Sentino
Re: Sentino
ciekeawe czy ten numer istnieje, sztos chyba wiekszy od tabu
Przecież jakby Sentino wrócił z teledyskiem do takiego Tabu to kurwa byłby na piedestale, ale ten zakuty latynowski łeb będzie dalej usilnie robił numery w 25 językach, straci kolejną szansę na coś więcej niż 50k pod kawałkami. Szkoda dla naszego rapu, bo to jest jednak bardzo charakterystyczny artysta, a nie kolejna kalka. Jednak uważam, że jeszcze nie urodziła się osoba która mogłaby mu przemówić do rozsądku.
Wracaj Sentino jebać dawne czasy. Paluch ma sztamę z Malikiem to może i tobie przebaczy.
#BOR4LIFE
Oddałbym wszystkie wersy Palucha za jeden Sentino
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Już skończcie z tym brakiem szacunku do Palucha bo to jest po prostu żałosne a nie śmieszne on chyba musi umrzeć żeby niektórzy się zastanowili co tutaj piszą
#BOR4LIFE
Ja słucham Sentino z doskoku, a Palucha słucham gdy dłubię w uchu.
Ok, to była lekka hiperbola, ale tak zupełnie serio to całą dyskografię Palucha bym wymazał za 5-6 kawałkową EPkę Sebastiana Alvareza po polsku. Może jest chory psychicznie, ale był lepszym raperem już w 2015 niż Paluch kiedykolwiek się stanie.
IMO dobry odbiór wpłynie na częstsze polskie utwory, a najbardziej pomógłby temu solidny klip do tego tracku Quebo.
Ale może to pobożne życzenia psychofana.
Ale może to pobożne życzenia psychofana.
To jest twoja opinia ale nie rozumiem skąd na forum taka skłonność do całkowitego poniżania dumy Piątkowa. To liryczny rzemieślnik, ale podobnie jak Sentino z dużymi możliwościami wokalnymi, ze świetnym uchem do bitów. Jest mega hipokrytą? Nawet jeśli ktoś tak uważa to co z tego, Sentino jest notorycznym kłamcą i potwierdzonym gangsterskim fejkiem, Kaz Bałagane burako-bananem, dajmy spokój z uprzedzeniami. Wkład Palucha w tę kulturę jest niezaprzeczalny i tylko ktoś oderwany od rzeczywistości może twierdzić inaczej. Tak samo ja zmieniłem zdanie co do Sentino i na dziś mogę powiedzieć że w dupie mam jego fejkowość i chętnie zobaczyłbym jego powrót na scenę.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2020, 23:01 przez Tracz, łącznie zmieniany 1 raz.
#BOR4LIFE
Z twojego robienia z Palucha najlepszego rapera w Polsce, a z BORu najlepszej wytwórni.To jest twoja opinia ale nie rozumiem skąd na forum taka skłonność do całkowitego poniżania dumy Piątkowa
- KillerCroc
Ładny post. Ale mam wrażenie e-kumplu że wróciłeś z dużym kijem w dupsku, ostatnie posty przesiąknięte duża dozą agresji a nie takiego Bortwicka tutaj lubili, odkręć trochę kurek z luzem a zakręć z BORem i będzie sponioTracz pisze: ↑01 kwie 2020, 23:00To jest twoja opinia ale nie rozumiem skąd na forum taka skłonność do całkowitego poniżania dumy Piątkowa. To liryczny rzemieślnik, ale podobnie jak Sentino z dużymi możliwościami wokalnymi, ze świetnym uchem do bitów. Jest mega hipokrytą? Nawet jeśli ktoś tak uważa to co z tego, Sentino jest notorycznym kłamcą i potwierdzonym gangsterskim fejkiem, Kaz Bałagane burako-bananem, dajmy spokój z uprzedzeniami. Wkład Palucha w tę kulturę jest niezaprzeczalny i tylko ktoś oderwany od rzeczywistości może twierdzić inaczej. Tak samo ja zmieniłem zdanie co do Sentino i na dziś mogę powiedzieć że w dupie mam jego fejkowość i chętnie zobaczyłbym jego powrót na scenę.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
Las Vegas i Gdzieś Indziej będą na ZL3.
Zważając na dobry odbiór kawałka i "namaszczeniem" Que, to jest naprawdę dla Sebka karta "Wyjdź z więzienia". W lizodupnym i pełnym hipokryzji środowisku zwany polski rap, nikt już teraz chuja nie wbije bo "nie wypada". Przy puszczeniu odpowiednich bangerów, za 3 miesiące miliony pod klipami, a za rok wyprzedana trasa z Dawidem Podsiadło i żarty o kocie Kaczyńskiego na kanapie u Wojewódzkiego.
No skoro Quebo wyciągnął do niego rękę to nie da rady tego spierdolić. A sam track 
Influencer.
A może właśnie Blacha nawinie po niemiecku u Seby i wyjdzie konkret jakiś