...
Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ConeyIsland
Re: Boxing
Krzysztof "Diablo" Włodarczyk wraca do ringu! 42-latek już 7 października w Jastrzębiu-Zdrój zmierzy się z Fabio Maldonado.
...
...
Jak już odpierdala chałtury to niech w końcu powalczy ze szpilką albo adamkiem 
Walka ze Szpilą ciekawa by była. W sumie z Adamkiem też. Oglądałbym.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Szpilka mówił wiele razy że nie wróci już do boksu i chce Włodarczyka tylko na zasadach Mma.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
To taka walka nie ma większego sensu moim zdaniem. Włodarczyka jedyna szansa ze Szpilą nawet w boksie to wyczucie momentu, żeby się wstrzelić z jakąś bombą w szklaną szczękę Szpili. W MMA lepiej wytrenowany, młodszy i dynamiczniejszy Szpila ma nogi, ma parter, niby nadal jest szansa, że zarobi z piąchy na łeb i zaśnie, ale sporo mniejsza.
No i Włodarczyk ma mniej czasu na znalezienie tego ciosu w MMA niż w boksie.
No i Włodarczyk ma mniej czasu na znalezienie tego ciosu w MMA niż w boksie.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Szpilka jest tak szklany że w boksie to nie zaskoczyło by mnie jakby to potrwało 1-2 rundy.
Do dziś żałuję że Denis złapał kontuzje po 15 sekundach bo strasznie ciekawiło mnie te starcie.
Do dziś żałuję że Denis złapał kontuzje po 15 sekundach bo strasznie ciekawiło mnie te starcie.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Wreszcie coś dobrego wrzuciłeś, oby to zmiana w lepsza stronę była
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- ConeyIsland
O hui, fury vs usyk, podejście szesnaste. Musi się udać.
- ConeyIsland
Oo dziś Canelo vs Charlo dziś
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Fury potwierdził walkę z Usykiem.
Bokser Sulecki zrobił polityczny coming out.
Bokser Sulecki zrobił polityczny coming out.
haha kurwa co te kurwy sędziowskie zrobiły za losowy wałek? Erickson jebany nie wierzy że wygrał nawet XD
W tym jebanym Las Vegas już żaden boks się nie powinen odbywać nigdy. Nie wiem komu kurwa zależało na wygranej Lubina żeby za to płacić jak on i tak nie zrobi żadnej kariery już.
W tym jebanym Las Vegas już żaden boks się nie powinen odbywać nigdy. Nie wiem komu kurwa zależało na wygranej Lubina żeby za to płacić jak on i tak nie zrobi żadnej kariery już.
- ConeyIsland
A propos walki furyego

Otóż serwis streamingowy DAZN uznał, że stały abonament, który w zależności od opcji miesięcznie waha się w kwocie od 39,99 złotych (za jednorazową miesięczną subskrypcję), przez 22,99 zł (za 12-miesięczny dostęp) po 18 zł (za roczny dostęp płatny z góry), w tym przypadku to za mało. I tak, aby obejrzeć widowisko z Rijady trzeba wykupić dodatkową usługę PPV (pay-per-view), której kwotę ustalono na 44,99 zł.
- the badman
- Artysta

Super, zasłużone. Mój ulubiony bokser
oj tak, powodzenia