Bedoes
- gods bidness
Re: Bedoes
Do tego 600 sztuk broni i stadnina koni. Ciekawe czy ma świnie na ranczo, bo jak tak, to pozamiatane.
Nie bo szacunek dla starej szkołygods bidness pisze: ↑30 lis 2025, 20:23 Przecież w tej jego ekipie to Bedoes jest najgrożniejszy. Bedoes wyrasta na największego punishera polskiego rapu. Najpierw eripe, teraz ten. Niedługo jeszcze diksonów pomści.
- Vasco de Balboa
Gdyby Borys dojechał Dixonów to byłoby piękne odkupienie 
Iracki bandyta co tnie maczetami dojechany przez Bediego LGBT -> co za roszady na szachownicy polskiego erape 
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
-
masz_szluge_
hahhaha ciapak #kompromitacjacwela
Jeśli prawdą jest jego pucowanie, że on dopiero teraz zaczyna robić tą płytę i przez 5 lat nic nie przygotował to coś czuję, że na każdym numerze będzie taki spłakany jak na tym pierwszym singlu, a to by była jedna wielka tragedia w odbiorze dla fanów, którzy go słuchają trochę dłużej niż od Bedoesiary. Czyli bez zmian, ostatnia dobra płyta jaką wydał to było KPM - od 2018 leci już tylko regres. Gość się skończył literalnie po dwóch legalach i jednym mikstejpie.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- the badman
- Artysta
Imo to trochę jak z innymi gatunkami, jak ktoś nie siedzi w tym to inaczej oceni. Ja nie słucham metalu i takiej muzyki ale album Dream Theater mi się podoba a fani takiej muzyki powiedzą że to gówno. Plus narzekacie że nawija o smutku, stracie itp a to się sprzedaje, jakbym nie słuchał rapu to pewnie też by mi się ten track podobał mimo że to darcie mordy jest fatalne i mało rozumiem co On tam bełkocze.
Strasznie neurotyczny typ, od początku kariery ma o coś żal.
Światem kręcą pieniądze
Chyba psychikę, co za debilznam jego psychologię
..to gówno by się stało oprócz wspólnego live na tiktoku z podzielonym ekranem, to nie 2015 żeby wierzyć, że ten człowiek jest jakimś cynglem mafiiale jakby doszło do konfrontacji z Sentino
To jest chyba najlepsze, bo to Sentino zapraszał Bedoesa do GM2L w 2016 roku, ale gruby przytomnie wybrał rozpędzoną wtedy SB Mafię, więc teraz Seba gra chłopa który dostał kosza od dupeczki i woła "haha ja tylko żartowałem a ty myślałaś że serio??" xdSentino nawet nie chce odpowiadać na jego zaczepki bo mówi że to typ który chciał się podpisać w GMLL jako dzieciak
Nie proponował, tylko mówił że taki projekt by rozjebał jakby powstał, ale jednocześnie ma świadomość że nie powstanie, bo by się nie dogadalina live'ach proponował zrobienie wspólnej płyty z Sentino
Spoiler
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- yungXpaproch
no to dla przypomnienia niech se każdy odpali “Brak słów” i posłuchajcie dobrej muzyki przez chwilę zamiast pierdolić o jakichś gownach. Co gdyby ten tamtemu, co gdyby tamten temu pałe opierdolił
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Tytuł plus miniatura i już wiesz, że to będzie jakaś pedalska rozmowa 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
no tak, oczywiście żulczyk
z przemkiem rudzkim puszczają sobie największe gówno i jarają się PRZEKAZEM
z przemkiem rudzkim puszczają sobie największe gówno i jarają się PRZEKAZEM
Lepiej se obejrzeć wywiad z prawdziwym Bedoesem, a nie męczennikiem.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To są wywiady a nie
Światem kręcą pieniądze