Skoki narciarskie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Skoki narciarskie
zazdro, początek wiosny i loty w Planicy > każden inny konkurs w trakcie sezonu
Kurwa props
Moje marzenie pojechać kiedyś na finał do Planicy.
Huber pojebany, chłop po 30, wraca po zerwanych więzadłach co w skokach rzadko kończy się powrotem do formy i odwala takie coś w końcówce sezonu
No i brawo dla Olka. Też chłop 30 lat skończył, wydawało się że zawsze będzie taką memeją z mentalem przegrywa. Przecież on w każdym wywiadzie jeszcze rok temu miał minę i głos w stylu przepraszam że żyję xD Ładnie go Thurnbichler zbudował, w sumie tu jest potencjał na jakieś medale nawet.
Huber pojebany, chłop po 30, wraca po zerwanych więzadłach co w skokach rzadko kończy się powrotem do formy i odwala takie coś w końcówce sezonu
No i brawo dla Olka. Też chłop 30 lat skończył, wydawało się że zawsze będzie taką memeją z mentalem przegrywa. Przecież on w każdym wywiadzie jeszcze rok temu miał minę i głos w stylu przepraszam że żyję xD Ładnie go Thurnbichler zbudował, w sumie tu jest potencjał na jakieś medale nawet.
no najlepiej już za rok pojechać do planicy na weekend, bo stoch i żyła mogą mieć ostatni sezon
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
Nie no pewnie już do igrzysk dotrwają, wątpię żeby mieli kończyć rok wcześniej, chyba żeby totalna kupa była.
Spoiler
- ConeyIsland
ja jebie jak w gierce jakiejś na futurystycznej skoczni k300
zajebista sprawa
dajcie tam Hubera to przeskoczy te 300
dajcie tam Hubera to przeskoczy te 300
https://www.skijumping.pl/wiadomosci/35514/klemens-muranka-zakonczyl-kariere/ pisze:Drużynowy medalista Mistrzostw Świata w Narciarstwie Klasycznym 2015 żegna się ze skokami narciarskimi.
Klemens Murańka w wieku 30 lat postanowił zakończyć sportową karierę.
to nadal młody talent, szkoda
chłop dobrze zmonetyzowal sławę się okazuje, bo w wieku 16 lat miał już chatę wybudowaną za swoje
Spoiler
czyli w 2027
Tande też koniec
Mniej rywali dla Kota
mem z wiecznym talentem chyba zawsze będzie bawił, ale nawet jak on się ustawił i ma wbite to jakiś taki smutny ten wywiad na zakończenie
co po karierze? urlop z rodziną w ciepłych krajach
podsumowanie kariery? nie było tak źle, ocierałem się nawet o podium w pojedynczych konkursach, ale NIESTETY
natomiast na zawsze props dla rodziców za fantazję, przecież to jest takie OG imię
Klemens Muranka aka KLIMEK
co po karierze? urlop z rodziną w ciepłych krajach
podsumowanie kariery? nie było tak źle, ocierałem się nawet o podium w pojedynczych konkursach, ale NIESTETY
natomiast na zawsze props dla rodziców za fantazję, przecież to jest takie OG imię
Klemens Muranka aka KLIMEK
yer a wizard, Harry
I ten tatuaż Jana Pawła na brzuchu
- ConeyIsland
aż musiałem sprawdzić hahahahaha