Belmondo
- TooMuchSmoke
Re: Belmondo
Mordo ja nie neguje ze są różne wynalazki, koks z innymi stymulantami mieszany itd., ale po prostu to nie jest jakiś święty gral, czy nawet narkotyk elit. Jakość to jest już oddzielna dyskusja, ale da się na spokojnie w Polsce ogarnac kokosa, który zadziała tak jak powinien - oczywiście to może być namiastka tego co byś otrzymał u źródła wybierając się na wakacje do Peru czy Kolumbii, ale tez bez przesady ze to zawsze będzie jakieś gowno. Przecież ten rynek funkcjonuje i ma się dobrze od dziesięcioleci, a za skomplikowanym procesem przemytu (logistycznie, bo jednak trzeba z tej ameryki płd przemycić) idzie właśnie bardzo wysoka cena. Z reszta moim zdaniem to kompletnie nieadekwatna do efektu, a przede wszystkim czasu trwania, ale impakt popkulturowy robi swoje 
- ALeJazdaID
I elegancko MY ELEGANTCY CHŁOPACY
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
dziad top 1 stymulantów, i nie chodzi bynajmniej o jakąś elitarność - nie wypierdala z kapci że nie wiesz co jest pięć, możesz na nim na luzie udawać trzeźwego (jak bierzesz w normalnych dawkach) a działa przyjemnie suptelnie i co najważniejsze niedługo, że można normalnie iść w kimono po paru godzinach od imprezy, ale to nie hyperreal, tak że przepraszam za offtop, jak coś proszę o usunięcie i już nie zajmuję linii
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ