No jeszcze loda mu zrób
Belmondo
Re: Belmondo
rozkminka o koncertach tego multikonta/prowa/agenta przypomniala mi o tym
ale bym chcial byc na takim rozpierdolu
a teraz z tego co widze to tak wyglada, no bywa, rozumiem tez ze nie ma co porownywac
ale bym chcial byc na takim rozpierdolu
a teraz z tego co widze to tak wyglada, no bywa, rozumiem tez ze nie ma co porownywac
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
co jak co, ale żulerski bełkot Belmondziaka zapierdolony pod Shook Ones to jedno z moich ulubionych wydarzeń w polskiej scenie

- marmolad_k2
Płaczę
cały post mocny, ale z tego to kurwa na głosWoland666 pisze: ↑dzisiaj, 0:53 Na moje to sami macie kompleksy względem Kazka,co widać gołym okiem,koleś jest milionerem,ma ładną dupeczkę,dziecko,mieszka se w willi w stolicy,dosłownie każdy chce z nim nagrać,ma z kilkanaście zajebistych płyt i z kilkaset sztos trackow a ma mieć komplesy względem jakiegoś obszczymura co się rucha z transami,biega jak obłąkaniec naćpany,kradnie i kłamie,wyciera swoją dziewczyną podłogę,kreuje się w trackach na hustlera i wielkiego fifarafe,a ćp jakieś tanie gówno,w mieszkaniu syf,meble jak u babci na wsi 30 lat temu,tanie piwo na stole,TV republika,dzieczyna też kurat płynęła chyba rynsztokiem (pomijając to,że to jakaś małolata max 20 lat która robi za chwilowe ruchadło a nie żaden poważny związek) itp itd.Nieźle to wykombinowliście,na pewno tak jest,Bałagane nie może spać z zazdrości wobec Algidziaka
Dodano po 1 minucie 24 sekundach:
i think its hilarious u kids talking shit about Kaz. u wouldnt say this shit to him at lan, hes jacked. not only that but he wears the freshest clothes, eats at the chillest restaurants and hangs out with the hottest dudes. yall are pathetic lol
- Oportunistycznyebaka
Bez urazy, ale jeśli jesteś w wieku Belmonda i wychodzisz „na miasto” w każdy weekend to współczuję. Kiedyś ogarniesz o co chodzi.
- gods bidness
Tak widzę cię w klubach jej cenciaka fet dżoł
-
bobsonbejbi
Az mi sie przypomnial amen komentujący ozzy'ego spuszczanie sie nad ostapem (tyle ze tam słowem kluczem bylo "ponownie"). Kiedyś ktos rzucil teoria, ze to ostap wprowadził belmondziaka w te tranzystorowo-gejowskie towarzystwo, amena tez byl taki dosc sugestywny zarzut. Jak obstawiacie, czy lobby kielbasiane w uniwersum hewra/mobbin zatacza szersze kregi? Nie licze doniza i jego stupek w oczodolach, to juz za stare
- gods bidness
Młody G z Gdyni nie z Dżakarty.
Wbijam w stringi, wbijam tu na sausage party.
Skłaaaad
Wbijam w stringi, wbijam tu na sausage party.
Skłaaaad
- ALeJazdaID
Na chuj ich bronicie xD. Coś jest między nimi co? Tego nie wie nikt a testoviron chyba to już tłumaczył. Chuj z tymi osiągami i czy ktoś ma bul dupy.
Sami sobie zapracowali na to co mają, jeszcze się okaże że belmondo był real OG a reszta kasztany i wbijają w niego bo tak nakazuje ulica czy byli koledzy z czasów hustlerki real live.
Sami sobie zapracowali na to co mają, jeszcze się okaże że belmondo był real OG a reszta kasztany i wbijają w niego bo tak nakazuje ulica czy byli koledzy z czasów hustlerki real live.
Wjebałem się w bagno nie do pasa a po głowę
Co do twoich zasad to spluwam jak na podłogę
Ze mną moja rasa a dla tamtych krzyż na drogę
Przeżyliśmy wczoraj dziś można zajebać się w nagrodę
Mordo, dźwignąłem ten sukces i przekuję sufit
Choć tu chorągiewy dużo gorsze niż Kukiz
Ósmy rok - jebać Ciebie i te Twoje długi
Masz na czole wielkie C i to nie jest Cuzi
to o belmondo wersy kazka na tracku 64 barsów co nie?
Choć tu chorągiewy dużo gorsze niż Kukiz
Ósmy rok - jebać Ciebie i te Twoje długi
Masz na czole wielkie C i to nie jest Cuzi
to o belmondo wersy kazka na tracku 64 barsów co nie?
zajebisty ten koncert we Wrocławiu, od razu widać, że artysta chciał oddać pokłon postaci mariana lichtmanna i jego dokonaniom

Stejtment

- marmolad_k2
Zamykam
Sprawa jest zamknięta. Zaszło to już za daleko i dzięki wsparciu bliskich rozpoczynam terapię.
Spoiler
po 3 tygodniach powtórka
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Najważniejsze że wybrał najlepszego możliwego specjalistę (czy to ten sam od loga Mobbyn?). Mnie uspokoił
Czekamy na stanowisko kaza balagane
Nie jestem zwykłym ćpunem, to nie tak, nie znacie całego kontekstu, to tylko na filmie tak źle wyglądało, nic nie rozumiecie, po narkotykach się nie liczy
To koniec drogi dla Belmondo.
To koniec drogi dla Belmondo.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2026, 13:32 przez Luxair, łącznie zmieniany 1 raz.
co to mu kurwa jakiś prawnik napisał
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina