Grand Theft Auto [seria]
Moderator: con shonery
Re: Grand Theft Auto [seria]
Phil w reklamie Ammu-Nation w TV ma obydwie ręce?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- bialyjelen
1,5 mln łapek w górę w godzinę od trailera
Zajebista z nich para
No i tak jak trailer mi się nie podobał, tak info na stronce dorzuca tyle, że w sumie to się nie mogę doczekać (chociaż nie mam jeszcze na czym tego odpalić).
e: Jak Jason odbiera Lucie to klawisz go pyta czy już tu nie był wcześniej przypadkiem. A tamten, że może. Stronka podaje, że Jason był w wojsku. Myślę, że jednak jest tym psem. Ale będzie o ja pierdziele.
e: Jak Jason odbiera Lucie to klawisz go pyta czy już tu nie był wcześniej przypadkiem. A tamten, że może. Stronka podaje, że Jason był w wojsku. Myślę, że jednak jest tym psem. Ale będzie o ja pierdziele.
Pierwszy trailer lepszy
Oby gameplay był inny niż w rdr2
Fajna gierka to bedzie
Fajna gierka to bedzie
pierwszy trailer średnio mi się podobał, ale ten był moim zdaniem po prostu słaby.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
-
szoumidelej
dla mnie tez trailer nic ciekawego ale ten link z opisem lokacji i postaci fajnie wyszedl i lepiej nastraja niz sam trailer
real dimez obstawiam ze beda mowic glosem city girls znajac rockstara
real dimez obstawiam ze beda mowic glosem city girls znajac rockstara
trailer słaby, ale na plus grafika wygląda o wiele mniej plastikowa niż w t1
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD

Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- oKulTywowany
Będzie grane za rok jak skurwesyn
Trailer wybitnie nijaki ale już coś przybliża oby była integracja z każdym npc podobnie co w rdr2
Swoją drogą ten nadmiar miłości przedstawiony w trailerze na bank doprowadzi do rozczarowania którejś ze stron i to może być woow
No nic tylko czekać
Trailer wybitnie nijaki ale już coś przybliża oby była integracja z każdym npc podobnie co w rdr2
Swoją drogą ten nadmiar miłości przedstawiony w trailerze na bank doprowadzi do rozczarowania którejś ze stron i to może być woow
No nic tylko czekać
This page is no longer available.
Ja wręcz liczę, że historia nie będzie ładnym filmowym i zajebali worek siopy i żyli długo i szczęśliwie (a przynajmniej nie jako jedyne możliwe zakończenie), tylko któreś z nich zrobi drugie pod chuja, jakieś patrzenie sobie ostatni raz w oczy w kałuży krwi and shitoKulTywowany pisze: ↑07 maja 2025, 23:22 Swoją drogą ten nadmiar miłości przedstawiony w trailerze na bank doprowadzi do rozczarowania którejś ze stron i to może być woow
Jestem chyba w mniejszości, którą stylistyka Florydy/Vice City nigdy nie porywała, od barw po - nie wiem jak to lepiej ubrać w słowa - wygląd ludzi, także ta oprawa i trailer to dla mnie tak se, ale trzymam kciuki że Rockstar dowiezie historie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Na pewno nie. GTA IV miało dwa zakończenia, jedno smutne. GTA V miało trzy, dwa smutne. RDR2 też nie było cukierkową historią.
Mnie też stylistyka Vice City nie porywa, najlepsze miasto Rockstara to imo Liberty City. Brud, smród, deszcz, włoska, rosyjska, albańska mafia.
Nie wątpię jednak, że R* dopierdoli grę dekady znowu, ale mam nadzieję, że wyciągnęli wnioski po krytyce RDR2. W sensie, mam nadzieję, że to będzie jednak bardziej gra niż film, a misje będą trochę bardziej otwarte niż "game over, wjechałeś w złą uliczkę".
Mi się marzy zamiast celów misji "wsiądź do samochodu -> poczekaj na Lucię -> pojedź do Ocean Bay -> podejdź do Lucasa -> podnieś snajperkę -> idź na pozycję snajperską -> zabij Marcusa" po prostu cel "zabij Marcusa". A to, jakiej broni chcesz użyć, jakim samochodem chcesz jechać, skąd chcesz strzelić pozostawić graczowi. Ale nie wiem, wydaje mi się, że to marzenie ściętej głowy.
Chyba marzenie ściętej głowy. 
To może lepiej zagrać w nowe Hitmany.
To może lepiej zagrać w nowe Hitmany.
Jeszcze w IV potrafiło być kilka takich misji. Tym bardziej potem kłuło w oczy, jak po dość otwartej misji miałeś oskryptowany pościg. Niestety od tego czasu Rockstar coraz dalej odchodzi od tej formuły, no ale zobaczymy co zgotują w tej szóstce - filmowość, gameplay, czy jakiś miks.
- marmolad_k2