Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Ten Typ Gold

Re: Ale Brama!/Misja Futbol (Programy o piłce)

Post autor: Ten Typ Gold »

Wytłumacz ktoś o co chodzi z tą Tajlandią bo Mati aż się wody musiał napić tak mu się ciśnienie podniosło, nie widziałem go jeszcze w takim stanie :lol:
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Wrzucił skrina na tt na którym było widać jego kutasa i jakieś fotki inne jak przebywał w Tajlandii. Wpisz w google afera Borka Tajlandia i wyskoczy czy jakiś wykop
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2020, 13:38 przez FLoo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Tracz pisze: 03 kwie 2020, 12:24 Rozjebał mnie kasztan co zadzwonił i powiedział żeby Najman nie hejtował Weszło no bo wiecie Paweł Zarzeczny umar :dunno: :rotfl:
ta, w ogóle tych zamulaczy to powinni od razu wypierdalać z tej linii, on, ten przychlast cybermarian, ta sztuka-psycholog, no dramat
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

stranger pisze: 02 kwie 2020, 18:59 Żeby wypowiadać się o piłce trzeba ją kopnąć jakąś określaną ilość razy?
Proszę odpisz, to ważne.
Nie trzeba, natomiast wypadałoby chociaż nie sprawiać wrażenia, jakby nie kopnęło się jej nigdy.
vego pisze:nie wiem skad twierdzenie, że uwazam sie za autorytet :dunno:
Nigdzie nie napisałem, że się za takowy uważasz, tylko że zatrudniając Cię jako dziennikarza sportowego, ktoś Cię w roli tego autorytetu postawił.

Natomiast co do Stanowskiego, to musi strasznie cienko kaszleć - w hejt parku poświęconym PZ jakieś żałosne skomlenie o łapki w górę (gdzie na weszło wielokrotnie podkreślał dumę z tego, że nie musi stosować clickbaitowych nagłówków jak konkurencja itd), wczoraj sprawdzanie ile przybyło subów, a gdy tylko pojawił się temat Quebo, to od razu podjarany Krzysztof liczył ile "piosenka Quebo" wykręciła wyświetleń w jeden dzień, jakby już liczył hajs. Przykry upadek. Zaś Najman jak Najman, tytanem intelektu nie jest, ale i to wystarczyło, by wbić celnie parę szpilek. Na przykład o tym, że Stano śmieje się z każdego tylko nie z siebie - widać było, jak się wkurwił wtedy Krzysiu, przecież on nie ma do siebie ŻADNEGO dystansu.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

najman to uroczy przygłup żyjący w swoim mitomańskim świecie, a stano to taki goblin co kanapki w szkole miał zabierane i poświęca życie, żeby wymyślić na swojego oponenta najbardziej pseudointeligencki pocisk czekając na poklask za mErYtoRyCzNy pOgRom

siebie warci, borek szef

:bowdown: jarosław królewski i pasta o amebach i śluzowcach
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
BRN

Post autor: BRN »

Na etoto kurs 2.25, że o 21:30 będzie powyżej 89.999 ludzi na live kanału sportowego, dla mnie pewniak.
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Sprawdziłem i nie widzę takie zdarzenia
Sensei życia
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

no buki wyciągnęli wnioski bo wczoraj widziałem screeny na necie jak się ludzie na peju czy tam grupce piłkarskiej organizowali bo był też kurs koło dwójki ale za "zaledwie" 30 tysięcy widzów bodajże, a prawdę mówiąc nie wiem czy akurat dla widowni tego programu que jest bardziej ciekawy niż el tornister

e: o to to co pan oyche dał
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2020, 15:06 przez genocidegeneral, łącznie zmieniany 2 razy.
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
oyche

Post autor: oyche »

Obrazek
Awatar użytkownika
BRN

Post autor: BRN »

nihil Novi pisze: 03 kwie 2020, 15:01 Sprawdziłem i nie widzę takie zdarzenia
Hejt Park - Wyświetlenia programu z Quebonafide na Youtube 03.04.2020 o godzinie 21:30 (dotyczy "w tej chwili ogląda") 03/04 | 21:01

Więcej niż 89 999.5 2.25

Jest też bezpieczniejsza opcja za 1.90, że będzie powyżej 79.999.5. Biorąc pod uwagę popularność i tego, że jest piątek jest to mega realne. Przy Najmanie było około 60 tysiecy ludzi o 21:30.
Awatar użytkownika
FLoo

te jebane etoto to nei działa
Awatar użytkownika
Negatyv

Post autor: Negatyv »

Dopiero to obejrzał :bowdown:

Stanowski potwierdził moje słowa: buc i debil, ale Najman to poziom intelektualny poniżej ameby. Ale chuj w to. Picka zjedzona, kolka wypita :cool:
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

BRN pisze: 03 kwie 2020, 15:06
nihil Novi pisze: 03 kwie 2020, 15:01 Sprawdziłem i nie widzę takie zdarzenia
Hejt Park - Wyświetlenia programu z Quebonafide na Youtube 03.04.2020 o godzinie 21:30 (dotyczy "w tej chwili ogląda") 03/04 | 21:01

Więcej niż 89 999.5 2.25

Jest też bezpieczniejsza opcja za 1.90, że będzie powyżej 79.999.5. Biorąc pod uwagę popularność i tego, że jest piątek jest to mega realne. Przy Najmanie było około 60 tysiecy ludzi o 21:30.
Jest trochę więcej zakładów
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
FLoo

ja gram po @2,25
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

a tego tweeta na którego stanowski odpisał "idź się zabij" to ktoś namierzył?
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Zadzwoni ktoś dziś z pozdrowieniami dla slizgawki??
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

wczorajszy HP to kamien milowy polskiego internetu, cos pieknego. ogladalem jak dobry film.
oyche

Post autor: oyche »

genocidegeneral pisze: 03 kwie 2020, 15:36 a tego tweeta na którego stanowski odpisał "idź się zabij" to ktoś namierzył?
chyba to https://twitter.com/serunio/status/617636978507575296
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

Przez chwile chciałem trochę bronić Najmana, bo jest jaki jest. Bo trafił w trudne warunki, nikt nie ma wątpliwości, ze wypadłby o wiele lepiej jakby skończyło się na rozmowie z Borkiem i telefonach od widzów. Bo przez pierwsze 30 minut wyglądal całkiem przyzwoicie. Bo ja nie lubię jak kopie się leżącego, nawet jak sam sobie winny. Nawet PREZES PZPN postanowił zadzwonić do programu na jutubie i wbić szpilę, trochę absurdalne, trochę zabawne. Ale puściłem dzisiaj drugi raz ten hejtpark, chciałem już na spokojnie, bez emocji i banana na twarzy posłuchać tego jeszcze raz. No i powiem wam, ze to wyglada jeszcze gorzej niż wczoraj, oczywiście na niekorzyść Najmana. Trzy zdania powtarzane w kółko, zadawanie ciagle tego samego, bezsensownego pytania, rzucanie jakimiś screenami bez przedstawienia kontekstu, odpuścimy ten ogólny brak argumentów w dyskusji po swojej stronie, bo jak tu komuś odpowiadać jak nie rozumiesz nawet co twój rozmówca mówi? Czy Krzychu czuje się wygrany po tym wystąpieniu? Wątpię. Pod koniec widać było ze wszyscy są już zmęczeni tym programem. Nikt nic nie zyskał, wszyscy stracili.

Dobra zasięgi wyjebalo w kosmos kanałowi sportowemu, no i zwala w chuj była wczoraj, to my możemy czuć się wygrani, wygrał internet.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

dajcie link do tego jebanego etoto wtf gdzie te zakłady z hejt park
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
ODPOWIEDZ