Boxing
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Boxing
Imo to wychodził do ringu taki nijaki, te oczy, niepewność.
Chuj tam.
Chuj tam.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Szkoda kariery Kownackiego.
- the badman
- Artysta
Ale najpierw niech wygra z tym "Kownackim" bo szkoda płacić za taką walkę jak gość uszkodzony. Może Duboisa mu dać jeśli chce jeszcze być poważnym graczem
No Kownackiego to trzeba bardzo nie lubic żeby mu życzyć walki z Joycem
Jak facet już się zacina przy mówieniu, a jeszcze kariery nie skończył.
- the badman
- Artysta
No Kownacki to podobno z Meyną o mistrzostwo Polski ma walczyć czy coś
Ale że mu ostatni pojedynek unieważnili to kto wie czy nie złapie się jeszcze na dużą walkę dla kogoś na przetarcie (dla jego zdrowia oby nie)
Ale że mu ostatni pojedynek unieważnili to kto wie czy nie złapie się jeszcze na dużą walkę dla kogoś na przetarcie (dla jego zdrowia oby nie)
Niestety poturbowanych mamy strasznie ciężkich. No kto tam może coś wojować teraz? Z tych świeżych.
Knyba coś tam kombinuje. Niby prospekt, zobaczymy, czy osiągnie tyle co Kownacki chociażby. Oczywiście liczę mocno, jak da jakieś fajne emocjonujące walki z szeroką czołówką to już coś. Dla Kownackiego dożywotni respekt za walkę z Martinem, jedna z bardziej emocjonujących jakie widziałem.
- the badman
- Artysta
Oby z Knybą nie było jak z naszym wielkim talentem Fiodorem którego na żywo od początku punktowałem że przegrywa z tym Francuzem bo wyglądał mega słabo
Jakim naszym talentem jak to kurwa Ukrainiec jest
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
Trochę zależy jak to rozumieć. Moim zdaniem, jeżeli kibicujesz Polskiemu boksowi to powinny cię cieszyć sukcesy wszystkich zawodników walczących u naszych promotorów i sparujących z naszymi zawodnikami, bo wzrost ich poziomu może się przełożyć na wzrost poziomu Polaków. Na przykład, jak ktoś tam naściągał Kubanców z kadry do Polski to ja się cieszę i im kibicuję, bo liczę, że jakoś pomogą się rozwijać naszym. Z Czerkaszynem podobny przykład, Polakiem nie jest, ale mógł się przydać, szkoda że przegrał.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
O kuzwa rozmowa o polskim boksie, to w ogóle oprócz Różańskiego jeszcze istnieje w przestrzeni publicznej u nas
Bo mam wrażenie że u nas to już tak koło golfa czy kajaków jest dziś obecnie polski boks medialnie
Bo mam wrażenie że u nas to już tak koło golfa czy kajaków jest dziś obecnie polski boks medialnie
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- the badman
- Artysta
No Kasjo jeszcze TYPIE
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Już nie za bardzo bo zaczyna erę małych rękawic.
A jak mawiał Kasjo słynnym cytatem na Fame ,, nie ma czegoś takiego jak boks na małe rękawice d...lu j...y"
A jak mawiał Kasjo słynnym cytatem na Fame ,, nie ma czegoś takiego jak boks na małe rękawice d...lu j...y"
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- ConeyIsland
Pierdole przespałem gale
Był joyce, joyce'a nie ma. Szybka weryfikacja once again.
W temacie dyskusji o ciężkich, na furyego nie ma co czekac, aj juz tak nie elektryzuje jak do czasu wycieczki w odwiedziny do ruiza, wilder to tylko mocny cios, zostaje Ukrainiec. Kto mu moze realnie zagrozic? Dibła niby go mial ale low bloł (tiaa..). Potencjał na złote czasy HW chyba minął. Trzeba się na siłę emocjonowac tym kto w top10.
Był joyce, joyce'a nie ma. Szybka weryfikacja once again.
W temacie dyskusji o ciężkich, na furyego nie ma co czekac, aj juz tak nie elektryzuje jak do czasu wycieczki w odwiedziny do ruiza, wilder to tylko mocny cios, zostaje Ukrainiec. Kto mu moze realnie zagrozic? Dibła niby go mial ale low bloł (tiaa..). Potencjał na złote czasy HW chyba minął. Trzeba się na siłę emocjonowac tym kto w top10.
wychodzi na to, ze zwyciestwo Hrgovica nad Zhangiem (ledwo bo ledwo, okolice remisu) to bardzo cenne zwycięstwo i Chorwat jest lepszy niż myśleliśmy, zhang mimo swojego sluggerish style bardzo dobry jest i bardzo dobrze i świadomie różnicuje ciosy, troche taki pijany mistrz, przypomina mi Jamesa Toneya lekko
mundialopsychoza
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Double KO na formacie Bare Knuckle
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Upadek boksu coraz większy