I liga i niżej
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: I liga i niżej
WTSK i tyle.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Piotr Tworek dla TVP Sporto o tym jakie warunki mieli piłakrze w Kotwicy Kołobrzeg:
Lokalni przedsiębiorcy, na każdy wyjazd przygotowywali nam kanapki czy drożdżówki.
Za obiady płaciliśmy z własnych pieniędzy lub pożyczanych. Nie wszyscy piłkarze uregulowali dług u naszego kucharza.
BETTERS
Nie ma teraz przypadkiem tematu że Pan Dzik na słupie dobija się do kolejnego klubu ?
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Do Astry Ustronie Morskie, ale ponoć zerwali negocjacje @Megidox
MalinowyJogurt 2
- scam_sakawa
Rodado przedłużył kontrakt z Wisłą Kraków do 2030 roku.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Szkoda że chłop nie zagra przez tyle lat w ekstraklasie
Osobom nie siedzącym w wiślackiej bańce na pewno trudniej sobie zracjonalizować ten ruch Angela, ale on tu jest taką postacią, że ja się mu specjalnie nie dziwię. Ambicje sportowe to jedno, ale odejść z miejsca, gdzie jest się kochanym (nie jest to za duże słowo) i wszystko kręci się wokół ciebie do bułgarskiej prowincji, gdzie jesteś zapchajdziurą i jednym z wielu, nie spina się to. Jakbym miał go do kogoś porównać to dla mnie status Livaji z Hajduka, w PL może Grosik czy Ishak.
Dodatkowo ma dobrze posmarowane, różnica finansowa w nowym kontrakcie nie jest duża względem Bułgarów. Gdyby w grę wchodził powrót do Hiszpanii to byłoby pozamiatane, kobita ma tu sporo do gadania, a dawała do zrozumienia, że chce wrócić. Cieszy też, że zaangażował się w to bezpośrednio Peter Moore - jasny sygnał, że nie jesteśmy mu obojętni, mam nadzieję, że następną sprawą jaką się zajmie to kwestia bojkotu.
Dodatkowo ma dobrze posmarowane, różnica finansowa w nowym kontrakcie nie jest duża względem Bułgarów. Gdyby w grę wchodził powrót do Hiszpanii to byłoby pozamiatane, kobita ma tu sporo do gadania, a dawała do zrozumienia, że chce wrócić. Cieszy też, że zaangażował się w to bezpośrednio Peter Moore - jasny sygnał, że nie jesteśmy mu obojętni, mam nadzieję, że następną sprawą jaką się zajmie to kwestia bojkotu.
Spoiler

Ajajaj to już czwarty sezon z rzędu Wisła z awansem
- ConeyIsland
a może jakiś szybki typerek na I ligę? Kto mistrzem? Kto awans? Kto spadek? Zawodnik jakiego klubu zdobędzie trofeum picziczi? Który z beniaminków najwyżej? pisze się ktoś?
1. skromnie Śląsk
2. Śląsk i Wieczysta
3. Chrobry
4. wisła
5.nie mam pomysłu
2. Śląsk i Wieczysta
3. Chrobry
4. wisła
5.nie mam pomysłu
- ConeyIsland
poświęć trochę więcej czasu nad tym tematem byku bo trochę XD
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- ConeyIsland
co ty chcesz, więcej pytań czy co? xD
- scam_sakawa
Wystarczy tyle ile jest imo
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ConeyIsland
@mateko u was to jakiś protest jest czy o chuj chodzi z tą frekwencją?
Legia musi przyjechać żeby 55% stadionu zapełnić kibicami ełkaesu
Dodano po 22 minutach 15 sekundach:
Legia musi przyjechać żeby 55% stadionu zapełnić kibicami ełkaesu
Dodano po 22 minutach 15 sekundach:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
- ConeyIsland
Nie oglądałem ale z tego co czytam w sieci to Paweł dzisiaj im ten mecz wybronił, jeszcze ich utrzyma xD