League of Legends
Moderator: con shonery
Re: League of Legends
Nie no Camille do pizdy jest,jak chcesz napierdalać chłopów na linii to Fiora jest popierdolona
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:19 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
tryndamere tylko trzeba nim karać KURWY na pełnej furii a nie tylko pasywnie farmić
no ale camille raczej na linii nie jest ultrazajebista, potem to ma konkret dmgTheD pisze:[mention]Wtn[/mention] Camille jest dalej w mecie, chyba że ten nerf na E jakoś strasznie ją zniszczył to nie wiem.
instinct kup renektona i volibeara, po reworku niezniszczalny i zajebisty dmg z W
- benzoabuser
- Zbanowany
nie iwem kurwa mam const 90 ms w playu, nie wiem czy to wina internetu czy serwerów i przez spadłem z p2 do p4 xDDD
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
>mam 90ms
>przez to dostaje wpierdol w lidze legend
xD
>przez to dostaje wpierdol w lidze legend
xD
- benzoabuser
- Zbanowany
no kurwa czego nie rozumiesz
jeszcze kiedys gralem na kompie na którym miałem 20-30 fps na najinżych ustawieniach i po przesiadce na normalny komputer sobie diament wbiłem więc no
i mean, ciężko się gra gdy ma się const wysoki ping i przy okazji skoki do kilkuset ms
jeszcze kiedys gralem na kompie na którym miałem 20-30 fps na najinżych ustawieniach i po przesiadce na normalny komputer sobie diament wbiłem więc no
i mean, ciężko się gra gdy ma się const wysoki ping i przy okazji skoki do kilkuset ms
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
90 ms w dynamicznej grze to sytuacja niegrywalna, nie masz szans z kimś z dwukrotnie niższym pingiem
Usunięto
Ostatnio zmieniony 12 lut 2023, 18:26 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
oczywiście że nie jest to przypadek, clash to przekleństwo riotu
- benzoabuser
- Zbanowany
Nie no kurwa to jest żart jebany, riotowskie kurwy nawet nie zwrócą lpków. Mianowicie gra pomiędzy 8:00-22:00 to const 90-120ms i skoki do kilkuset, zaś gra od 22 do 8 to normalny, miły gameplay na 60 ms. Już siły nie mam, o 5 sobie grałem ap mfka na supporcie, zrobiłem największe obrażenia (35k), a o 13 grałem jakimś tryhardowym pickiem i nieważne jakbym się nie napocił to przez ten jebany ping mogłem co najwyżej ojebać paruwe z gorącym serem. Ale co tam, skinek do lux czy cait sam się nie zrobi przecież, ja tu kurwa nie narzekam, że hur durr nobasy w timie, ja chcę kurwa normalnie pograć, a serwery z jebanej dykty mi to uniemożliwiają

e: i jeszcze te zjebane mmr, sorry maciusiu, co z tego, że wygrałeś 8 gierek pod rząd, 17 lp to wystarczająca nagroda kurwo jebana, nawet sobie nie myśl, że wrócisz do d+
e: i jeszcze te zjebane mmr, sorry maciusiu, co z tego, że wygrałeś 8 gierek pod rząd, 17 lp to wystarczająca nagroda kurwo jebana, nawet sobie nie myśl, że wrócisz do d+
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
mordeczko ale internet to nie jest połączenie punkt-punkt, łącza na świecie są bardziej obciążone przez covid i jakby riot miał przyjąć na klatę odpowiedzialność za to to by każdemu za przegrany mecz musiał zwracać LP, bo nie da się udowodnić, że nie miałeś akurat lagów
możesz spróbować zbadać narzędziem typu WinMTR, czy problemy nie występują gdzieś indziej bliżej ciebie, możesz próbować z adresem 1.1.1.1 na przykład bo to mocny serwer DNS który sam powinien działać bez zająknięcia
możesz spróbować zbadać narzędziem typu WinMTR, czy problemy nie występują gdzieś indziej bliżej ciebie, możesz próbować z adresem 1.1.1.1 na przykład bo to mocny serwer DNS który sam powinien działać bez zająknięcia
- benzoabuser
- Zbanowany
wiesz co jest najlepsze, że jestem po najlepszym technikum informatycznym w województwie, a jestem tak zielony, że nawet nie wiem co mam z tym zrobić :/
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
jak pobierzesz winmtr i puścisz na jakiś czas (kilkanaście godzin najlepiej, bo to musi wypluć statystykę) to możesz zapisać log (jest tam taka opcja) i wysłać mi na privie, możesz zamazać IP bo mnie interesuje tylko kolumna Loss. Natomiast wystarczy, że odczytasz wartości z kolumny Loss procentowo, jak występują w pierwszych wierszach jakieś straty rzędu parę % na przestrzeni kilku godzin to znaczy, że coś nie halo z łączem bliżej ciebie
Może przestan brać kodę i benzo i trampka a przyłóż się do życia i nauki to ogarniesz jak robić takie rzeczy pozdro dzieciak!!
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka
Musisz zacząć walić hexen, żeby być obrotnym™.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Mądre słowa mądrego mężczyzny
Jak się czujesz przyjacielu
Jak się czujesz przyjacielu
- benzoabuser
- Zbanowany
czuję, że gram lepiej po kodzie, mniej się denerwuję, skupiam się na ważnych aspektach gry, lepiej mi się calluje, ale i tak przepierdalam giereczki
jestem w gazie, dzisiaj testing brauma pod hail of blaids, mocny potencjał ma ten pick, dobry kiedy wiesz, że możesz wygrać linię, na drugie runki resolve z demolishem + bone plating/runka pod tenacity, inspiration z demartializerem i buktami lub żółte runki pressence of mind/tenacity lub attack speed. Ogólnie można sobie adc solować, ja idę sobie jeszcze pod jakiś pojebany build typu thornmail, wits end i jest git majonez dobry kalafior
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
brać kodę żeby lepiej grać w ligę legend, nieźle nieźle