może nie Friendsowy klimat ale na netfliksie swego czasu oglądałem komedie kryminalną z Chrisem Meloni, trochę mroczna ale fajnie odmużdza
https://www.filmweb.pl/serial/Happy-2017-788999
Moderatorzy: gogi, con shonery
może nie Friendsowy klimat ale na netfliksie swego czasu oglądałem komedie kryminalną z Chrisem Meloni, trochę mroczna ale fajnie odmużdza

dziekuwa, zachęciło mnieoyche pisze: ↑04 sty 2021, 18:36 deadwood z hbo, jest (chyba dośc luźno) oparty na prawdziwych wydarzeniach i przewijają się tam postacie historyczne. klimat, kreacje bohaterów, język, ukazanie kształtowania się nowego społeczeństwa w warunkach anarchokapitalistycznej utopii, no kurwa coś pieknego, ale raczej nie dla każdego i trzeba trochę cierpliwości żeby wejśc w ten świat.

peaky blinders,gomorra,narcosy tyle mi do glowy przychodzi z ostatnich lat. 'Wiadomo, ze najlepszym serialem ever jest serial rodzina soprano, ale to za pewne juz ogladales.oKulTywowany pisze: ↑04 sty 2021, 22:00 Byczki polećcie coś w stylu Ślepnąc od Świateł serial albo film warty uwagi, o życiu dilera, powiązania z szajką czy mafią,dea itp itd, , prócz breaking bad i narcos