EBK - Eastern Block Klan (Enzo)

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

2ps__

Re: EBK - Eastern Block Klan (Enzo)

Post autor: 2ps__ »

no prawda jest taka że ogarnięty papuga to podstawa a ich raczej już stać, przemyt pewnie małe ilości bo na huj wozić drewno do lasu, zresztą pewnie jechali fura z wypożyczalni a to już trzeba być debilem żeby się nie wybronić, nawet z tej czarnoprochowy, przyjechał papuga załatwił i wychodzą, największym problemem pewnie jest przekraczanie granic unii europejskiej nie posiadając paszportów państw czlonkowskich bo strefa schengen dotyczy raczej tylko obywateli ue, niestety chłopaki - więzienie ,a tym bardziej odbycie w nim faktycznej kary jest dla biedaków, jak ktoś ma siano to się zawsze wywinie a nawet jak zjedzie to będzie miał tam lepiej niż niejeden na wolce poza ciasnota w pokoju ale chłopaki obyci więc luz, całe szczęście wszystko dobrze skończyło się dla sympatycznych braci z bliskiego wschodu i mogą dalej przejmować warszawę i wyjaśniać polskich prawilniakow, tylko nie zabijajcie mnie ani mojej dziewczyny jak już przejmiecie tą warszawę, ale z dwojga złego to już wolę ich niż ukraincow bo to co ci odpierdalaja to jest już jawne sabotowanie przyszłych pokoleń polakow

a za parę lat jak 70% ludzi w wieku poborowym będzie wjebanych w mefedron lub fenta to putin to wykorzysta i zaora ta polske i bedzie koniec pis czy po, moja rosja i huj bo jak nie to bedziesz mial problemy czy jak tam sie ta putinowska partia nazywa a chłopaki z prawej jeszcze beda zadowoleni tylko pedalow szkoda no ale umówmy się nie aż tak
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

2ps__ pisze: wczoraj, 0:14 mnie ani mojej dziewczyny
To najlepsza informacja jaka moglem przeczytac na forumku dzisiaj, jednak jakos sobie radzicie dalej mimo odleglosci, z fartem tups :oops:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
bcn

Post autor: bcn »

za duzo przecinkow bengal
lygrys pisze: 30 sty 2024, 14:01 Dzisiaj biję psa penisem po czole
koalasw90

Post autor: koalasw90 »

bcn pisze: wczoraj, 21:51 za duzo przecinkow bengal
Bengal jeszcze polskich znaków nie stosuje
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Spoiler
Gruzin płacze ze mu spadają zasięgi bo nikt nie chce słuchać jego zaciętej płyty o tym że już zaraz wrzuca kompromitujące materiały ale jeszcze nie teraz
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
ODPOWIEDZ