Hot 16 Challenge #2 (2020)
Re: Hot 16 Challenge #2 (2020)
Rychu Peja Palcówka tak gada.
Lepiej nie odpowiedzieć wcale niż nie odpowiedzieć na czas !
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Na miejscu Pejcy zrobiłbym hotsikstinczelencz 1 A potem 2 wrzucił następnego dnia z nominacją tede
-
ksxn
Taco skomentował szesnastkę Vito 
przepiękne rzeczy, bravissimo Vito
Wypadałoby żeby Klocucha skomentował 
aha bo kurwa zapomniałem -
dla Taco za punch oparty na znanym zdarzeniu ze skrzyżowania ulic rzgowskiej i dachowej
Norbi
Bez beki, piękny dystans i chill piona
Bez beki, piękny dystans i chill piona
Vito naprawdę ogień, zajawka kipi i się jaram 
A SB oczywiście odjebało strasznie i kurwa jak im nie wstyd
A SB oczywiście odjebało strasznie i kurwa jak im nie wstyd
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 16:39 przez Jiigsi, łącznie zmieniany 1 raz.
O ile na tego grubego fleta Bedoesa miałem wyjebane czy dołączy do akcji(choć byłem pewny, że tak) to na Białasie bardzo się zawiodłem. Gość potrafił nagrywać kozackie dissy w kilka godzin, a tu nie był w stanie ogarnąć jakiejś zwrotki od czapy w 3 dni, a pewnie i dłużej bo nie uwierzę, że nie wiedział o akcji wcześniej. Szkoda Solara bo to dla niego wstyd jak skurwysyn, kompromitacja SB po całości.
Ogólnie dziwi mnie postawa Białasa, co on z dupą zerwał czy co?? Jak wydał tą epkę to widać było ze mu zajawka wróciła, był aktywny itp. Ja byłem pewny że pierwszy odpowie..
super akcja Solar, można ci wybaczyć chujową promocję własnej płyty, która później okazała się równie chujowa
norbi spoko, w sumie ja to nawet nie wiem kto to jest po za kilkoma wersami w pl rapie na jego temat np. vnm coś tam "o paleniu skuna z norbim by być na językach jak guma orbit" i że prowadzi ten program muzyczny na TVP. Teraz sobie wyguglowałem i to chłop od tej "nutki kobiety są gorące" no spoko w sumie. No i już większe(?) portale podłapują temat: https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/no ... -ExkN.html
ten vito to też pierwszy raz słyszę i oj byczku ale zajawka propsy giga dla niego

a i jak ktoś z rapgenius czyta, to ogólnie treeview to mega głupi wybór na użycie na tej stronce od czelendzu, bo macie wzrost wykładniczy kolejnych gałęzi
norbi spoko, w sumie ja to nawet nie wiem kto to jest po za kilkoma wersami w pl rapie na jego temat np. vnm coś tam "o paleniu skuna z norbim by być na językach jak guma orbit" i że prowadzi ten program muzyczny na TVP. Teraz sobie wyguglowałem i to chłop od tej "nutki kobiety są gorące" no spoko w sumie. No i już większe(?) portale podłapują temat: https://www.se.pl/wiadomosci/gwiazdy/no ... -ExkN.html
ten vito to też pierwszy raz słyszę i oj byczku ale zajawka propsy giga dla niego
a i jak ktoś z rapgenius czyta, to ogólnie treeview to mega głupi wybór na użycie na tej stronce od czelendzu, bo macie wzrost wykładniczy kolejnych gałęzi
Ostatnio zmieniony 02 maja 2020, 16:49 przez PSZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Też się zastanawiam co do Białasa
Może ma jakieś problemy? Kto wie
Czekam teraz na Karolaka!
Jak Karolak nagra to ta scena nigdy nie będzie już taka sama xD
Może ma jakieś problemy? Kto wie
Czekam teraz na Karolaka!
Jak Karolak nagra to ta scena nigdy nie będzie już taka sama xD
Nie wiem czy to pytanie już padło ale kiedy Vixx hot16challenge2?
H8m5 białasa miało wyjść 8 maja, także to może mieć związek z brakiem 16, jakaś akcja promocyjna chuj wie co
akcja promocyjna na akcji charytatywnej 
mowimy o sb wiec nikogo by to nie zdziwilo
- KapitanRozpierdol
Mineły dopiero 4 dni akcji, czekam na edycje postów z pierwszej strony 
Ja pierdole, to na tym se.pl pisał ktoś niepełnosprawny czy jak, poziom trzeciej klasy podstawówki
A dobra to Super Express, to nie było tematu
A dobra to Super Express, to nie było tematu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia