Belmondo

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Czy będziecie dalej słuchać Belmondo?

Tak
509
73%
Nie
188
27%

Liczba głosów: 697

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Belmondo

Post autor: gods bidness »

jajca pisze: dzisiaj, 0:36 Fajny post @Giordano Skuno, właśnie to z grubsza chciałem napisać, ale niestety nie umiem. Pozdro
Tyle, że jak się z tego wpisu wyjmie wszystkie projekcje i bóle dupy to zostaje mniej więcej tyle, że tak naprawdę każdy kto jest jakiś to udaje i jest zupełnie inny. Że ktoś przykładowo nie jest skromny i cichy, tylko udaje cichego i skromnego, a tak naprawdę jest egotycznym i ekstrawertycznym narcyzem.

To oczywiście kusząco odbierać świat i ludzi takimi jakby się chciało, żeby był i byli, i ci, których lubimy byli w nim fajni, a ci, których nie lubimy - niefajni, ale to do niczego konkretnego nie prowadzi.

Zresztą nie wiem o co ten ambaras. Jeden powiedział, że miał, jak się potem przekonał, głupi pomysł pomocy komuś, kto tego nie chciał. A ten drugi się zaperzył i oburzył, że to KŁAMSTWO i BZDURY, jakby go ten Żulczyk nie wiadomo o jakie przestępstwo oskarżał.

No ale oczywiście czekamy na kolejne zapowiedziane sprostowanie i wyjaśnienie. Na pewno będzie równie merytoryczne i rzeczowe jak wszystkie poprzednie sprostowania i wyjaśnienia, czy to w sprawie kwitflipów, romansu z Rafalalą, szarpania dziewczyny za włosy, czy wymyślenia nazwy mobbyn przez a.

Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
O widzę, że inni koledzy już to napisali, ale krótko i treściwie, a nie jak ja, jak zwykle, przydługie pierdolenie. Pozdrawiam kochani.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

A jak się zostawi w tamtym poście wszystkie projekcje i bóle dupy, to zostaje Twój post z tematu o Tede/Bałagane czy kogo tam sobie właśnie obrałeś za cel. :crazy:
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

ja tylko z propsem dla młodego g za kopnięcie żulczyka, lejcie się dalej
trójkąt bermudzki wola mokotów
zuperhero

Post autor: zuperhero »

oldschool pisze: wczoraj, 23:15 Mam wrażenie, że jest zasadzka na mnie jakaś
zasadzka śmieszne słowo, szczególnie jak sobie to powiem w głowie głosem belmondziaka XD
Awatar użytkownika
ALeJazdaID

Post autor: ALeJazdaID »

ODKRYŁEM COŚ KAŻDY RAPER GRA ROLE I ZNAJĄ GO Z TEGO ŻE KUPUJE TEMAT OD DILERÓW Z ULICY

ICH RAP TO FIKCJA
JEBANA FIKCJA
BELMONDO TO TAK NAPRAWE KONSUMĘT TO MIAŁ BYĆ AFTEREK A NIE PARE LAT
:search: MNIE w swoim sercu

Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Jose pisze: dzisiaj, 9:05 A jak się zostawi w tamtym poście wszystkie projekcje i bóle dupy, to zostaje Twój post z tematu o Tede/Bałagane czy kogo tam sobie właśnie obrałeś za cel. :crazy:
Akurat ty to przecież wiesz najlepiej, że "ból dupy matters".
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

ALeJazdaID pisze: dzisiaj, 10:43 ODKRYŁEM COŚ KAŻDY RAPER GRA ROLE
Policja nas goni, piję colę
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
ODPOWIEDZ