd to banda parafianów i bez zdroworozsądkowego zarządzania dalej będziecie synonimem tego czym teraz jesteścieConeyIsland pisze: ↑19 lip 2024, 11:57 hEhE no tak jakby i jEzUsa kupili to huja da xDD
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
- ConeyIsland
1. Ale że United zmarnowało karierę CR7 to jeszcze nie słyszałem.
2. Ciśnięcie z zarządu Utd który się dopiero co zmienił to głupota².
3. Nie pytałem cię o pseudo na ośce że mi o frędzlach piszesz.
Cześć siemanko
2. Ciśnięcie z zarządu Utd który się dopiero co zmienił to głupota².
3. Nie pytałem cię o pseudo na ośce że mi o frędzlach piszesz.
Cześć siemanko
Z tym bramkarzem w Chelsea to też jest dobre kino. Sanchez obecnie typowany na jedynkę, Kepa czeka na Real XD, Petrović wypychany w pizdu.
popierdolone to jest przecież ten sanchez to jest poziom jakiejś kurwa miedzi legnica czy huj, za petrovicia już nie oglądałem za bardzo ale chyba dobre oceny zbierał czy nie
[kepa to już w ogóle jest poziom mojego starego na turnieju pracowników RTV euro AGD, szkoda nawet wspominać]
bez bramkarza huj z tego będzie, w sensie moim zdaniem nawet z bramkarzem huj z tego będzie ale rozpierdala mnie że oni tego nie widzą xD no bo kurwa nie żartujmy kim jest kurwa lunin nieznaczącym anonimem, upgrade z gówna na gowno
[kepa to już w ogóle jest poziom mojego starego na turnieju pracowników RTV euro AGD, szkoda nawet wspominać]
bez bramkarza huj z tego będzie, w sensie moim zdaniem nawet z bramkarzem huj z tego będzie ale rozpierdala mnie że oni tego nie widzą xD no bo kurwa nie żartujmy kim jest kurwa lunin nieznaczącym anonimem, upgrade z gówna na gowno
Kacper Koziołek zawija do Turcji, Gaziantep FK, 2027.
Thomas Meunier zamienia Trabzonspor na Lille.
Thomas Meunier zamienia Trabzonspor na Lille.