Belmondo
Re: Belmondo
https://glamrap.pl/oyche-doniz-spotykal ... szy-sadem/
https://glamrap.pl/oyche-doniz-sklada-p ... mna-kwote/
tak było
https://glamrap.pl/oyche-doniz-sklada-p ... mna-kwote/
tak było
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
gsp chyba przeczytał posty na ślizgawce i wrzucił w chat gpt żeby mu oświadczenie napisał
dziwki basen i machanie kutasem
- ALeJazdaID
Wszystko było by dobrze gdyby nie te jebane transy i raperzy.
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
Pewnie ten sam ktory załatwił oddalenie wszystkich zarzutów dla balagane po tym jak zablokowano pół Wrocławia podczas obławy. Okazało sie, ze to zwykła pomyłka
Przecież mama z prawnikiem prosili żeby się nie śmiać już z Tytusa
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
jedyny raz, gdy Belmondziak powiedział coś szczerego na temat własnej osoby, był ten fragment otrzeźwiałki po spuszczeniu kokainy w kiblu:
wszystkie pozostałe oświadczenia i komunikaty to kolejne PR-owe wykrętactwo
powinien sobie to odtworzyć i odświeżyć własne słowa
wszystkie pozostałe oświadczenia i komunikaty to kolejne PR-owe wykrętactwo
powinien sobie to odtworzyć i odświeżyć własne słowa

Pisał takich oświadczeń i obietnic nowej drogi już ze trzy, jak ktoś sie nabiera na kolejne i wierzy że wytrzyma dłużej niż dwa miechy bez zrobienia streama z wykręconymi oczami to.. 
Beka z wszystkich broniących trynkiewicza, jestem od nich lepszy moralnie. Jesli ktoś uwierzyl w jego linie obrony to jest naiwny
- marmolad_k2
Kisnę z momentu, w którym zaczyna nagle gadać o zamku w Malborku.
Siemanko Kaz, zapomniałeś napisać, że kupiłeś PorscheWoland666 pisze: ↑dzisiaj, 0:53To twoja własna projekcja w bani,co mają tu jakieś kompleksy wyimaginowane do tego? Po prostu chciał dojebać Belmondo,że nie dość,że jest kurwą w życiu i obłąkańcem to również w rapie niewiele osiągnął i ślizga się na plecach innych,wersję Kaza potwierdził gsp.Czemu mu zabraniacie zabierać głos,nie czaję tego? Może mieć wyjebane na niego i se napisać kilka postów,po tym co zobaczył,czy nie?Moltisanti pisze: ↑wczoraj, 1:16 Nie sądziłem ze Kazek ma aż taki kompleks belmodziaka, zeby chwalic sie na kanale nadawczym - czyli miejscu dla nastoletnich sajko którymi tak gardzi - ze to on wymyślił nazwę mobbym xd uroczy zakompleksiony buc
PS:Dlaczego wedlug Ciebie Bałagane ma mieć jakieś kompleksy i to względem Belmondo?Osiągnął w rapie 100 razy więcej,dał klasyki jak Narkopop (właściwie każda jego płyta to sztos),gdzie Algidziak nie wydał nawet jednej płyty solo xD (jedna epka tylko) To jak porównywać gościa co strzelił 100 goli w Lidze Mistrzów do typa co nawet w niej nie zagrał
Kaz gra świetne koncerty (byłem,widziałem) a Młody G? https://www.youtube.com/watch?v=i9ryUITpcxc
Czy da się bardziej ośmieszyć i napluć na widzów co wydali kasę i poświęcili swój czas?
Kaz Bałagane ma dużo większy dorobek i szacunek,nie odwalił żadnych krzywych akcji,trzyma fason,nawet jak muzycznie ostanio trochę gorzej to jest to postać z topu PL rapu (co niektórzy wypisują bzdury,że tak nie jest,trochę obiekywizmu,ja np. nie lubię The Beatles ale nie robię z siebie debila pisząc,że są słabi)
Na moje to sami macie kompleksy względem Kazka,co widać gołym okiem,koleś jest milionerem,ma ładną dupeczkę,dziecko,mieszka se w willi w stolicy,dosłownie każdy chce z nim nagrać,ma z kilkanaście zajebistych płyt i z kilkaset sztos trackow a ma mieć komplesy względem jakiegoś obszczymura co się rucha z transami,biega jak obłąkaniec naćpany,kradnie i kłamie,wyciera swoją dziewczyną podłogę,kreuje się w trackach na hustlera i wielkiego fifarafe,a ćp jakieś tanie gówno,w mieszkaniu syf,meble jak u babci na wsi 30 lat temu,tanie piwo na stole,TV republika,dzieczyna też kurat płynęła chyba rynsztokiem (pomijając to,że to jakaś małolata max 20 lat która robi za chwilowe ruchadło a nie żaden poważny związek) itp itd.Nieźle to wykombinowliście,na pewno tak jest,Bałagane nie może spać z zazdrości wobec Algidziaka
PS2:jak mu się mania delikatnie przesunie i nastęonym razem udusi tą małolatę to ide o zakład,że każdy będzie winny,tylko nie on,od matki/przyjaciół po kaz bałagane.Jaki artysta tacy fani jak widać xD
PS3:Jestem z Gdyni,w podobnym wieku do Belmondo,często wychodzę "na miasto",w każdy weekend i nigdy go nie spotkałem,a Gdynia to nie jest wielka metropolia,tak samo Sopot.Chłop zabunkrowany siedzi na kwadracie i wychodzi chyba tylko po to,żeby pobiegać po pasach zieleni,nie widzę innego wytłumaczenia,dziwna sprawa.
Woland666 pisze: ↑dzisiaj, 0:53To twoja własna projekcja w bani,co mają tu jakieś kompleksy wyimaginowane do tego? Po prostu chciał dojebać Belmondo,że nie dość,że jest kurwą w życiu i obłąkańcem to również w rapie niewiele osiągnął i ślizga się na plecach innych,wersję Kaza potwierdził gsp.Czemu mu zabraniacie zabierać głos,nie czaję tego? Może mieć wyjebane na niego i se napisać kilka postów,po tym co zobaczył,czy nie?Moltisanti pisze: ↑wczoraj, 1:16 Nie sądziłem ze Kazek ma aż taki kompleks belmodziaka, zeby chwalic sie na kanale nadawczym - czyli miejscu dla nastoletnich sajko którymi tak gardzi - ze to on wymyślił nazwę mobbym xd uroczy zakompleksiony buc
PS:Dlaczego wedlug Ciebie Bałagane ma mieć jakieś kompleksy i to względem Belmondo?Osiągnął w rapie 100 razy więcej,dał klasyki jak Narkopop (właściwie każda jego płyta to sztos),gdzie Algidziak nie wydał nawet jednej płyty solo xD (jedna epka tylko) To jak porównywać gościa co strzelił 100 goli w Lidze Mistrzów do typa co nawet w niej nie zagrał
Kaz gra świetne koncerty (byłem,widziałem) a Młody G? https://www.youtube.com/watch?v=i9ryUITpcxc
Czy da się bardziej ośmieszyć i napluć na widzów co wydali kasę i poświęcili swój czas?
Kaz Bałagane ma dużo większy dorobek i szacunek,nie odwalił żadnych krzywych akcji,trzyma fason,nawet jak muzycznie ostanio trochę gorzej to jest to postać z topu PL rapu (co niektórzy wypisują bzdury,że tak nie jest,trochę obiekywizmu,ja np. nie lubię The Beatles ale nie robię z siebie debila pisząc,że są słabi)
Na moje to sami macie kompleksy względem Kazka,co widać gołym okiem,koleś jest milionerem,ma ładną dupeczkę,dziecko,mieszka se w willi w stolicy,dosłownie każdy chce z nim nagrać,ma z kilkanaście zajebistych płyt i z kilkaset sztos trackow a ma mieć komplesy względem jakiegoś obszczymura co się rucha z transami,biega jak obłąkaniec naćpany,kradnie i kłamie,wyciera swoją dziewczyną podłogę,kreuje się w trackach na hustlera i wielkiego fifarafe,a ćp jakieś tanie gówno,w mieszkaniu syf,meble jak u babci na wsi 30 lat temu,tanie piwo na stole,TV republika,dzieczyna też kurat płynęła chyba rynsztokiem (pomijając to,że to jakaś małolata max 20 lat która robi za chwilowe ruchadło a nie żaden poważny związek) itp itd.Nieźle to wykombinowliście,na pewno tak jest,Bałagane nie może spać z zazdrości wobec Algidziaka
PS2:jak mu się mania delikatnie przesunie i nastęonym razem udusi tą małolatę to ide o zakład,że każdy będzie winny,tylko nie on,od matki/przyjaciół po kaz bałagane.Jaki artysta tacy fani jak widać xD
PS3:Jestem z Gdyni,w podobnym wieku do Belmondo,często wychodzę "na miasto",w każdy weekend i nigdy go nie spotkałem,a Gdynia to nie jest wielka metropolia,tak samo Sopot.Chłop zabunkrowany siedzi na kwadracie i wychodzi chyba tylko po to,żeby pobiegać po pasach zieleni,nie widzę innego wytłumaczenia,dziwna sprawa.
Mordziu, z kompleksami tak bywa, że nieracjonalne a twój wywód zakłada racjonalizację.
-
WesolyJozek
Ten temat to jest taka odkleja, każdy kto napierdala na gdynskiego cpuna jest zły. Kurwa to że rzucił pare smiesznych wersow to nie powod żeby go bronić
- marmolad_k2
Wesoły Józek ostatnio nie w formie pod względem postingu