Mata - Młody Matczak (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Moltisanti

Re: Mata - Młody Matczak (2021)

Post autor: Moltisanti »

MalinowyJogurt pisze: 18 paź 2021, 9:59 Trzykotletowy skurwiel - Tomasz Chada

jakieś propozycje?
Zakrywam wieko kładę kotlet na niego (i bilon składający kanapkę w przebitce)
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Co proste. Wykorzystałeś moje kotlety kurwa szmato, które ci dałem kurwa?! Moje kotlety czyste na mcroyala?!
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Jak on wziął mniej niż 2 bańki za tę pokurwioną, do bólu amerykańską w najgorszym znaczeniu tego słowa, kolorową reklamę dla 12-latków i swoją pojebaną fryzurę :lol: , to hejt. Jak więcej to props.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

sugarhill_notausgang pisze: 18 paź 2021, 14:33 pokurwioną, do bólu amerykańską w najgorszym znaczeniu tego słowa, kolorową reklamę dla 12-latków
idealnie ubrane w słowa many
ja pierdole tłumy w maku dzisiaj ja se wbijam prawilnie zamówić wiesmaca a tu wszyscy matczany zestaw, oczywiscie props tym bardziej ze kosztuje to 18zl
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

MalinowyJogurt pisze: 18 paź 2021, 9:59 Trzykotletowy skurwiel - Tomasz Chada

jakieś propozycje?
Witam z tej strony Chada, mamy nowy zestaw z McDonalda
To nie jest fast-food i to nigdy nie będzie fast foodem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no w sumie zjadlbym potrójnego cheesa
Obrazek
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

– Jeżdżę metrem, jem na Zbawixie i widzę, że pokolenie Maty, to pokolenie słabiaków. Wystraszone, wycackane chudzielce bez odrobiny pewności siebie, pełne pisku i histerii. Cały ten zbuntowany Mata z tym kontraktem reklamowym na frytki doskonale się w to wpisuje. McBunt’s i kaska. – napisał właściciel platformy blogowej Salon24 Sławek Jastrzębowski

Dodano po 2 minutach 24 sekundach:
Reklama ciekawie zrobiona, komercja już nie

Dodano po 44 sekundach:
idealna pogoń na zgromadzenie silnego grona które zagłosuje kiedyś na starego Matczaka
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

hehehe skute bobo idziemy do maczka na gastro hehe jebane mlotki zostawcie nasze schodki heh dawaj na browarka to jest zycie jebac stare baby i kurskiego dobre
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

oKulTywowany pisze: 18 paź 2021, 15:17 Reklama ciekawie zrobiona, komercja już nie
Co
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

missclick
This page is no longer available.
moxxi

Post autor: moxxi »

piernikowyskoczek pisze: 18 paź 2021, 15:23 hehehe skute bobo idziemy do maczka na gastro hehe jebane mlotki zostawcie nasze schodki heh dawaj na browarka to jest zycie jebac stare baby i kurskiego dobre
Spoiler
Obrazek
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
lll

Post autor: lll »

ale boomerom dupy trzaskają :rotfl:
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

oKulTywowany pisze: 18 paź 2021, 15:17 – Jeżdżę metrem, jem na Zbawixie i widzę, że pokolenie Maty, to pokolenie słabiaków. Wystraszone, wycackane chudzielce bez odrobiny pewności siebie, pełne pisku i histerii. Cały ten zbuntowany Mata z tym kontraktem reklamowym na frytki doskonale się w to wpisuje. McBunt’s i kaska. – napisał właściciel platformy blogowej Salon24 Sławek Jastrzębowski
co ten synthol znowu odrealnionego pierdoli, typ wjebał na okladkę super express zabójczynię na koniu

a zestawik sobie opierdolę chętnie jak będę w macu, tyle że jestem raz na pół roku, więc pewnie nie zdążę
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Nie róbcie z Maty jakiegoś prekursora takiego collabo, Sentino był jeszcze grubo w podziemiu a Burger King już korony rozdawał ;]]]
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

oldschool pisze: 18 paź 2021, 14:09 Ta reklama to klimatem mi przypomina jakieś kurwa Bravo czy inną najgorszego typu komerchę.
Albo jak z okładki quasimoto the unseen. Ten styl nazywa się "googie"
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Reklamówka tip top, ale sam zestaw w połączeniu z klipem wygląda jak z memów "oczekiwania vs rzeczywistość" . Oczywiście nie chodzi mi o sam wygląd burgera, bo to wiadomo, że będzie pięknie się prezentować na filmie, ale spodziewałem się, że ten zestaw to będzie chociaż wyglądał jakoś spersonalizowany pod Matczaka, a to wygląda tak, jakbyś sam przy kasie złożył zamówienie na te trzy produkty - ta sama, zwykła McDonaldowska torba, ten sam papier owijający hamburger. Słabiutko.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
edenmar

Post autor: edenmar »

Miałem napisać, że jakbym miał 12 lat to też bym się jarał, ale co ja się dzisiaj naoglądałem relacji z McD's u znajomych w okolicach 30. roku życia, to już sam nie wiem o co chodzi :crazy: Ile by temu Macie nie zapłacili za tę reklamę, to trzeba im oddać, że dla McD's to musi być niezły deal - masa ludzi poleciała do mocno przebrzmiałego fastfoodu po plastikowe burgery, które niczym nie różnią się od tych serwowanych tam na co dzień.
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Mógłby zrobić reklame roxy, matczatki z krągłymi cycami i nabrzmiałymi knagami ze zniżką dla studentów, a po finale ananasowa matcha
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

oldschool pisze: 18 paź 2021, 14:09 Ta reklama to klimatem mi przypomina jakieś kurwa Bravo czy inną najgorszego typu komerchę.
Prawilnie przypominam
Spoiler
Obrazek
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Magik” czyli Piotr Łuszcz, tragicznie zmarły raper, którego poznałem osobiście dawno temu w warszawskim klubie Remont, członek legendarnych formacji Kaliber 44 i Paktofonika, przewraca się w grobie. Na naszych oczach bunt pokoleniowy dokonuje żywota. Umiera w zwałach tłuszczu, piętrzących się od śmieciowego żarcia oraz dusi się z chciwości. Czy jest to jeszcze tragiczne, czy już śmieszne, każdy niech oceni sam. Ikonę pokolenia „ileśtam” korumpuje niezbyt sympatyczne korpo. Od „Jestem Bogiem” do „Zestaw Maty”. Jak dobrze być już w smudze cienia…
zesrałem sie z beki :bowdown: :bag:
ODPOWIEDZ