Sentino
Re: Sentino
Gdybym miał możliwości odwołać koncerty Palucha w Warszawie, to bym to zrobił, kropka.
Śnieg Garbatym Nosom
-
superstraight
do calej historii odwolania koncertu przez TPSa trzeba dodac ze
1.Nitrozyniak nadal nie lubi Sentino, mimo ze Sebastian probuje wylizac mu pupe
2. "Szwagier" Nitra tj Kacpero LCA ze skladu CRIME - brat jego dziewczyny Sandry o ktorej Sentino zle sie wypowiadal, nagrywa z TPSem/wypuszcza swoje numery na kanale TiW
3. ulica + nitro 1 : 0 seba
1.Nitrozyniak nadal nie lubi Sentino, mimo ze Sebastian probuje wylizac mu pupe
2. "Szwagier" Nitra tj Kacpero LCA ze skladu CRIME - brat jego dziewczyny Sandry o ktorej Sentino zle sie wypowiadal, nagrywa z TPSem/wypuszcza swoje numery na kanale TiW
3. ulica + nitro 1 : 0 seba
Tak jak Sentino nie umie to nikt inny nie umie. Co on mógł śmieszniejszego zrobić niż ta akcja z Zyniakiem?
e tam, może i wygląda niepozornie, ale ktoś kto tak się wozi jak on musiał sie często napierdalać na ulicy. wiele takich jest niepozornych co jednak mają pierdolnięcie i spryt ulicznybenzoabuser pisze: ↑22 paź 2022, 17:56 jestem pewny, że tps to taki śmietnik irl, który rosłymi chłopaczkami się zasłania
jasny wracaj na forum
Koty domowe tez sie mocno wożą nieraz, ostatnio widzialem jak jeden sie najezyl przed labradorem tak ze tamten spierdalal w podskokach, gdyby tylko wiedzial jak słodkim mruczkiem jego oponent bywa na codzien
kot to drapieżnik, indywidualista, faktycznie poluje i zabija, wspina się na drzewa, zapierdala przez płoty, ma charakter zdobywcy-samotnika. psy to potulne włazidupy męczybuły. nie bez powodu jak powiesz na ziomka "jesteś kotem" to jest to props, a "o ty psie" to obelga.
jasny wracaj na forum
- zemsta1camzata
Właśnie miałem wrzucać. Ciekawe kto w tym przypadku był „odwoływaczem”.
piękny chad kot wyjaśnił virgina psa
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
- benzoabuser
- Zbanowany
wielkie schaby są często lamusami, a jakiś radomski skrzat leśny pocionga za sznurki, we tam
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Parę lat temu, kiedy byłem jeszcze grupkowym wojownikiem i cisnąłem łaków na rapowych grupkach, napisałem jakiegoś posta o TPSie, treść zapomniana. Mijają 2 tygodnie, a ja wiadomość w spamie od samego TPSa o treści
Że dorosły człowiek może tak się przejmować zdaniem, jakiegoś randomowego szczyla
Spoiler

Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Za odwoływanie koncertów odwieczny props. Kilkuletnie wyciszenie Tedego przez Rycha jest warte więcej niż wszystkie muzyczne beefy, które dla jednych wygra jeden, dla drugich drugi, a on jednoznacznie strącił go z planszy jak pionka. No i wrzucany już wyżej film jest dziełem samym w sobie.
Dla Tuptusia oczywiście bowdown.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
to tak samo jak sentino, kilka lat temu napisalem mu komentarz ze ma chujowe buty, a on zaczal do mnie wypisywac z priv fb skąd jestem albo czy mój stary siedział kiedyś xDCobraBOY pisze: ↑23 paź 2022, 13:26 Parę lat temu, kiedy byłem jeszcze grupkowym wojownikiem i cisnąłem łaków na rapowych grupkach, napisałem jakiegoś posta o TPSie, treść zapomniana. Mijają 2 tygodnie, a ja wiadomość w spamie od samego TPSa o treści
Że dorosły człowiek może tak się przejmować zdaniem, jakiegoś randomowego szczylaSpoiler
![]()
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Ja dostałem skrupulatne wyliczenia wartości każdego elementu w outficie na zdjęciu wraz z zestawieniem tych kosztów do zarobków mojej matki
Najlepsze było to, że zareagował tak na propsa, ale najwyraźniej Sebek uczył się wtedy jeszcze polskiego
Najlepsze było to, że zareagował tak na propsa, ale najwyraźniej Sebek uczył się wtedy jeszcze polskiego
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Z drugiej strony, to pokazanie totalnej mielizny intelektualnej, ale czego oczekiwać od raperzyn.
Dodano po 5 minutach 14 sekundach:
Dokładnie to samo uważam. Jakby go jeszcze znał prywatnie, ale oni chyba nawet na oczy się nie widzieli. Kiedyś na grupce Kaliego dodałem reakcję "Ha ha" pod komem typka, który płakał, że ich idol kończy z rapem. Kilka dni później zobaczyłem w spamie, że typ do mnie napisał. Groził mi wpierdolem, jak nie usunę tej reakcji. Oczywiście reakcji nie usunąłem. Poszczekał i zamknął się. Generalnie totalny bezmózg. I w sumie, jak się popatrzy na fanów Kaliego, to dużo ma takich sebków. W sumie sam Kalion jest podobnego pokroju.
Dlatego moja rada dla wszelkich trójliterkowych raperów. Weźcie przeczytajcie kilka sensownych książek, bo od waszego upośledzenia umysłowego, aż głowa boli. Wstyd.
Oczywiście Sebka nie usprawiedliwiam, ale on od dawna ma problemy z głową.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2022, 14:55 przez Patryk233, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Gdybym miał narysować oś, na której jednym końcu byłaby mielizna intelektualna, a na drugim elokwencja i klasa i miałbym za jej pomocą oceniać narzędzia w beefie, to rymowanki o wyglądzie oponenta byłyby dużo bliżej mielizny, niż upokorzenie go wykonując telefon nie ruszając się z biura RPS Enterteyment.
- zemsta1camzata
przecież odwoływanie koncertów to jest definicja pokazania siły, pokazujesz że to jest twoje miasto i jakiś typ który się do ciebie sadził przez kabel nie będzie mógł zarabiać w tym mieście bo ty mu zabraniasz i chuj cię on obchodzi
jaki dresscode? w klubie w dresach